Samsung PowerBank Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Samsung Eb-P5300x 20.000 Mah Süper Hızlı Gri Powerbank
5.0 (1 Değerlendirme)

Samsung Eb-P5300x 20.000 Mah Süper Hızlı Gri Powerbank

1.399 TL
Samsung EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25w) - Siyah

Samsung EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25w) - Siyah

545 TL
Samsung Ep-T2510n Type C 25w Beyaz Hızlı Şarj Adaptörü

Samsung Ep-T2510n Type C 25w Beyaz Hızlı Şarj Adaptörü

565 TL
Samsung EBU3300X 10.000 mAh SFC Kablosuz Gri Taşınabilir Şarj Aleti

Samsung EBU3300X 10.000 mAh SFC Kablosuz Gri Taşınabilir Şarj Aleti

1.499 TL
Samsung EB-U3300X 10.000 MAH SFC Kablosuz Gri Powerbank

Samsung EB-U3300X 10.000 MAH SFC Kablosuz Gri Powerbank

1.696 TL
Samsung EB-P3400X 10.000 mAh Çift Type-c Çıkışlı Bej Powerbank

Samsung EB-P3400X 10.000 mAh Çift Type-c Çıkışlı Bej Powerbank

%20
1.099 TL
879 TL
Samsung EP-OR900BBEGWW Galaxy Watch 4 & Watch 5 Hızlı Siyah Taşınabilir Şarj Aleti
Kredi Fırsatı

Samsung EP-OR900BBEGWW Galaxy Watch 4 & Watch 5 Hızlı Siyah Taşınabilir Şarj Aleti

699 TL
Samsung EP-TG928BFEGWW S6 Edge+ Plus Altın Rengi Kablosuz Şarjlı Kılıf

Samsung EP-TG928BFEGWW S6 Edge+ Plus Altın Rengi Kablosuz Şarjlı Kılıf

799 TL

Şarj edilebilir Android cihazlar kullanıyorsanız, evde olmadığınız zamanlarda kendinizi bir şarj istasyonu veya priz ararken bulmanız gayet normaldir. Teknosa'da bulabileceğiniz Samsung taşınabilir şarj aletleri, gün boyu bağlantıda kalabilmenize yardımcı olur. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu yüksek kapasiteli ve dayanıklı şarj aletleri, akıllı telefonlarınız, tabletleriniz ve diğer USB ile şarj edilebilir cihazlarınızın bataryasını kolayca doldurmanızı sağlar.

Samsung Taşınabilir Batarya Çeşitleri

USB kablosu aracılığıyla ya da kablosuz şarj imkanı sunan Samsung powerbank çeşitleri, doğrudan bir enerji kaynağına ihtiyaç duymadan şarj işlemi gerçekleştirir. Mobil bir şarj istasyonu görevi gören cihazları tam kapasite şarj ettikten sonra uzun bir süre kullanabilirsiniz. Böylece gün içinde hareket halindeyken kullandığınız telefon, tablet, kablosuz kulaklık gibi elektronik aletlerinizin şarj durumunu düşünmek zorunda kalmaz, bir şarj istasyonu aramazsınız. Samsung'un ileri düzey teknolojisiyle üretilen bataryalar, yüksek kaliteli ve şık tasarımları, işlevsellikleri ve kullanıcıyı korumak adına alınmış güvenlik önlemleriyle dikkat çeker. Aşırı ısınma, aşırı şarj veya kısa devre gibi durumlar karşısında elektronik cihazlarınızı koruyan bu powerbankler, kullanıcılarına güvenilir bir şarj deneyimi garantisi verir. Samsung'un geniş ürün yelpazesi, herkesin kaliteli ve güvenilir cihazlara erişebilmesini sağlarken, farklı fiyat seçenekleriyle kullanıcılarına hem ekonomik hem de daha üst düzey özelliklere sahip modeller arasından tercih yapabilme imkanı sunar.

Kullanışlı Samsung Powerbank Modelleri

Taşınabilir şarj cihazları, günlük hayatınızda elektronik aletlerinizi şarj etmeniz gerektiğinde hareketliliğinizi kısıtlamaz ve pratik bir şekilde cihazlarınızı şarj etmenizi mümkün kılar. Teknosa güvencesiyle satın alabileceğiniz Samsung taşınabilir şarj aletleri, yüksek kalite ve performans sunan güvenilir ürünlerdir. Özellikle Samsung EB-U3300X gibi modeller, kablosuz şarj özelliği sayesinde kablo karmaşasından kurtulmanıza olanak sağlar. Ayrıca hızlı şarj özelliği ve yüksek enerji kapasitesiyle cihazlarınızın enerji ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılar. Teknosa'da bulabileceğiniz bir diğer kullanışlı powerbank modeli olan EB-P3300X, yüksek pil performansına sahiptir. Bu sayede taşınabilir bataryanızı şarj etmeye ihtiyaç duymadan uzun süreler boyunca kullanabilirsiniz. Hızlı şarj özelliğine sahip bu model, kompakt ve dayanıklı yapısıyla kolayca taşınabilir, aynı zamanda çeşitli cihazlarla uyumlu olmasıyla dikkat çeker. Ayrıca Samsung taşınabilir şarj cihazları, sahip olduğunuz elektronik cihazların batarya ömrünü korumanıza yardımcı olur.

Samsung Taşınabilir Şarj Cihazı Özellikleri

Şık bir tasarıma sahip ve taşıması kolay Samsung powerbank çeşitleri, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak adına bazı özellikler sunar. Powerbanklerin kullanılabilirlik süresini belirleyen batarya kapasitesi, farklı modellerde değişiklik gösterir. 1000mAh'dan 20.000mAh'a kadar geniş bir yelpaze sunan Samsung taşınabilir bataryalar arasından ihtiyaç ve tercihleriniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Bataryaların aynı zamanda birçoğu hızlı şarj teknolojisine sahiptir. Bu sayede, daha kısa sürede cihazlarınızı şarj edip kullanmaya devam edebilirsiniz. Bazı Samsung taşınabilir şarj cihazı çeşitleri kablosuz şarj teknolojisiyle donatılmış olduğundan, uyumlu cihazlarınızı kablo kullanmadan şarj ederken, bataryaların sahip olduğu çoklu bağlantı noktalarıyla birden fazla cihazı aynı anda şarj etme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak güvenlik özellikleri entegre edilerek üretilmiş Samsung powerbankler aşırı akım, kısa devre ve aşırı ısınma koruması gibi özellikler sahiptir. Bu sayede elektronik cihazlarınızın kullanım ömrü Samsung güvencesiyle koruma altına alınmış olur.

Samsung Powerbank Modellerinin Özellikleri ve Fiyatları

Samsung powerbank fiyatları, ürünün özelliklerine göre değişir. Bataryanın kapasitesi, kablosuz şarj özelliği, eşzamanlı çoklu cihaz şarjı, dayanıklı malzemelerin kullanımı gibi ek özellikler ürün fiyatını etkiler. Farklı özelliklerle donatılmış Samsung powerbank çeşitlerini, her bütçeden kullanıcıya hitap eden Teknosa'da çeşitli fiyat aralıklarında bulabilirsiniz.

Hızlı şarj özelliğine sahip modeller yaklaşık 10000mAh pil performansıyla uzun süreli kullanım sağlar. Kompakt ve şık tasarımlı ürünler kolayca taşınabilmesi için küçük boyutlarda tasarlanır. bu sayede çantada ve cepte taşıyarak şarja ihtiyaç duyduğunuz her an kolayca kullanabilirsiniz.

Ayrıca bu modellerdeki çoklu USB girişleri ile farklı cihazlarınızı aynı anda şarj edebilmenize olanak sağlar. Böylece hem siz hem de sevdikleriniz dışarıda vakit geçirirken cihazlarınızı rahatlıkla şarj edebilir, anılarınızı ölümsüz kılmak için bol bol fotoğraf çekebilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 5 gibi akıllı saatler için üretilen cihazlar, kullanıcılara kablosuz şarj imkanı sunan bir diğer eşsiz Samsung ürünleridir. USB-C bağlantısına sahip bu seçenekler, sadece 30 dakikada %45 şarj seviyesine ulaşmayı garantiler.

Siz de powerbank satın almayı düşünüyor ve fiyat araştırması yapıyorsanız, ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak bütçenize uygun bir model seçmelisiniz. Eğer kararsız kaldıysanız, en doğru ürünü seçmek için Teknosa'ya göz atabilirsiniz.

Samsung Powerbank'ler Avantajlı Fiyatlarla Teknosa'da

Samsung Powerbankler, kullanıcılarına güvenilir ve dayanıklı ürünler sunarken, Türkiye'nin alanında önde gelen satış platformu olan Teknosa'da avantajlı fiyatlarla kolayca bulunabilir. Teknosa, geniş ürün yelpazesi ve çeşitli modelleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun seçimler yapmasına olanak sağlar. Güçlü iş ortaklıkları ve stratejik satın alma politikaları ile Teknosa, her bütçeden ürüne rahatlıkla ulaşmanızı mümkün kılar. Bunlara ek olarak, Teknosa'nın sunduğu satış sonrası destek ve müşteri hizmetleriyle de güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Müşterilerine her anlamda güvenilir bir alışveriş imkanı sunan Teknosa'da, Samsung powerbanklere ek olarak günlük hayatınızı kolaylaştıracak birçok farklı telefon aksesuarı bulabilirsiniz. Böylece cihazlarınızı daha verimli ve pratik bir şekilde kullanmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

uygun fiyatlı samsung powerbank , 25w powerbank, samsung powerbank özellikleri

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.