Rowenta Saç Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Rowenta CV5712TR  Elite 2200 Watt Hız Ayarlı Saç Kurutma Makinesi Siyah

Rowenta CV5712TR Elite 2200 Watt Hız Ayarlı Saç Kurutma Makinesi Siyah

4.199 TL

Duş sonrası saçları kurutmak ya da şekil vermek için sıklıkla tercih edilen saç kurutma makineleri Rowenta kalitesi ile kullanıcılara sunulur. Yüksek performansı hafif bir gövdede birleştiren Rowenta, tasarımlarında konforu ön planda tutar. El ergonomisine uygun gövde formuna sahip olan cihazlar, pratik kullanımı destekleyen tasarımları ve teknolojik özellikleri ile hazırlık sürecini kısaltır. Kurutma işleminin yanı sıra saçın formunu korumaya da yardımcı olur. Hem evlerde hem de seyahatlerde kullanıma uygun olan Rowenta saç kurutma makinelerinden ihtiyacınıza uygun bir seçim yaparak arzu ettiğiniz saç görünümüne kavuşabilirsiniz.

Rowenta Saç Kurutma Makinesi Modelleri ve Özellikleri

Saç bakım sürecinin vazgeçilmez ürünleri arasında öne çıkan Rowenta saç kurutma makinesi farklı modelleri ile her ihtiyaca cevap verebilir. Farklı saç tipleri göz önünde bulundurularak tasarlanan cihazlar en yeni teknolojilerle desteklenir ve enerji tasarrufu sağlamaları ile öne çıkar. Kullanışlı özellikler arasında yer alan soğuk hava üfleme, saçları kuruttuktan sonra şekillendirme sürecinde kullanılarak uzun süreli sonuçlar elde etmenizi mümkün kılar.

Markanın Flamingo modeli saç kurutma makinesi katlanabilir bir yapıya sahiptir. Portatif tasarımı sayesinde seyahatlerde kullanıma uygundur. Daha yüksek çalışma gücüne ihtiyaç duyan kullanıcılar için özel tasarlanan Premium modeller iyonizer teknolojisi ile desteklenir. Saçların kabarmasını önleyen bu modeller aynı zamanda sessiz çalışıyor olmaları sayesinde günün her saati rahatlıkla kullanılabilir.

Rowenta Elite saç kurutma makinesi yüksek watt değeri sayesinde kısa sürede etkili sonuçlar elde edebilmenizi sağlar. Birden fazla hız ayarı ile kişiselleştirilmiş şekillendirme kontrolü sunar. Yoğunlaştırıcı başlığa sahip olan bu model havayı hassas bir şekilde yönlendirerek ince detaylarda kusursuz sonuçları hedefler. Çıkarılabilir arka ızgara tasarımı cihazı temizleyebilmeyi kolaylaştırır. Bu sayede performans kaybı yaşanmadan kullanıma devam edilebilir.

Rowenta taraklı saç kurutma makinesi, şekil alması zor olan saçlarda kullanım için elverişlidir. Genellikle kısa sürede efektif sonuçlar almak isteyenlerin tercihi olan taraklı modeller, özel tasarlanan uç formu sayesinde en dipten uca kadar etkili bir düzleştirme performansı sunar. Kök yakalayıcı uçlar aynı zamanda saçı gergin tutarak süreci kolaylaştırır. Sıcaklığı optimum düzeyde tutarak verimli kullanımı destekleyen bu model dalgalı saçlarda pürüzsüz ve parlak görünüm için tercih edilebilir. Üç adımlı teknoloji ile desteklenen cihaz aynı zamanda sıcaklık sensörü sayesinde kullanımı daha pratik hale getirir. Sensör hem kalın hem de ince telli saçlar için optimal sıcaklığın ayarlanmasını sağlar.

Markanın saç kurutma makinesi modellerinde kullanılan ideal uzunluktaki kablolar daha geniş bir alanda özgürce hareket edebilmenizi sağlar. Hareket kısıtlamalarını önleyen uzun kablolar saç şekillendirme sürecini daha keyifli hale getirebilir. Bazı modellerdeki kablolar ise 360 derece dönebilen yapıya sahiptir. Bu sayede hem güvenli hem de rahat kullanım desteklenir.

Rowenta Saç Kurutma Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Saç kurutma makinesi kullanımından verim alabilmek için ihtiyaca uygun bir seçim yapılması önemlidir. Seçim aşamasında dikkate alınması gereken özelliklerin başında motor gücü gelir. Makine büyüklüğünün motor gücü ile orantılı olması cihazın kullanım ömrünün uzamasını sağlar. Aynı zamanda watt değeri yükseldikçe saç kurutma süresi de kısalır. Dolayısıyla, hızlı sonuçlar almak istiyorsanız watt değeri yüksek bir model tercih etmelisiniz.

Saç kurutma makineleri kullanım amacına göre çeşitlendirilir. Standart olan tasarımlar ev içi kullanıma uygundur. Kuaför ve güzellik salonu gibi yerlerde kullanım için daha güçlü ve kapsamlı cihazlar tercih edilmelidir. Seyahat amaçlı kullanımlarda ise cihazın portatif ve kolay taşınabilir olmasına dikkat edilmelidir.

En önemli hususlardan biri saç tipine uygun bir makine seçimi yapabilmektir. Kuru ve ince bir saç yapısına sahip olan kullanıcılar için porselen ya da seramik kaplama cihazların kullanımı uygundur. Uzun ve kalın telli bir saç yapısına sahipseniz tercihinizi titanyum saç kurutma makinelerinden yana kullanabilirsiniz.

Isı ayarı saç kurutma makinesi seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli noktadır. Düşük, orta, yüksek gibi farklı ısı ayarları saç tipine uygun ayar yapabilmeyi kolaylaştırır. Ek olarak soğuk hava üfleme özelliğine sahip olan cihazlar saç şekillendirme aşamasında kullanılabilir.

Rowenta Saç Kurutma Makinesi ile Fön Çekilir mi?

Saç kurutma makinesi ve fön makinesi kavramları her ne kadar birbirinin yerine kullanılsa da aslında tamamen farklı cihazlardır. Saç kurutma makineleri sadece saç kuruturken fön makineleri şekillendirme işlevini yerine getirir. Farklı uçlara sahip olan Rowenta saç kurutma makinesi fön süreci için kullanılabilir. Yüksek çalışma gücü ile birlikte dar ağız yapısı bu cihazları fön için kullanıma uygun hale getirir. Daha dar bir hazneden havayı üfleyen modeller havanın hızını artırarak etkili bir şekillendirme işlemi gerçekleştirir.

Rowenta Saç Kurutma Makinesi Fiyatları

Rowenta saç kurutma makinesi fiyatları, tasarımdan teknik özelliklere kadar birçok faktöre bağlı olarak çeşitlilik gösterebilir. Fiyatlar cihazların watt değerlerine, birden fazla ısı ayarına sahip olmasına ve kullanılan teknolojiye göre çeşitlendirilir. Elektriklenmeyi önleyen iyon teknoloji cihazlar standart özelliklere sahip olan bir modele kıyasla daha farklı fiyatlarla tercihe sunulabilir. Ancak markanın tüm cihazlarında ortak olan özellik kalite ve sunduğu konfordur. Siz de kullanışlı tasarımları ile saç bakım sürecini kolaylaştıran Rowenta fön makinesi ve saç kurutma makinesi modelleri için Teknosa ayrıcalığından faydalanabilirsiniz. Elektronik ürünler, fotoğraf makinesi aksesuarları ve daha pek çok ürüne ulaşabileceğiniz Teknosa sayesinde avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf makinesi modellerine göz atarak bu ürünler hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.