Preo Mouse Pad Fiyatları ve Modelleri

7 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Preo GMP02S 25X21 Cm Gaming Mouse Pad Siyah

Preo GMP02S 25X21 Cm Gaming Mouse Pad Siyah

89 TL
Preo GMP02XL 70X30 Cm Gaming Mouse Pad Siyah

Preo GMP02XL 70X30 Cm Gaming Mouse Pad Siyah

169,99 TL
Preo GMP02S Forsaken 25X21 Cm Baskılı Gaming Mouse Pad

Preo GMP02S Forsaken 25X21 Cm Baskılı Gaming Mouse Pad

89 TL
Preo GMP02S Knight 25X21 Cm Baskılı Gaming Mouse Pad

Preo GMP02S Knight 25X21 Cm Baskılı Gaming Mouse Pad

89 TL
Preo GMP02M Necromancer 32X27 Cm Baskılı Gaming Mouse Pad

Preo GMP02M Necromancer 32X27 Cm Baskılı Gaming Mouse Pad

99 TL
Preo GMP02M Knight 32X27 Cm Baskılı Gaming Mouse Pad

Preo GMP02M Knight 32X27 Cm Baskılı Gaming Mouse Pad

99 TL
Preo GMP02S Necromancer 25X21 Cm Baskılı Gaming Mouse Pad
5.0 (1 Değerlendirme)

Preo GMP02S Necromancer 25X21 Cm Baskılı Gaming Mouse Pad

89 TL

Preo Mouse Pad

Preo mouse pad çeşitleri ile PC kullanım amacınıza uygun fare altlığınıza sahip olun! Oyunlardan uzun çalışma sürelerine kadar farklı birçok senaryoda konforu artıran bu ürünler, Preo'nun geniş model yelpazesi ile de Teknosa'da. Siz de hemen keşfetmeye başlayarak farklı özellik ve tasarıma sahip olan mouse pad modelleri içerisinden bir tercih yapabilirsiniz.

Preo Mouse Pad Çeşitleri

Kullanım amacınıza uygun mouse pad / fare altlığı modelini bularak PC ekipmanlarınızda konfor değerini artırabilirsiniz. İş veya oyun amaçlı ya da gündelik kullanıma uygun olan Preo mouse pad modelleri arasından bir tercihte bulunabilirsiniz. Örneğin, Preo gaming mouse pad bu ürün grubu içerisinde oldukça popüler olup birçok seçenek sunuyor. 70 x 30 cm, 90 x 40 cm ya da 32 x 27 cm gibi farklı pek çok boyutta gaming mouse pad bulmanız mümkün. Kullanım tercihinize bağlı olarak geniş bir alana yayılan ya da daha dar ortam şartları için uygun olan gaming fare altıklarını tercih edebilirsiniz. Kare ya da dikdörtgen formundaki gaming mouse pad modelleri arasından oyun ortamınıza uygun olana hemen sahip olabilirsiniz. Özgür hareket alanı sunan geniş modeller, aşınmayı önleyen dayanıklı kumaş yüzeyi de ile de artı sağlıyor. Bu sayede mouse pad'inizi uzun zaman ilk günkü kalitesinde kullanmanız da mümkün. Hem optik hem de lazer mouse modelleri için uygun olan bu ürünler, böylece son derece kapsayıcı. Kaymaz taban yapısı sayesinde de Preo gaming mouse pad modelleri istenmeyen hareketleri ve rekabet dolu oyunlarınızda hata yapmanızı önlemenize de yardımcı oluyor. Ofisler ya da ev ortamında günlük PC kullanımına hitap eden modeller de var. Daha çok kare formunda görebileceğiniz bu modeller görece ufak ebatları sayesinde de yerden tasarruf etmenizi sağlıyor.

Preo Mouse Pad Özellikleri

Preo mouse pad yorum ve geri bildirimlerinde en çok öne çıkan detaylardan biri ürünlerdeki kumaş yüzey. Bu sayede optik ve lazer fareler ile rahat bir kullanım sağlayan bu ürünler, imlecin de kolay kontrol edilebilmesine olanak tanıyor. Markanın çoğu mouse pad modelinde de kumaş yüzeyi görebilirsiniz. Bir diğer önemli özellik ile dayanıklılık ve uzun ömürlülük noktasında öne çıkıyor. Sağlam malzeme detayı, aşınmayı önleyen yüzey bu noktada markanın fare altlıklarını tercih edilesi kılıyor. Ayrıca bu ürünler, kullanımda sunduğu avantajlar sayesinde farelerin de aşınmasını önleyebiliyor. Maksimum hareket imkânı sunan modeller de özellikle PC oyuncuları için önemli bir avantaj. Bu özellik sayesinde hız ve reflekslerin önem teşkil ettiği rekabetçi oyunlarda da avantaj sağlayabilirsiniz. Düz olmayan zeminlerde mouse kullanım kolaylığı sağlaması da pek çok Preo mouse pad modelinin sunduğu özelliklerden biri. Böylece daha kararlı ve stabil bir mouse kullanımı da elde edeceğiniz avantajlar arasında. Son olarak tasarım detayları da öne çıkıyor. Düz siyah modeller hem oyun hem iş amaçlı PC kullanımları için ideal olabiliyor. Buna karşılık, Dragon, Elf, Knight gibi oyun ve yapımların baskıları ile süslenen ve PC oyuncularına hitap eden modeller de var. Baskı, desen ve renk açısından daha dinamik bir oyun atmosferi yaratmak istiyorsanız bu modellere de şans verebilirsiniz.

Preo Mouse Pad Fiyatları

Geniş bir skalada yer alan Preo mouse pad fiyatlarına ise birden çok faktör etki ediyor. Bunlar arasında ürün çeşitliliği ve özellikleri fiyatlarda son derece belirleyici olan kriterler. Söz konusu çeşitlilik sayesinde aradığınız mouse pad tasarımını da daha kolay bir şekilde bulmanız mümkün. Farklı boyutlarda ve özelliklerde satışa sunulan Preo mouse pad modelleri tasarım açısından da farklılık gösteriyor. Dilerseniz, fiyatları filtreleme özelliğini aktif hale getirerek de aradığınız ürünlerin bütçenize uygun olanlarını hemen listeleyebilirsiniz. Ek olarak akıllı sıralamayı etkinleştirerek de ürünlerini fiyatlarına göre incelemeniz mümkün. Uzun ömürlü ve dayanıklı mouse pad modellerinden birini tercih ederek de uzun zaman bir başka fare altlığına ihtiyaç duymayabilirsiniz. Dilerseniz, farklı ürünleri de keşfetmek için Çevre Birimleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.