Pilates ve Yoga Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Pilates ve Yoga Malzemeleri

Yoga ve pilates ile ilgilenen herkesin edinmesi gereken malzemeler onlarca farklı marka seçeneğiyle Teknosa’da. Daha sağlıklı ve daha zinde bir yaşam sürdürme konusunda son derece yararlı iki aktivite olan yoga ve pilates, kendine özgü ekipmanlarla çok daha doğru, sağlıklı ve verimli bir şekilde yapılabiliyor. Edinmeniz gereken yoga ve pilates malzemeleri hem bu egzersiz tiplerindeki seviyenize hem de rutininize bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Yoga ve pilates yapan her seviyeden kimse için birbirinden kaliteli ve kullanışlı ekipmanlar kategorimizde beğenilere sunuluyor. Pilates matından yoga bloğuna, pilates topundan yoga roller’ına aradığınız birçok ekipmanı kategorimizde kolayca bulabilirsiniz. Pilates ve yoga yaparken hareketleri hem daha doğru bir şekilde yapabilmek hem de birtakım sakatlanmaların önüne geçmek için gerekli ekipmanları vakit kaybetmeden edinin. Pilates ve yogaseverlerin aradığı onlarca farklı ekipman, en kaliteli seçenekleriyle burada!

Pilates Malzemeleri Nelerdir?

Çağımızın en popüler sporlarından biri olan pilates, herhangi bir spor salonuna gitmeye gereksinim duymadan arzu edildiği an arzu edilen yerde yapılabilir. Doğru nefes alma tekniklerini öğrenmeden duruş bozukluklarını düzeltmeye pek çok fayda sunan pilates aynı zamanda daha zinde bir yaşam vadediyor. Eğer siz de evde pilates yapmak istiyorsanız gerekli ekipmanları edinerek hemen başlayabilirsiniz. Peki nedir pilates için gerekli ekipmanlar? Pilates ekipmanları denildiğinde akla ilk olarak elbette pilates topu, mat, direnç bandı ve pilates çemberi geliyor. Pilates yaparken ayrıca esneklik sunan kıyafetler tercih etmek de son derece önemli. Pilates gereçleri temelde mat, pilates topu, çember ve direnç bandından ibaret olsa da pilates yapma rutininize ve seviyenize göre antrenmanınıza farklı ekipmanlar da dahil edebilirsiniz. Örneğin cırt cırtlı yapısı ile el ya da ayak bileğine bağlanarak kullanılan el ve ayak ağırlıkları, pilates rutinini ileri seviyeye taşımak isteyen herkes için ideal. Ayrıca pilates topları arasında farklı büyüklükte seçenekler bulunduğundan, top seçimi de yine pilates hareket rutinine göre şekilleniyor. Genellikle 55 cm ve 20 cm çapında olan pilates topu modelleri arasından egzersiz amacınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz. 20 cm çapındaki küçük pilates topu çeşitleri bazı hareketlere yardımcı olarak kullanılırken; büyük pilates topu 55 cm’lik seçenekler vücudu güçlendirmek için kullanılıyor.

Yoga Malzemeleri Nelerdir?

Yalnızca bedenine değil zihnine de iyilik yapmak isteyenlerin yöneldiği yoga, tıpkı pilates gibi mekândan bağımsız olarak yapılabilen bir egzersiz türü. İster hoca eşliğinde isterseniz de yoga videoları ile yoga yapmaya başlayabilirsiniz. Yoga yaparken de diğer tüm spor dallarında olduğu gibi gerekli birtakım ekipmanlar bulunuyor. Yoga ekipmanları arasında; yoga matı, yoga kemeri, köpük blok, göz yastığı, roller, dinlenme yastığı, meditasyon minderi gibi ürünler bulunuyor. Eğer yogaya yeni başlayacaksanız tüm bu malzemeleri edinmek yerine öncelikle yoga matı, blok ve kemeri tercih edebilirsiniz. Yogada ilerledikçe ve de ihtiyaç duydukça diğer yoga ekipmanlarını satın almaya başlayabilirsiniz. Yoga yaparken tıpkı pilateste olduğu gibi doğru kıyafetleri tercih etmek son derece önemli. Yoga yapacağınız zaman mümkünse hareket alanınızı sınırlamayacak, esnek ve terletmeyecek kıyafetler tercih etmelisiniz. Çünkü vücudunuzu zorlayacak kıyafet seçenekleri seans esnasında kas gruplarınızda çeşitli problemler oluşmasına yol açabilir.

Yoga ve Pilates Ekipmanları Fiyatları

Yoga pilates malzemeleri daha sağlıklı ve daha verimli seanslar için olmazsa olmaz. Her iki spor türü için temelde ortak ekipmanlar da bulunuyor. Örneğin; pilates matı yoga yaparken de tercih edilebilir. Aynı şekilde pilates yaparken yoga kemerini çeşitli esneme hareketleri için kullanabilirsiniz. Özellikle bazı duruşlarda dizlerin arka taraflarını esnetmek veya omuz açma egzersizlerinde kolu daha ileri uzatabilmek için fayda sağlayan yoga kemeri, yoga kayışı olarak da biliniyor. Hem pilates yaparken hem de yoga yaparken kullanılabilen pilates matı, seçiminde en titizlikle davranılması gereken ekipman olarak öne çıkıyor. Matın kalınlığı, kaymama ve yere iyi tutunma özelliği yapacağınız aktivitenin kalitesini doğrudan etkileyeceğinden tüm bu noktalara dikkat ederek bir seçim yapmanızda fayda var. Pilates ve yoga için malzemeler onlarca farklı seçenekle kategorimizde sizleri bekliyor. Daha zinde ve daha sağlıklı bir yaşam için hareket arzunuzu daha fazla ertelemeyin. İhtiyacınız olan yoga ve pilates malzemelerini edinmeye bir an evvel başlayın. Daha fazla spor ekipmanı içinse Spor ve Fitness kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.