Ücretsiz Kargo

Samsung Samsung Galaxy Fit2 R220 Akıllı Bileklik Kırmızı

Ürün Kodu: 145061277
  • En geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoda
Satıcı: Güncel33
2.499 TL
2.499 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Samsung Galaxy Fit2 ile günlük ritminize her an hakim olmak sizin elinizde. Galaxy Fit2, sahip olduğu konforlu tasarım ve gelişmiş Android teknolojisi ile yeni nesil akıllı bileklik deneyimini en özel şekilde yaşamanızı sağlar. Hem günlük rutininize hem de egzersizlerinize eşlik edecek bu bileklik, hareketlerinizi basitçe analiz edebilme imkanı verir. Hatta onunla uyku esnasındaki vücut verilerinizi bile takip etme şansı bulabilirsiniz. Bunların dışında daha pek çok özelliği ile sizi cezbedecek bu akıllı bilekliğe daha yakından baktığınızda siz de Galaxy Fit2 sahibi olmak isteyeceksiniz.

Samsung Galaxy Fit2’yi Neden Almalıyım?

Akıllı bileklikler, tüm giyilebilir teknolojilerde olduğu gibi hayatı kolaylaştıran yeni nesil cihazlardır. Samsung Galaxy Fit2, akıllı bileklik teknolojisinin en sade ve kullanışlı versiyonunu size sunarak, bu konuda işinizi daha da kolaylaştırır. Son derece ince ve minimalist bir tasarıma sahip olan bu bileklik, görünümünün çok üzerinde bir performans sunar. Samsung Galaxy Fit2 kordon tasarımının yumuşak ve kavisli yapısı, cihazı tüm gün rahatlıkla kullanabilmenize olanak sağlar. Terleme yapmayan bu kordon opsiyonel olarak değiştirilebilir özelliğe de sahiptir. Bu sayede Samsung Galaxy Fit2 R22 red akıllı bileklik, black kordon ile de kullanılabilir.

Beklentilerinizin ötesindeki fonksiyonlarıyla ilk kullanımdan itibaren vazgeçilmezinizin olacak olan Fit2, 3D ekranıyla da fark yaratır. 1.1 inç AMOLED ekrana sahip olan cihaz, bu ufacık ekran üzerinden onlarda veriyi gözlemleme imkanı sunar. Bu sayede onunla saat, adım sayısı, kalori, kilometre, nabız ve benzeri pek çok veriyi takip edebilirsiniz. Ayrıca egzersiz ve antrenman planı yapmanıza olanak sağlayan Galaxy Fit2, 5 farklı egzersizi kaydeder ve hızlıca antrenman sonuçlarını hesaplayarak; kısa sürede verileri görüntüleyebilmenize yardımcı olur. Her veriyi ayrı cihazla ya da manuel olarak hesaplama derdinden sizi kurtarır.

Samsung Galaxy Fit2 akıllı saati satın almanıza neden olacak detaylardan biri, cihazın oldukça dayanıklı bir yapıda olmasıdır. Özellikle egzersizler sırasında size ayak uydurabilmesi bakımından önemli olan bu dayanıklılık, antrenmanlarınıza aralıksız devam edebilmenizi saglar. Su geçirmez özellikteki cihaz, 50 metreye kadar suya dayanıklıdır. Bu da bilekliğinizi su sporları yaparken de aktif olarak kullanabilmenize yarar. Ayrıca cihazın dayanıklılığı batarya süresinde de kendini gösterir. Tam dolu durumda, kullanım koşullarına göre 21 güne kadar dayanan şarjı ile sizi yarı yolda bırakmaz.

Fit2 Akıllı Bilekliği Nasıl Kullanırım?

Samsung Galaxy Fit 2 R22 akıllı bileklik kullanımı oldukça basittir. Android ve İOS işletim sistemine sahip akıllı cihazlarla uyumlu olarak çalışabilen Fit2, bir kaç adım takip edilerek kolayca kurulur. Kurulum öncesinde akıllı bilekliğinizi kutu içerisinde yer alan şarj cihazıyla şarj ederek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Daha sonra cep telefonu ya da tablete indirebileceğiniz Galaxy Wearable uygulaması üzerinden Samsung Galaxy Fit2 uygulaması menüsünü seçerek, bilekliğinizi akıllı cihazınıza kolayca bağlayabilirsiniz. Bluetooth 5.1 bağlantısı ile cihazlara bağlanabilen bileklik, Samsung Health uygulamasıyla verimli bir şekilde kullanılabilir. Bir kez Samsung Galaxy Fit2 kurulumu sağlandığı takdirde bileklik verilerinin tüm analizleri cep telefonu ya da tablet üzerinden takip edilebilir. Cihazın uygulama ile birlikte kullanımı uyku takibi yapılabilmesini de sağlar. Akıllı bileklik sayesinde uyku esnasında hafif ve derin uyku ile REM uykusunda geçen süreler hesaplanarak uygulamaya aktarılır. Enerjik bir gün için uyku kalitenizi kontrol ederek, kendinize yeni bir uyku düzeni oluşturabilirsiniz. Ayrıca Fit2 yine uygulama ile kullanımlarda stres kontrolü imkanı da verir. Stres algılama özelliği, stresli anların tespit edilmesine olanak sağlar. Tespit edilen bu anların kontrolü konusunda kendinizi geliştirme şansı yakalarsınız. Bunların dışında yine uygulama ile kullanımda bilekliğinizle çağrı ve mesajları görüntüleme imkanı da bulursunuz. Cep telefonunuza gelen tüm çağrıları bileklik ekranında, arayan kişilerin telefonda kayıtlı olan isimleriyle görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede antrenman esnasında sizi kimin aradığını öğrenebilirsiniz. Aynı şekilde mesajları da görüntüleyebilir ve hızlı yanıt sistemi ile mesajlarınızı yanıtlama özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Akıllı Saat Bileklikler Kimler İçin Uygun?

Samsung Galaxy Fit2 R22 akıllı saat günlük hayatın akışına ayak uydurmak isteyen herkes için uygundur. Günlük rutinde kendi hareketlerinizi takip edebilmek ve vücut analizinizi basit bir şekilde yapabilmek istiyorsanız bu bileklik tam size göre. Onunla diyet programınıza uygun egzersizleri yaparken harcadığınız kalorileri takip edebilir ya da günlük olarak attığınız adım sayısı bilgisine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Samsung Galaxy Fit2 bileklik profesyonel kullanıcılara da hitap eder. Antrenman verileriniz anında online platformlara aktarımını sağlamak isteyen profesyonel sporcular, Fit2 ile extra bir işleme gerek duymadan bunu gerçekleştirebilir. Bilekliğin dayanıklı yapısı hemen her türlü spor dalında kullanım olanağı sunar.

Galaxy Fit2’nin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Samsung Galaxy R22 bilekliğin tüm özellikleri kusursuz olsa da cihazın en çok öne çıkan özelliği diğer akıllı cihazlarla sağladığı uyumdur. Özellikle cep telefonları ile kolay ve pratik bir şekilde eşleşebilen bu bileklik, böylelikle yüzlerce ekran temasıyla da kullanılabilir. Farklı cinsiyetteki kullanıcılara hitap eden bu temalar arasından her gün bir başkasını seçebilir, bilekliğinizi değiştirmeden günlük tarzınızla uyumlu bir hale getirebilirsiniz. Akıllı cihazlarla kolay uyum sağlayabilmesi, bilekliğin performans verilerini depolama ve paylaşma özelliklerini de verimli kullanabilmenize imkan sağlar. Ayrıca cihazlarla kurulan bu uyumlu eşleşme, telefonunuza gelen hemen her türlü bildirimi görüntüleyebilme anlamında da işinize yarar.


Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Samsung Galaxy Fit2 R220 Akıllı Bileklik Kırmızı
5.0
  • 5
    9
  • 4
    4
  • 3
    3
  • 2
    3
  • 1
    4
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.