Philips Toz Torbasız Süpürge Fiyatları ve Modelleri

14 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Çok Satanlar
    Philips XB9185/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge
    Kredi Fırsatı
    4.7 (28 Değerlendirme)

    Philips XB9185/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge

    12.799 TL
  • Philips Xb7150/07 Marathon Daily Toz Torbasız Süpürge
    Kredi Fırsatı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Philips Xb7150/07 Marathon Daily Toz Torbasız Süpürge

    7.299 TL
  • Çok Satanlar
    Philips XB9125/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge Siyah
    4.7 (40 Değerlendirme)

    Philips XB9125/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge Siyah

    9.699 TL
  • Çok Satanlar
    Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
    Kredi Fırsatı
    4.8 (43 Değerlendirme)

    Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

    4.899 TL
  • Philips FC9749/07 Powerpro Max Torbasız Elektrikli Süpürge
    5.0 (3 Değerlendirme)

    Philips FC9749/07 Powerpro Max Torbasız Elektrikli Süpürge

    6.898 TL
  • Çok Satanlar
    Philips XB9155/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge
    4.7 (30 Değerlendirme)

    Philips XB9155/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge

    11.950 TL
  • Philips Xb7151/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge
    1.0 (1 Değerlendirme)

    Philips Xb7151/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge

    7.998 TL
  • Philips XB2123/09 2000 Serisi Toz Torbasız Süpürge
    Kredi Fırsatı
    3.7 (3 Değerlendirme)

    Philips XB2123/09 2000 Serisi Toz Torbasız Süpürge

    3.699 TL
  • Philips XB9145/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge
    4.8 (23 Değerlendirme)

    Philips XB9145/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge

    %10
    12.349 TL
    11.099 TL
  • Philips PowerCyclone 4 XB2142/09 850 W Beyaz Toz Torbasız Süpürge

    Philips PowerCyclone 4 XB2142/09 850 W Beyaz Toz Torbasız Süpürge

    4.492,93 TL
  • Çok Satanlar
    Philips FC9323 Power Pro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
    4.9 (30 Değerlendirme)

    Philips FC9323 Power Pro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

    9.599 TL
  • Philips FC9332/07 PowerPro City Toz Torbasız Süpürge

    Philips FC9332/07 PowerPro City Toz Torbasız Süpürge

    5.579 TL
  • Philips FC9330 Power Cyclon Max 900 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

    Philips FC9330 Power Cyclon Max 900 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

    6.499 TL
  • Samsung VC07T357MHR VC3500TM CycloneForce 750 W Kırmızı Toz Torbasız Süpürge

    Samsung VC07T357MHR VC3500TM CycloneForce 750 W Kırmızı Toz Torbasız Süpürge

    3.699 TL

Ev temizliğinde sizlere fazlasıyla yardımcı olacak Philips toz torbasız süpürge modelleri motor gücü, farklı başlık seçenekleri ve uygun fiyatları ile ön plana çıkar. Elektrikli ev aletleri markası olan Philips, birbirinden farklı özelliklere sahip süpürgeleri ile kullanıcılarına fazlasıyla kolaylık sağlar. Toz torbası alma problemini ortadan kaldıran Philips toz torbasız süpürgeler, güçlü motorları ile derinlemesine bir temizlik sunar. Aynı zamanda birçok farklı başlık seçeneği ile satışa sunulan Philips toz torbasız elektrikli süpürge çeşitleri evinizin her zemininde etkili bir şekilde çalışır. Bunun yanı sıra dayanıklı malzemelerden yapılan cihazlar, uzun süreli bir kullanım imkânı sunar. Eğer eviniz için derinlemesine temizlik imkânı sunacak bir ürün arayışındaysanız Philips toz torbasız süpürge modelleri kesinlikle tavsiye edilir. Teknosa üzerinden dilediğiniz tüm modelleri inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Philips Toz Torbasız Süpürge Modelleri

Philips toz torbasız elektrikli süpürge modelleri birbirinden farklı özellikleri ve fiyat seçenekleri ile piyasaya sürülür. Evde ve ofislerde kolaylıkla kullanılabilen bu modeller, farklı seçenekleri sayesinde herkese hitap eder. Modelleri birbirinden ayıran en temel özelliklerden biri motor gücüdür. Philips elektrikli süpürge çeşitleri 600 ila 1000 watt arasında motor gücüne sahiptir. Dolayısıyla ihtiyacınız doğrultusunda dilediğiniz motor gücüne sahip modeli tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra filtre seçeneklerine göre de süpürgeleri birbirinden ayırmak mümkündür. Örneğin; kimi modellerde yer alan hepa filtre desteği sayesinde daha etkili bir temizlik için havadaki en ince toz partiküller bile makine ile çekilir. Bunun yanı sıra kimilerinde bulunan allergy h13 filtre ile alerjene sebep olacak kedi tüyü ya da polen gibi tüm partiküller temizlenir. Bundan dolayı alacağınız modelin filtre seçeneklerine de göz atmanızda yarar vardır. Son olarak modeller sahip oldukları başlık seçenekleriyle de birbirinden ayrılır. Genellikle tüm modeller markanın özel TriActive Ultra başlığı ile satılır. Bunlara ek olarak tüy toplayıcı turbo, aralık temizleme, ince ve fırça başlıkları da bulunur. Kimi modelde fırça süpürge borusuna entegredir. Alışveriş yaparken cihazın istediğiniz başlıklara sahip olup olmadığını incelemeniz tavsiye edilir.

Philips Toz Torbasız Süpürge Özellikleri

Philips toz torbasız elektrikli süpürge tercih edeceğiniz modele göre değişiklik gösterir. En çok tercih edilen modellerden biri Philips FC9749/07 toz torbasız süpürge ürünüdür. Gerek fiyatı gerekse de özellikleri ile ön plana çıkan bu model, gelişmiş hepa filtresi sayesinde havadaki tozu %99 oranında temizler. Bunun yanı sıra 900 W çekim gücünde bir motora sahiptir. Ek olarak birbirinden farklı başlıkları sayesinde de evinizin her bölgesinde etkili bir temizlik sağlar. Alıcıların en çok tercih ettiği bir diğer model ise Marathon Ultimate serisine ait olan Philips XB9185/07 seçeneğidir. PowerCyclone 10 teknoloji desteğine ve 650 watt motor gücüne sahip olan model, kuvvetli bir çekiş sağlar. Aynı zamanda allergy h13 filtresi ile havadaki tüm alerjik partikülleri yok eder. Borusunda yer alan tuşlarıyla da makineye eğilmenize gerek kalmadan tüm ayarlara erişebilirsiniz. Ayrıca model, TriActive Ultra başlığına ek olarak dahili fırçaya, ince ve aralık temizleme aparatına sahiptir. Bu iki süpürgenin dışında markanın bu özelliklere ya da daha fazlasına sahip olan birçok modeli mevcuttur. Bu elektrikli ev aletleri modellerini inceleyerek, kendiniz için en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Philips Toz Torbasız Süpürge Fiyatları

Philips markasının elektrikli süpürge fiyatları tercih edeceğiniz modele, özelliklere, renge ve başlık sayısına göre farklılık gösterebilir. Örneğin; çekim gücü daha yüksek ve çok sayıda gelişmiş özelliğe sahip modeller, daha minimalist basit tasarımdaki süpürgelere göre daha yüksek fiyatlara sahip olabilir. Modeller arasında fiyat değişiklikleri söz konusu olsa da onlarca süpürge arasından bütçenize uygun bir seçeneğe kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda kimi zaman ihtiyacınız olan diğer beyaz eşya paketleri ile birlikte satılan süpürgeleri tercih ederek, toplu olarak daha uygun fiyatlı bir alışveriş yapabilirsiniz. Philips elektrikli süpürge fiyatlarını etkileyen bir diğer kriter ise tercih edilen satış noktasıdır. Her satış noktası ürünleri farklı fiyatlarla piyasaya sürer. Bundan dolayı her zaman uygun fiyat seçeneklerine sahip Teknosa'yı ziyaret edebilirsiniz. Size özel sunduğu kampanya ve indirim fırsatlarını inceleyerek avantajlı fiyatlar ile dilediğiniz Philips toz torbasız süpürge modelini alabilirsiniz.

Philips Toz Torbasız Süpürge Kullanımı

Philips toz torbasız süpürge modellerinin en sevilen yanlarından biri kolay bir kullanıma sahip olmasıdır. Cihazlar farklı başlıkları ile birçok yüzeyde etkilidir. Temizleme yapacağınız zemine özel başlığını taktıktan sonra hemen süpürge yapmaya başlayabilirsiniz. Makineleri çalıştırmak için kabloyu elektriğe takmanız ve çalıştırma düğmesine basmanız yeterlidir. Çekim gücünü cihaz üzerinden ayarlayarak, temizliğinizi daha pratik bir hale getirebilirsiniz. Süpürgelerin birçok parçası kompakt yapıya sahiptir. Dolayısıyla işlem sonrasında çıkarılarak temizlenebilir. İşlem sonrasında süpürgenin klips yardımı ile açılan haznesindeki birikmiş toz ya da tüyleri boşaltmanız önerilir. Hatta kirlenen filtrelerinizi yıkayarak, bir sonraki işlem için süpürgeyi kullanıma hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda içerisinde kalan toz ve kirler, bir süre sonra kokma yapabileceğinden bu sorunun da önüne geçmiş olursunuz. Eğer turbo başlığı kullanıyorsanız, başlık içerisinde biriken saçları da kullanım kılavuzunda belirtildiği şekli ile temizlemeniz mümkündür. Her model farklı tasarıma sahip olduğundan, bazı süpürgelerin kullanımları da birbirinden farklı olabilir. En doğru kullanım için paket içerisinden çıkan kılavuz incelenmelidir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.