Rowenta Saç Düzleştirici Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Rowenta CF5820F0 CF5820 Power Straight Elektrikli Saç Fırçası ve Düzleştirici Tarak Siyah Yeşil
    Kredi Fırsatı
    4.8 (6 Değerlendirme)

    Rowenta CF5820F0 CF5820 Power Straight Elektrikli Saç Fırçası ve Düzleştirici Tarak Siyah Yeşil

    2.399 TL
  • Rowenta SF1312F0 Elite Kablosuz  Isı Ayarlı Seramik Siyah Saç Düzleştirici
    4.5 (4 Değerlendirme)

    Rowenta SF1312F0 Elite Kablosuz Isı Ayarlı Seramik Siyah Saç Düzleştirici

    1.299 TL

Saç şekillendirmenin profesyonel ve kolay yolunu arayanlar için Teknosa, farklı özelliklerle donatılan Rowenta saç düzleştirici modellerini bir arada sunar. Saç düzleştiriciler, hem kadınların hem erkeklerin saç bakım rutinlerinin önemli bir parçasıdır. Rowenta'nın kaliteli ve kullanışlı saç düzleştiricileri ile profesyonel kuaför standartlarını evinize taşıyabilirsiniz. Marka, ayarlanabilir ısı seviyeleri ve hızlı ısınma özelliği gibi kullanıcı dostu fonksiyonlarıyla Rowenta deneyiminizi iyileştirmeyi hedefler. Ürünlerde yer alan döner kablo tasarımı uzun ömürlü bir kullanım sağlar. İyon teknolojisi sayesinde düzleştirdikten sonra saçlarınızın kabarmasını ve elektriklenmesini önleyebilirsiniz. Rowenta saç bakım rutininize en uygun kaliteli ve konforlu saç düzleştirici modellerini sizlerle buluşturuyor.

Rowenta Saç Düzleştirici Modelleri

Saçlarınızda mükemmel görüntüyü elde etmek için öncelikle saç tipinize uygun bir düzleştirici seçmelisiniz. Eğer zor şekil alan, kalın telli saçlara sahipseniz yüksek ısılara çıkan saç düzleştirici modelleri tercih edebilirsiniz. Ancak kolay şekil alabilen, ince telli saçlarınız varsa daha normal ısılarda kullanılan saç düzleştiriciler sizin için uygun ve yeterli olacaktır. Rowenta, farklı kullanıcı taleplerine karşılık veren özelliklere sahiptir ve kullanıcılarına geniş bir ürün yelpazesi sunar. Hızlı ısınma özelliği, iyon teknolojisi ve saçları koruma özellikleriyle kullanıcılarına kaliteli ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Döner kablo tasarımı ve ayarlanabilir ısı seviyeleriyle bu saç düzleştirici hem fonksiyonel hem kullanışlı bir deneyim yaşatır. Hızlı ısınma özelliğiyle zamandan ve elektrikten tasarruf etmenizi sağlar. İyon teknoloji özelliği saçlarınızın elektriklenmesini önler ve saçınızı nemlendirerek pürüzsüz bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Tabii bu pürüzsüz görünümü elde etmek için düzleştirme işleminden önce bütün saçınızı dikkatlice tarayarak karışan yerleri açmanız daha iyi olacaktır, özellikle karışmaya meyilli saçlarınız varsa. Saçlarınız kalın telli ya da gürse, saç düzleştiriciyi saçınızın her yerinde tek seferde kullanmak yerine saçınızı parçalara ayırarak düzleştiricinin her yere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak, döner kablo tasarımıyla kullanım esnasında rahatlık ve esneklik sağlar, ayrıca kullanımı da kolaylaştırır. Bu özelliğiyle de kablo karışıklıklarına ve kabloda bükülmeden kaynaklı oluşan deformasyonlara engel olur. Ayarlanabilir ısı seviyeleri sayesinde saç tipinize göre ısı miktarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Rowenta Elite Model Saç Düzleştirici veya Rowenta Keratinli Saç Düzleştirici gibi modelleri saçlarınızın daha parlak ve pürüzsüz bir görüntüye kavuşması için tercih edebilirsiniz. Ayrıca, Saç düzleştirici tarak gibi Rowenta saç bakım ürünleri modelleri hafif tasarımları sayesinde gittiğiniz her yerde sizlere eşlik eder.

Rowenta Saç Düzleştirici Tarak Nasıl Kullanılır?

Şık ve estetik tasarımıyla dikkat çeken Rowenta saç düzleştirici tarak pratik kullanımı hedefleyenler için özel olarak tasarlanır. Rowenta saç şekillendirici ürünleri thermo control teknolojisi sayesinde bütün saç tellerinize ulaşır ve ısıyı sabit tutarak kusursuz bir görüntü elde etmenizi sağlar. Güvenlik standartlarına uygun olarak tasarlanan iyon jeneratörü ile saçlarınız elektriklenmez ve kolayca şekil alır. Thermo control teknoloji özelliğiyle ısıyı sabit tuttuğu için saçlarınızın kolayca şekil almasına yardımcı olur. Saç fırçasına benzeyen şekliyle Rowenta saç düzleştirici tarağı tek elinizle rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Aceleniz olduğu zamanlarda bile Rowenta elite saç düzleştirici modeliyle pratik bir şekilde saçlarınızı şekillendirirsiniz. Özel tasarımlı saç düzleştirici tarak, günlük saç bakımınızda profesyonel bir sonuç elde etmenize yardımcı olur. Rowenta saç düzleştirici tarak ile saçlarınızı istediğiniz gibi şekillendirebilir, kısa sürede şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Rowenta Saç Düzleştirici Nasıl Kullanılır?

Rowenta saç düzleştiriciler, kişisel bakım rutininde saçlarına daha fazla özen gösterenlerin kısa sürede şık saç tasarımları yapmasını kolaylaştırır. Rowenta saç düzleştiriciler; kıvırcık, dalgalı ve düz saçlara uyum sağlayarak etkili bir şekillendirme sunar. Pekii, saç düzleştirici kullanmak saçlara zarar verir mi? Saç düzleştiriciler zararlı olmamakla birlikte, aşırı yüksek sıcaklıkta ve sık kullanımları durumunda saçlarınızı yıpratabilirler. Ancak doğru ısı ayarı seçimiyle ve ısıya karşı koruma sağlayan saç bakım ürünleriyle saçlarınızı yıpranmaktan koruyabilirsiniz. Gür ve kalın telli saçlarda daha yüksek ısı derecesiyle, ince telli saçlarda ise daha düşük ısı derecesiyle kullanılabilir. Rowenta saç düzleştirici modellerinde özel kaplamalar kullanıldığı için saçlarınızın aşırı ısıya maruz kalmasına engel olur. Aşırı işlem görmüş ve yıpranmış bir saça sahipseniz Rowenta saç düzleştiriciyi kullanmadan hemen önce saçlarınıza ısıya karşı dayanıklı bir saç spreyi sıkabilir veya ısı korumalı bir saç serumu uygulayabilirsiniz. Eğer bir ısıya karşı koruyucu sprey ya da serum kullanmıyorsanız, saç düzleştiriciyi düşük ısılarda kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır. Rowenta saç düzleştiriciden doğru şekilde verim almak için saçlarınızı kurutma makinesi ile iyice kuruttuğunuzdan emin olmanızda fayda var.

Rowenta Saç Düzleştirici Fiyatları!

Rowenta; kıvırcık, dalgalı ve düz saç tipine sahip kullanıcılar için farklı özelliklerle donatılan saç düzleştirici modellerini bir arada sunar. Markanın özel tasarımlı ve yenilikçi saç düzleştirici modelleri ile hızlı ve pratik bir şekilde saçlarınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. Rowenta'nın saç düzleştirici modelleri sadece saçlarınızı düzleştirmekle kalmaz aynı zamanda saçlarınıza hafif dalgalar vererek doğal bir görünüm elde etmenize ve saçlarınıza hacim kazandırmanıza yardımcı olur. Hacimli ve pürüzsüz görünen saçlar için Rowenta saç şekillendiricileri modelleri arasından zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. Her kullanıcıya hitap eden Rowenta saç düzleştirici modelleri arasından bütçenize en uygun seçenekleri bulabilir, Teknosa'nın uzman ekibinden yardım alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.