Preo Saç ve Sakal Şekillendirme Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Preo Care PR101 2'si 1 Arada Erkek Bakım Kiti
5.0 (2 Değerlendirme)

Preo Care PR101 2'si 1 Arada Erkek Bakım Kiti

349,99 TL
299,99 TL
teknoclub
Üyelere
Özel
Preo Care PR104 4'ü 1 Arada Erkek Bakım Kiti

Preo Care PR104 4'ü 1 Arada Erkek Bakım Kiti

349,99 TL
Preo Care PR110 2'si 1 Arada Erkek Bakım Kiti
3.0 (1 Değerlendirme)

Preo Care PR110 2'si 1 Arada Erkek Bakım Kiti

289,99 TL
Preo Care PR102 Seramik Titanyum Saç Kesme Makinesi
Kredi Fırsatı
4.0 (2 Değerlendirme)

Preo Care PR102 Seramik Titanyum Saç Kesme Makinesi

969,99 TL
Preo Care PR105 Saç Sakal Kesme Makinesi

Preo Care PR105 Saç Sakal Kesme Makinesi

349,99 TL
Preo Care PR112 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Kiti
5.0 (2 Değerlendirme)

Preo Care PR112 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Kiti

409,99 TL
Preo Care PR106 5'i 1 Arada Erkek Bakım Kiti
5.0 (1 Değerlendirme)

Preo Care PR106 5'i 1 Arada Erkek Bakım Kiti

349,99 TL
Preo Care PR103 Saç Kesme Makinesi

Preo Care PR103 Saç Kesme Makinesi

389,99 TL

Kişisel bakımınıza yön vermek için Preo şekillendiricilere göz atabilirsiniz. Türkiye menşeli firmalardan biri olan ve kurulduğu günden bu yana erkek kişisel bakımının uzman markaları arasında yer alan Preo, birçok modelde ürettiği saç ve sakal şekillendiriciler ile hemen her ihtiyaca cevap verir. Teknosa'nın hem kaliteli hem de ulaşılabilir fiyat politikası ile sunduğu modelleri inceleyip uygun olanı satın alabilirsiniz.

Preo Saç ve Sakal Şekillendirme Özellikleri

Saç ve saç şekillendirme aletleri, modeline göre farklı teknik özelliklere ve donanımlara sahiptir. Bu özelliklerden biri de bıçak kalitesidir. Uzun ve keskin bıçaklı şekillendiriciler, tüyleri asılmadan ve çekmeden keserken acı oranını minimum seviyede tutar. Sadece kişisel bakım yapmakla kalmayıp aynı zamanda bunun hassas bir şekilde gerçekleştirilmesine de yardımcı olur. Islak-kuru tıraş makinesinin bıçak uçları, paslanmaz çelik yapıda olduğu için su ile temasta zarar görmez. Kolay takıp çıkarılması nedeniyle tıraş sonrası hijyenik şekilde muhafaza edilir.

Saç ve sakal şekillendiricilerin özelliklerinden biri de pil ömrüdür. Şarjla çalışan sakal ve saç şekillendiriciler, uzun ömürlü pil gücünün yarattığı maksimum performansla bakımınızın yarıda kalmadan tamamlanmasını sağlar. Kapasitesi 500 mAh'lik lityum piller, ısınmaya karşı dayanıklı olduğu için verimli ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. Bazı modellerde şarj durumu gösterge ışığından kontrol edilebilir. Bitmesi durumunda USB kablosu ile kısa sürede dolum gerçekleştirilir. Yaklaşık 2 saatte şarj olan modeller, 1 saate varan kullanım olanağı sunar. Şarjlı modellerin kablosuz ve hafif olması taşıma sırasında da büyük kolaylık sağlar. Seyahatlerinizde yanınıza alabilir, dilediğiniz yerde traş keyfi yaşayabilirsiniz.

Saç ve sakal şekillendirme aletlerinin yanında ek olarak sunulan aparatlar, en zorlu noktalarda rahatlıkla kullanılabilir. Bunlardan biri olan kırpma tarağı, 0,5 ve 10 mm aralığındaki uzunluk ayarlarıyla dilediğiniz şekilde saç ve sakal traşı olmanızı sağlar. Kulak düzelticiler, en zorlu noktalara girerek hassas bir şekilde işini yapar. Vücut ve burun/kulak kılı alma başlıkları, her noktada etkili ve verimli bir şekilde çalışır. Temizleme fırçası, makine üzerinde kalan tüyleri giderek tekrar kullanıma hazır hale gelir.

Preo Saç Şekillendirme Nasıl Kullanılır?

Preo saç şekillendiricilerin üzerinde güç düğmesi bulunur. Makineyi çalıştırmak için ilk olarak gövdesindeki açma kapama düğmesine basmalısınız. Ergonomik düğme, basıldığı anda makinenin çalışmasını sağlar. Eğer çalışmıyorsa makinenin şarj durumunu kontrol etmelisiniz. Batarya dolumu yeterli değil ise USB kablodan yardım alabilirsiniz. Preo saç şekillendiriciler, makine üzerinde maksimum kontrol sağlamak için titreşimli şekilde çalışır. Makinenin sahip olduğu teknolojik donanım, motor ve gövdenin gürültü düzeyini minimum seviyeye indirecek şekilde tasarlanır. Böylece tıraş sırasında daha az ses ile ekstra konfor sağlanır. Tıraş makinesi üzerinde yer alan düğmeden uzunluk ayarı yapabilirsiniz. Farklı uzunluk ayarları ile saçlarınıza dilediğiniz stili verebilirsiniz.

Preo Sakal Şekillendirme Nasıl Kullanılır?

Preo sakal şekillendiriciler, kablolu ve kablosuz olmak üzere farklı şekilde tasarlanır. Ayrıca bunların suda çalışan modelleri de bulunur. Makineyi çalıştırmak için öncelikle güç düğmesine basılı tutmalısınız. Düğmeye bastıktan sonra gövde üzerinden uzunluk ayarı yapmalısınız. Dilerseniz vücut, burun veya kulak kılı almak için uygun başlıkları da kullanabilirsiniz. Farklı uzunluk ayarına sahip kulak düzelticiler ile hem nazik hem de titiz bir çalışma yürütebilirsiniz. Kılavuz tarağından yararlanarak istediğiniz sakal şeklini oluşturabilirsiniz. Makineyi kapatmak için güç düğmesini ilk konumuna getirmelisiniz. Makineyi kapattıktan sonra başlığı kolayca çıkarıp fırça yardımıyla temizleyebilirsiniz. Paslanmaz çelik yapıda tasarlanan ve çıkarılıp yıkanabilen başlıkları ise suya tutabilirsiniz. Kullanım sonrası makineyi kutusunda veya uygun bir yerde muhafaza etmelisiniz.

Preo Saç Şekillendirme Fiyatları

Preo saç şekillendirici fiyatları üzerinde etkili olan birçok faktör vardır. Markanın modeli üzerindeki özellikler, performans, donanım ve aksesuarlar fiyatları belirleyen en önemli unsurlardır. Yüksek performanslı ve donanımlı modeller, kaliteli olması nedeniyle farklı fiyat politikasına sahip olabilir. Bazı modeller, ise daha az teknik detaya rağmen istenilen etkiyi yaratır. Bunlar, zaman zaman yapılan kampanyalar ile daha uygun fiyatlı hale gelebilir. Saç şekillendiriciler, geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğu için düşük, orta ve yüksek segmentte fiyat skalası sunar. Teknik olarak detaylı ve aksesuar seçeneği fazla olan modeller bile kampanyalarla avantajlı hale gelebilir. Preo saç şekillendiricisini seçme konusunda kararsız kaldıysanız, Teknosa'nın uzman ekibinden yardım alarak sizin için en doğru ürüne ulaşabilirsiniz.

Preo Sakal Şekillendirme Fiyatları

Preo sakal şekillendirici fiyatları, modele göre değişiklik gösterir. Modelin teknik donanımı ve aksesuar seçenekleri, fiyat performansını doğrudan etkiler. Yüksek performanslı ve donanımlı modeller, ihtiyacınız olan bakımı yaparak hayalinizdeki stilin oluşmasını sağlar. Bu modeller, geniş ürün seçeneğine sahip olduğu için düşükten başlayarak sırasıyla orta ve yüksek olmak üzere farklı fiyat seçeneklerine sahip olabilir. Teknik donanımı yüksek olan modeller zaman zaman yapılan kampanyalar ile avantajlı hale de gelebilir. Bazı modellerde ise düşük fiyatlı, daha az teknik detay ve aksesuar seçeneklerine rağmen verimli bir sonuç elde edilir. Daha az donanımla kişisel bakımınızı tamamlamanıza yardımcı bir model arıyorsanız bunlara yönelebilirsiniz. Giriş segmentinde veya orta sınıf Preo sakal şekillendiricilere ulaşabilirsiniz. Teknosa aracılığıyla Preo markasının kişisel bakım ürünleri arasında keşfe çıkabilir, kendiniz için en uygun olanı avantajlı fiyata satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.