Philips IPL Lazer Epilasyon Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Philips BRI921/00 Lumea Advanced IPL Tüy Alma Cihazı
Kredi Fırsatı
4.6 (54 Değerlendirme)

Philips BRI921/00 Lumea Advanced IPL Tüy Alma Cihazı

10.999 TL
Çok Satanlar
Philips BRI950/00 Lumea Prestige  Vücut  Yüz Başlığı ve IPL Tüy Alma Cihazı
4.8 (20 Değerlendirme)

Philips BRI950/00 Lumea Prestige Vücut Yüz Başlığı ve IPL Tüy Alma Cihazı

14.698 TL
Philips Lumea BRI940/00 450.000 Atım IPL Epilasyon

Philips Lumea BRI940/00 450.000 Atım IPL Epilasyon

12.599 TL
Philips SC1997/00 Lumea Advanced Kablolu IPL Lazer Epilasyon Cihazı

Philips SC1997/00 Lumea Advanced Kablolu IPL Lazer Epilasyon Cihazı

8.499 TL

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için en çok tercih edilen yöntemlerin başında lazer epilasyon uygulaması bulunur. Kalıcı bir temizlik sağlayan uygulamayı, Philips lazer epilasyon modelleri sayesinde güzellik salonuna gitmeden evinizde kolayca yapabilirsiniz. Hijyen ve temizlik ürünleri alanında çığır açan markalardan biri olan Philips'in IPL teknolojisine sahip, epilasyon cihazları farklı model ve özellikleri ile ön plana çıkar. Gelişmiş özelliklere sahip olan Philips lazer epilasyon aleti, profesyonel cihazların aratmaz. Yüz ve vücut için kullanıma uygun olan ürünler, her cilt tipi ile de uyumludur. Teknosa'daki her bütçeye hitap eden Philips lazer epilasyon aleti fiyatları ile dilediğiniz modele sahip olarak, düzenli kullanım ile tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.

Philips IPL Lazer Epilasyon Modelleri ve Özellikleri

Epilasyon aleti Philips markasının ön plana çıkan ürünlerinden biridir. Farklı model seçeneklerine sahip olan Philips'in ürünleri atış sayısına, tasarımına ve özelliklerine göre birbirinden ayrılır. Markanın Lumea Prestige, Lumea Advanced ve Lumea Essential olmak üzere üç serisi bulunur. Bu üç serinin de sahip olduğu özellikler farklıdır. Lumea Prestige modeli, vücut ve yüz için iki ayrı başlığa sahiptir. Aynı zamanda cildi UV ışınlarına karşı korurken, beş enerji ayarı sayesinde de her cilt tipi tarafından kullanılabilir. Ayrıca akıllı sensörleri sayesinde cilt tipinizi ve tonunuzu algılayarak sizin için otomatik ayarlama yapar. Hem kablolu hem de kablosuz şekilde kullanılabilen model, işlem sırasında ekstra bir rahatlık sağlar. Son olarak modelin 250.000 ışık atışı mevcuttur.

Lumea Advanced modeli de yüz ve vücut için iki ayrı başlığa sahiptir. Ek olarak Satin Compact kalem düzelticiye sahip olan model ile kaş gibi yüzdeki ince tüylere de uygulama yapabilmek mümkündür. Kablolu bir şekilde kullanılan Lumea Advanced modeli, uzun kablosu sayesinde kolay bir kullanım sunar. Cilt tonu sensörü ve 5 yoğunluk ayarı sayesinde de herkes için kullanıma uygundur. Son olarak cihazın atış sayısı 250.000'dir.

Lumea Essential modeli ise diğerlerine göre daha küçük ve pratik bir cihazdır. Yine vücut ve yüz için iki ayrı başlığa sahip olan cihaz, kablolu bir kullanıma sahiptir. Cihazın atış sayısı 200.000'dir. Cilt tonu sensörü ve ayarlanabilir beş kademeli hızı ile her cilt için hassas bir etkiye sahiptir. Bu sayede dudak üstü, çene, koltuk altı, bikini bölgesi ve karın gibi hassas bölgelerde rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca her Philips uygulaması sayesinde her model için kendinize bir program çıkarabilir, bu sayede daha etkili sonuçlar da alabilirsiniz.

Philips IPL Lazer Epilasyon Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Philips IPL lazer epilasyon cihazları arasından seçim yaparken ilk dikkat edilmesi gereken nokta kullanım alışkanlıklarıdır. Markanın hem kablosuz hem de kablolu modelleri mevcuttur. Hangisini daha rahat kullanabileceğinizi düşünürseniz o modeli tercih etmeniz gereklidir. Bunun yanı sıra başlık sayıları da dikkat edilmesi gereken noktalardan biridir. Her modelin vücut ve yüz için ayrı başlığı olsa da örneğin; Lumea Advanced modelinin özel ince kalemi bulunur. Eğer kaş gibi ince bölgelerde de uygulama yapmayı düşünüyorsanız, bu modeli incelemelisiniz. Philips IPL lazer epilasyon cihazları arasından seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise, atış sayısıdır. Daha iyi bir sonuç alabilmek için uygulamak istediğiniz alan için yeterli atış sayısına sahip olan modelleri almanız önerilir. Aynı zamanda cildiniz için uyumlu olup olmadığına da dikkat edilmelidir. Cilt ve kıl tipinize en uygun cihazı almak, uygulamanın daha fazla işe yaramasını sağlar. Son olarak Philips epilasyon aleti fiyatları da seçim aşamasında önem taşır. Hem bütçenize hem de kullanımınıza en uygun ürünü seçmeniz tavsiye edilir.

Philips IPL Lazer Epilasyon Aletleri Etkili mi?

IPL teknolojisine sahip olan Philips epilasyon cihazı çeşitleri, yoğun ve hassas ışık atışları ile tüylere kökünden bir müdahale uygular. Ürünler farklı dalga boyutlarında beyaz ışıklar oluşturur. Bu ışık enerjisi ise kıl kökünü ısıtarak, hücrelere etki eder ve büyümeyi duraklatır. Ayrıca tek bir atışta daha genel bir alana etki eder. Bu sayede Philips IPS lazer ürünleri, tüylerin daha kısa sürede azalmasına yardımcı olur. Yapılan araştırmalar ve testler sonucunda Philips lazer epilasyon aletleri, vücudunuzun her yerindeki tüyler için %92'ye varan bir etki sağlar. Bu kişinin hormonal durumuna göre geçici ya da sürekli olabilir. Örneğin; doğum yapan kadınlarda tekrardan tüylenme görülebilir. Fakat bu da çok düşük bir ihtimaldir. Bundan dolayı Philips IPL Lazer Epilasyon Aletleri etkili mi sorusuna, rahatlıkla olumlu yanıt verebilmek mümkündür. Aynı zamanda cilt & yüz temizleme cihazları ile de epilasyon işleminizi destekleyerek, daha sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz.

Philips IPL Lazer Epilasyon Fiyatları

Philips lazer epilasyon fiyatları seçilen modelin sahip olduğu özelliklere göre farklılık gösterir. Fakat markanın her bütçeye uygun gelişmiş özelliklere sahip lazer epilasyon modelleri mevcuttur. Bu sayede uygun fiyatlardaki Philips lazer epilasyon cihazları ile pürüzsüz bir vücuda ulaşabilirsiniz. Cihazların kutu içeriğinden ürünü en iyi şekilde kullanabilmeniz için bir kılavuz ve ek başlıklar yer alır. Aynı zamanda kablosuz olan modellerde ekstra şarj kablosu da bulunur. Bu sayede ürünleri aldıktan sonra ek başlık almadan hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bazı kampanya ve indirimler sayesinde ürünleri daha uygun fiyata da sahip olabilirsiniz. Philips IPL lazer epilasyon ürünlerini inceleyerek, kendiniz ve bütçeniz için en uygun olanını alabilirsiniz. Aynı zamanda Teknosa üzerinden markanın gelişmiş özelliklere sahip manikür & pedikür seti ürünlerini inceleyerek, kişisel bakımınız için gerekli olan tüm cihazlara sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.