Samsung Telefon Kılıfı Fiyatları ve Modelleri

206 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Samsung Galaxy S23 Fe Siyah Silikon Kılıf

    Samsung Galaxy S23 Fe Siyah Silikon Kılıf

    777 TL
  • SAMSUNG GALAXY Z FLIP 5 DINAMIK TASARIM KILIF - ŞEFFAF

    SAMSUNG GALAXY Z FLIP 5 DINAMIK TASARIM KILIF - ŞEFFAF

    999 TL
  • Samsung Galaxy S Pen Fold5 Siyah Edition

    Samsung Galaxy S Pen Fold5 Siyah Edition

    1.899 TL
  • SAMSUNG GALAXY Z FLIP 5 YÜZÜKLÜ SILIKON KILIF - OKYANUS YEŞILI
    Kredi Fırsatı

    SAMSUNG GALAXY Z FLIP 5 YÜZÜKLÜ SILIKON KILIF - OKYANUS YEŞILI

    1.299 TL
  • Samsung Galaxy S24 Ultra Kordonlu & Standlı Boz Kahverengi Silikon Kılıf

    Samsung Galaxy S24 Ultra Kordonlu & Standlı Boz Kahverengi Silikon Kılıf

    1.759 TL
  • SAMSUNG GALAXY Z FLIP 5 YÜZÜKLÜ SILIKON KILIF - TURUNCU

    SAMSUNG GALAXY Z FLIP 5 YÜZÜKLÜ SILIKON KILIF - TURUNCU

    1.499 TL
  • Samsung Galaxy Z Fold 5 İnce Kalemli Grafit Kılıf

    Samsung Galaxy Z Fold 5 İnce Kalemli Grafit Kılıf

    3.799 TL
  • Samsung Galaxy S23 Ultra Akıllı Ekranlı Siyah Kılıf
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Samsung Galaxy S23 Ultra Akıllı Ekranlı Siyah Kılıf

    3.450 TL
  • Samsung Galaxy S23 Ultra Standlı Halkalı Şeffaf Kılıf
    Kredi Fırsatı

    Samsung Galaxy S23 Ultra Standlı Halkalı Şeffaf Kılıf

    1.499 TL
  • Samsung Galaxy S23 Standlı Halkalı Şeffaf Kılıf

    Samsung Galaxy S23 Standlı Halkalı Şeffaf Kılıf

    1.999 TL
  • Samsung Galaxy S23 Utra Silikon Şeffaf Kılıf

    Samsung Galaxy S23 Utra Silikon Şeffaf Kılıf

    949 TL
  • Samsung Galaxy S23 Ultra Çerçeveli Kart Yuvalı Siyah Kılıf

    Samsung Galaxy S23 Ultra Çerçeveli Kart Yuvalı Siyah Kılıf

    2.799 TL
  • SAMSUNG GALAXY Z FOLD 5 İNCE KALEMLI KILIF - KUM RENGI

    SAMSUNG GALAXY Z FOLD 5 İNCE KALEMLI KILIF - KUM RENGI

    6.999 TL
  • Samsung Galaxy S23 Silikon Şeffaf Kılıf

    Samsung Galaxy S23 Silikon Şeffaf Kılıf

    899,99 TL
  • Samsung Galaxy S24 Ultra Kordonlu & Standlı Koyu Eflatun Silikon Kılıf

    Samsung Galaxy S24 Ultra Kordonlu & Standlı Koyu Eflatun Silikon Kılıf

    1.759 TL
  • Samsung Galaxy A71 GP-FPA715KDATW KDLab Koruyucu Telefon Kılıfı Şeffaf

    Samsung Galaxy A71 GP-FPA715KDATW KDLab Koruyucu Telefon Kılıfı Şeffaf

    196 TL
  • Samsung Galaxy S23 Ultra Silikon Lacivert Kılıf

    Samsung Galaxy S23 Ultra Silikon Lacivert Kılıf

    1.399 TL
  • Samsung Galaxy S24+ Kordonlu & Standlı Buz Mavisi Silikon Kılıf

    Samsung Galaxy S24+ Kordonlu & Standlı Buz Mavisi Silikon Kılıf

    1.799 TL
  • Teleplus Samsung Galaxy A04 Kamera Korumalı Mat Silikon Siyah Kılıf

    Teleplus Samsung Galaxy A04 Kamera Korumalı Mat Silikon Siyah Kılıf

    281,95 TL
  • Samsung Galaxy S24+ Kordonlu & Standlı Koyu Eflatun Silikon Kılıf
    Kredi Fırsatı

    Samsung Galaxy S24+ Kordonlu & Standlı Koyu Eflatun Silikon Kılıf

    2.149 TL
206 üründen  ürün görüntülediniz

Telefon kılıfları, kullanıcıların cihazlarını çeşitli dış etmenlere karşı koruma amacı güden, hem işlevsel hem de şık aksesuarlardır. Bunlar, telefonların günlük kullanım sırasında oluşabilecek çizilmelere, darbelere ve düşmelere karşı ek bir koruma katmanı sağlar, böylece cihazın ömrünü uzatabilir. Ayrıca, kılıflar telefonların dış yüzeyini çeşitli tasarım ve renk seçenekleriyle kişiselleştirmek için ideal seçeneklerden biridir. Kılıflar genellikle dayanıklı malzemelerden üretilir, bu da telefonunuzun uzun süre dayanıklılığını arttırmaya yardımcı olabilir. Silikon, deri, plastik ve metal gibi farklı malzeme seçenekleriyle de kullanıcıların ihtiyaçlarına ve tercihlerine uygun birçok model öne çıkar. Ayrıca, bazı telefon kılıfı modellerine ek özelliklere sahip olabilir, örneğin cüzdan tipi kılıflar kart veya nakit saklama imkanı sunabilirken, suya dayanıklı kılıflar telefonu suya karşı koruma özelliği sağlayabilir. Bu çeşitlilik, Samsung telefon kılıflarını kullanıcıların yaşam tarzlarına ve estetik tercihlerine uygun bir şekilde seçmelerine olanak tanır.

Samsung Telefon Kılıfı Modelleri ve Özellikleri

Mobil teknoloji günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Özellikle Samsung'un geniş ürün yelpazesi, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verebilen çeşitli akıllı telefon modelleri sunar. Ancak her telefonun kaliteli bir ekran koruyucu aparatına sahip olması gerektiği kadar sağlam bir koruyucu kılıfa da ihtiyacı olduğu bir gerçektir. Samsung'un farklı modelleri için özel olarak tasarlanmış kılıflar, hem telefonları korurken hem de tarzınıza uygun bir görünüm oluşturur. Aşağıda sıralanan kılıf modelleri ile özelliklerine göz atabilirsiniz:

  • Samsung A32 kılıf, dayanıklı malzeme kullanımı, ince tasarım ve ekran-kamera koruması ile öne çıkar.
  • Samsung A23 kılıf ise zarif tasarım, anti-parmak izi kaplaması ve darbelere karşı koruma sunar.
  • Samsung A13 kılıf, ergonomik yapısı, renk seçenekleri ve tam erişim sağlayarak kullanıcıların beklentilerini karşılar.
  • Şeffaf veya desenli seçenekleri ile dikkat çeken Samsung A73 kılıf, hem yüksek kaliteli malzeme kullanımı hem de kolay erişim özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çeker.
  • Samsung A52 kılıf, anti-scratch teknolojisi, şarj kablosu uyumu ve şık tasarımıyla beğeni toplar.
  • Su ile toz geçirmez özelliklere sahip olan Samsung A33 kılıf, ekstra tutuş sağlayan yüzey dokusu ve hafif yapısıyla ilgi görür.
  • Çift katmanlı koruma sistemi, kart/para koyma alanı ve dayanıklılığıyla bilinen Samsung A12 kılıf, kullanıcıların beklentilerini karşılamayı başarır.
  • Metalik renk seçenekleri, darbeye karşı koruma ve şık tasarımıyla öne çıkan Samsung J7 Prime kılıf, kullanıcıların popüler tercihleri arasında yer alır.
  • Ultra ince yapısı, kamera koruması ve mat/parlak seçenekleriyle dikkat çeken Samsung S22 kılıf, hem şıklığı hem de fonksiyonelliği bir araya getirir.
  • Kaymaz yüzey teknolojisi, ekran koruması ve çift renk seçenekleriyle kullanıcı dostu olan Samsung A51 kılıf, farklı tercihlere hitap eder.
  • Kullanıcıların beklentilerini karşılamak adına çift renk seçenekleri ve ince/hafif yapısıyla öne çıkan Samsung Galaxy A13 kılıf, kullanım kolaylığı sağlar.
  • Yüksek kaliteli deri malzeme, hem kolay erişim hem de zarif dikiş detayları ile öne çıkan Samsung S21 FE kılıf, şıklığı ve dayanıklılığı bir araya getirerek kullanıcıları cezbeder.

Siz de akıllı cihazınızla uyumlu olan telefon kabı modelleri arasından ideal olan ürünü seçebilir, uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Samsung Telefon Kılıfı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çeşitli tasarımlar arasından Samsung telefon kılıfı seçerken birkaç önemli faktöre dikkat etmek, telefonunuzu koruma ve kullanım deneyiminizi artırmak açısından oldukça önemlidir. Öncelikle, telefon modelinize uygun bir kılıf seçmek önemlidir. Her telefon modeli farklı boyutlara sahip olduğu için kılıfın tam oturması, düşmelere ve çarpmalara karşı daha etkili bir koruma sağlar. Ayrıca, malzeme seçimi de kılıfın dayanıklılığını etkiler. Dayanıklı malzemelerden yapılmış kılıflar, çizilmelere, darbelere ve diğer dış etkenlere karşı daha iyi koruma sağlar. Fonksiyonellik de göz önünde bulundurulmalıdır; örneğin, kartlık veya stand özellikli kılıflar kullanışlı olabilir. Son olarak, kişisel zevk ve tarz da önemlidir, çünkü telefon kılıfı aynı zamanda bir moda öğesi olarak da kullanılır.

En Beğenilen Samsung Telefon Kılıf Markaları

Samsung telefon kullanıcıları için birçok kılıf markası üretilir, ancak en beğenilen markalar genellikle kalite, tasarım ve dayanıklılık açısından beklentileri karşılar. Öne çıkan markalardan biri Spigen'dir. Spigen kılıfları, sağlam yapıları ve şık tasarımları ile bilinir. Diğer popüler markalar arasında OtterBox, Caseology, UAG (Urban Armor Gear) ile Samsung'un kendi orijinal kılıfları da bulunur. Bu markalar genellikle çeşitli tasarımlar ile renk modelleri sağlayarak kullanıcılara geniş bir seçenek yelpazesi sunar.

Samsung Telefon Kılıfı Fiyatları

Bütçe dostu opsiyonlara sahip olan Samsung telefon kılıfı fiyatları, marka, malzeme kalitesi ve özelliklere bağlı olarak değişiklik gösterir. Genelde daha dayanıklı ve özellikli kılıfların fiyatları daha yüksek olabilir. Ancak, sektörde birçok farklı fiyat aralığına sahip kılıf bulunur, bu da her bütçeye uygun seçenekler sunar. Uygun fiyatlı seçeneklerden premium segmente kadar birçok seçenek arasında karşılaştırma yaparak, hem bütçenize hem de ihtiyaçlarınıza en uygun telefon kılıfı modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Teknosa ile taşınabilir şarj aleti gibi sınırsız sayıdaki teknoloji ürünlerine ulaşabilirsiniz. Sınırsız seçenekler arasında dolaşarak, akıllı telefonlardan bilgisayarlarına, ev elektroniğinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok kategoride en iyi markaların ürünlerini kolayca bulmak mümkündür. Güvenilir alışverişin adresi Teknosa ile hayatını daha teknolojik ve keyifli hale getirmek için hemen tıkla, yeni nesil teknolojiyi keşfet!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.