Philips Kulak İçi Kulaklık Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Philips TAE1105BK/00  Siyah Kablolu Kulak İçi Kulaklık
5.0 (1 Değerlendirme)

Philips TAE1105BK/00 Siyah Kablolu Kulak İçi Kulaklık

299 TL
Philips TAE1105WT/00  Beyaz Kablolu Kulak İçi Kulaklık

Philips TAE1105WT/00 Beyaz Kablolu Kulak İçi Kulaklık

299 TL
Philips TAE1105BL/00  Mavi Kablolu Kulak İçi Kulaklık

Philips TAE1105BL/00 Mavi Kablolu Kulak İçi Kulaklık

299 TL
Philips Tae5008bk/00 Kablolu Kulak İçi Mikrofonlu Type C Spor Kulaklık

Philips Tae5008bk/00 Kablolu Kulak İçi Mikrofonlu Type C Spor Kulaklık

379 TL
Philips TAUE100 Kablolu Kulak İçi Siyah Kulaklık

Philips TAUE100 Kablolu Kulak İçi Siyah Kulaklık

421 TL
Philips Upbeat SHE2405 Kablolu Kulak İçi Siyah Kulaklık

Philips Upbeat SHE2405 Kablolu Kulak İçi Siyah Kulaklık

401 TL
Philips TAE1105PK/00  Pembe Kablolu Kulak İçi Kulaklık

Philips TAE1105PK/00 Pembe Kablolu Kulak İçi Kulaklık

299 TL
Philips Upbeat SHE2405 Kablolu Kulak İçi Mavi Kulaklık

Philips Upbeat SHE2405 Kablolu Kulak İçi Mavi Kulaklık

401 TL

Elektronik ürün çeşitliliği ile farklı ihtiyaçlara, beklentilere ve tarzlara hitap eden Philips kulaklık modelleri ilgi çekmeye devam ediyor. Kablosuz kulaklıklar, mikrofonlu modeller, kulak içi ve kulak üstü seriler stilistik tasarımlar ile sizlere ulaşıyor. Sade, sportif, dışavurumcu, klasik vb. seriler arasından tarzınıza uygun olanları seçebilirsiniz. Dizaynların görsel olarak dikkat çekici olmaktan fazlasını içerdiğini de belirtmek gerek. Örneğin kulak üstü Philips kulaklık çeşitlerinin tasarımında kulak kapağı yastıklarının kulağa tam oturması, dışarıdan kaynaklı gürültüyü iyi derecede yalıtması, başa ağırlık yüklememesi gibi hususlar dikkate alınıyor. Müzik dinleme zevkini bir üst seviyeye taşımayı amaçlayan üst segment ürünler, konforu maksimize etmeyi önceleyen yenilikçi modeller ve bu ikisini bir arada sunan kulaklıklar en fazla rağbet görenlerden.

Philips Kulaklık Çeşitleri

Philips kablolu kulaklık, bluetooth kulaklık, sporcu tipi kulaklık, kancalı kulaklık şeklinde uzayan geniş ürün yelpazesi ile karşınızda. Ürünlerin farklı teknik yapılara, kullanıcı profillerine ve ergonomiye sahip olması çeşitliliğin fazla olması üzerinde doğrudan etkili. Kulaklıkların empedans değerleri, ses bobini yapıları, akustik sistem destekleri, aktif ve pasif gürültü önleme dereceleri, frekans tepki süreleri, hoparlör çapları, bağlantı nitelikleri ve ses çıkış güçleri modelden modele değişkenlik gösteriyor. Gündelik kullanım için standart ses kalitesi sağlayan kulaklıkları tercih edebilir, işitsel içerikleri tüm detayları ile duymak için gürültü önleyici, güçlü bass teknolojili çeşitlere yönelebilirsiniz. Gürültü engelleyici kulak üstü kulaklıklarda kullanılan Philips kulaklık süngeri kulakları harici çevresel seslerden izole ediyor. Aktif gürültü önleyici (ANC) özellikli kulaklıklar dış kaynaklı ses dalgalarını algılayarak bunları kırıyor. Böylece kulaklığa aktarılan seslerin ritimleri dış seslerden etkilenmiyor.

Philips Mikrofonlu Kulaklıklar

Kulaklığınızla telefon görüşmeleri yapmak, çağrıları yönetmek, kayıtlar almak niyetinde misiniz? O halde Philips mikrofonlu kulaklıkları incelemek isteyebilirsiniz. Mono modlu Philips kulaklık mikrofonlu görüşmelerde ekstra rahat kullanım olanağı tanıyor. Kablosuz kulaklığın şarjı azaldığında görüşme yarıda kesilir endişesi ile arama yapmaktan vazgeçme devri sona eriyor. Mono modlu modellerde kulaklığın biri şarj olurken diğerini kullanarak konuşma süresi uzatılabiliyor. Üstelik kimi modellerde mikrofon, kullanmakta olduğunuz kulaklık tekine otomatik olarak atanıyor. Şarj durumunu iyileştirdikten sonra kulaklığı dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Mikrofonlu Philips kulaklık kulak üstü ya da kulak içi formda olabiliyor. Kulak üstü modeller interaktif oyunseverlerin favorileri arasında.

Philips Sporcu Kulaklıkları

Spor sırasında müzik dinlemek isteyenler için özel olarak tasarlanan kablosuz sporcu kulaklıkları tere dayanıklı yapısı ile doğrudan konforu artırıyor. Hafif olması sayesinde koşular ya da tempolu yürüyüşler sırasında kulaklık size yük olmuyor, serinletme özelliği bulunan kulak başlığı yastıkları sıcak havalarda ya da uzun antrenmanlarda da yoğun terleme oluşumunu önleyerek sporunuza odaklanmanızı sağlıyor. Nefes alabilen kulak başlıklarının özel soğutucu jel ile dolu olduğu modeller yoğun, uzun süreli çalışmalarda dahi serinliğin korunmasında etkili. Belirli aralıklarla temizlemek, havalandırmak isterseniz bakım için kolay biçimde çıkarılabilen kulak başlıklarına sahip modelleri inceleyebilirsiniz. IPX4 Philips kulaklık kreasyonları ürünlerin tere ve su sıçramasına karşı dayanıklılık özelliği olduğu anlamına geliyor. IPX4 standardı farklı yönlerden gelen su sıçramalarının kulaklığa zarar vermesini önlüyor, terlemek ve yağmur altında kalmak böylece sorun olmaktan çıkıyor. Açık alan kullanımına uygun, ekstra korunaklı Philips kulaklık fiyatları ürünlerin hem bu tür dayanım niteliklerine hem de ses özelliklerine göre farklılaşıyor.

Philips Kulakiçi Kulaklık

Tam kablosuz kulaklık Philips kalitesi ile geliyor. Şarj kutulu bu kulaklılar yüksek oynatma ve konuşma süresine sahip. Üstelik taşınabilir şarj kutulu bu modeller çift şarj özelliği de sunuyor. Tamamen dolu haldeki şarj kutusu ve kulaklık toplamda oldukça uzun süre pil gücü anlamına geliyor. Markanın önemli bir diğer ürün segmenti de dahili power bank özelliğine sahip taşınabilir şarj kutusu tasarımları. mAh değerleri farklılaşan dahili power bank'li kutular kulaklığın yanı sıra cep telefonu ve tablet gibi akıllı cihazlarınızı şarj etmenize de imkan tanıyor. Minimal şarj kutulu wireless philips kulaklık kulakiçi ses kalitesinden taviz vermeden yüksek ergonomi ve konfor vadediyor. Kulakiçi pedli modeller, aksi belirtilmediği taktirde, değiştirilebilir üç adet başlık ile birlikte geliyor. Küçük, orta ve büyük boy başlıklar arasından kulağınıza ideal biçimde oturanı takarak kulaklığınızda tam performans alabilirsiniz. Fiziksel tasarımı ile öne çıkan portatif kulaklık başlıklı kulak üstü modeller de oldukça revaçta. Düz biçimde katlanıp içe doğru bükülebilen başlıklar sayesinde kulaklığın hacmi küçülüyor, teknolojik cihaz çantaya ve hatta cebe dahi sığabiliyor.

Philips Bluetooth Kulaklık

Philips kulaklık bluetooth içeren modelleri ile kablo karmaşası yaşamanızı önlüyor. Ses kaynağından bağımsız, belli menzil dahilinde kesintisiz müzik deneyimi sunan bu modellerin desteklediği bluetooth sürümleri, maksimum kapsama alanları, bluetooth profilleri de farklılaşıyor. Kablosuz bluetooth kulaklıklar spor ya da antrenman yaparken, mutfakta tarifler hazırlarken, toplu taşımadayken, açık alan yürüyüşleri sırasında sizlere hareket özgürlüğü tanıyor. Kulaklıklar belirtilen menzil boyunca keyifle müzik dinlemenizi sağlıyor. Yeni Bluetooth versiyonu daha geniş kapsama alanı ile daha avantajlı bir kullanıma kapı aralıyor.

Phillips Kulaklık Fiyatları

Philips kulaklık fiyatları ürünlerin içeriklerine, teknolojik yazılım ve donanım desteklerine, modele, konfor niteliklerine göre farklı fiyatlandırma sunuyor olmakla birlikte klasmanı içerisinde avantajlı bir çerçeve çiziyor. Bluetooth özellikli olanlardan kulak içi modellere ve mikrofonlu serilerde değin pek çok Philips kulaklık mavi, pembe, beyaz, siyah gibi renklerde satışa sunuluyor. Ana ve ara renklerin en ilgi çekici tonlarını içeren ürünler kulaklık pedlerinden kablolara, şarj kutularından kulak üstü kulaklık yastıklarına kadar tüm birimleri ile bütünlüklü uyum sergiliyor. Philips kulaklık Teknosa farkı ile çok daha avantajları hale geliyor. Dilediğiniz ürünü güvenilir biçimde satın alabilir, doyasıya müzik dinlemenin keyfini sürebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.