Philips Epilasyon Aleti Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Philips 8000 Serisi BRE700/05 Islak Kuru Epilasyon Aleti
5.0 (3 Değerlendirme)

Philips 8000 Serisi BRE700/05 Islak Kuru Epilasyon Aleti

1.299 TL
Philips Brr454/00 Yüz Tüy Alma Makinesi
Kredi Fırsatı
2.7 (3 Değerlendirme)

Philips Brr454/00 Yüz Tüy Alma Makinesi

929 TL
Çok Satanlar
Philips BRE225/05 Satineel Essential Kablolu Kompakt Epilatör
4.7 (19 Değerlendirme)

Philips BRE225/05 Satineel Essential Kablolu Kompakt Epilatör

692 TL
Çok Satanlar
Philips 8000 Serisi BRE720/05 Islak Kuru Epilatör
4.8 (4 Değerlendirme)

Philips 8000 Serisi BRE720/05 Islak Kuru Epilatör

1.999 TL
Philips 8000 Serisi BRE710/05 Islak Kuru Epilatör
5.0 (2 Değerlendirme)

Philips 8000 Serisi BRE710/05 Islak Kuru Epilatör

1.639 TL
Çok Satanlar
Philips BRE255/05 Satinelle Essential Kablolu Kompakt Epilatör
4.7 (21 Değerlendirme)

Philips BRE255/05 Satinelle Essential Kablolu Kompakt Epilatör

879 TL
Philips 8000 Serisi BRE730/05 Islak Kuru Epilatör
5.0 (2 Değerlendirme)

Philips 8000 Serisi BRE730/05 Islak Kuru Epilatör

2.699 TL
Philips BRE245/05 Satinelle Essential Kablolu Kompakt Epilatör
4.8 (19 Değerlendirme)

Philips BRE245/05 Satinelle Essential Kablolu Kompakt Epilatör

1.089 TL
Philips Bg3017/01 Body Groom Islak ve Kuru Vücut Bakım Kiti
Kredi Fırsatı

Philips Bg3017/01 Body Groom Islak ve Kuru Vücut Bakım Kiti

1.649 TL

İstenmeyen tüylerinizden kurtularak daha pürüzsüz bir vücuda kavuşmak için Teknosa'da bulunan Philips epilasyon modellerine bir göz gezdirebilirsiniz. Bu epilasyon aletleri, zamanla gelişen dünyada tüy problemlerini ortadan kaldırmaya yönelik farklı çözümler sunar. Bunlar; lazer epilasyon ve cımbız şeklinde olabilir. Philips lazer epilasyon makinesi, birkaç hafta içinde kıl ve tüy oluşumunu en aza indirir. Ciltte acı ve tahrişi önleyen etki mekanizmasına ve peeling başlığına sahiptir. Böylece daha acısız bir şekilde bakım yapma imkanı sunar.

Philips Epilasyon Aletleri Teknosa'da!

Philips epilasyon aletleri, Teknosa'da oldukça sevilen ürünler arasındadır. Philips epilasyon aletleri, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin herkese yönelik vücut kıllarını ve tüylerini temizleme amaçlı üretilen ürünlerdir. Markanın ürettiği lazer epilasyon aletleri, acı hissini en aza indirecek şekilde tasarlanır. Philips epilasyon aletleri, düzenli kullanımda cildin yumuşak ve esnek olmasını sağlayan, güvenilir bir etki mekanizmasına sahiptir. Cihazın üzerinde bulunan göstergeler ile kullanım kolaylığı sağlanabilir. Böylece Philips epilasyon aletleri ile hiç zorlanmadan hızlı bir şekilde kıl ve tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Üstelik ürünün sahip olduğu UV filtresi sayesinde epilasyon sırasında cilt korunur. Siz de ihtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında bir epilasyon aletine sahip olmak için Teknosa'da bulunan Philips epilasyon aleti seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede evde kolaylıkla kıl ve tüylerinizi temizleyebilme imkanına sahip olabilirsiniz.

Philips Lazer Epilasyon Makineleri

Atış yapılan lazer ışığının kılların köküne inmesi ve orayı yakması işlemine lazer epilasyon dendiği bilinir. Bu lazer epilasyon işlemi sırasında lazer makinesi kullanılır. Philips lazer makineleri, çeşitli ürün seçeneklerine sahiptir. Philips lazer makinesi modelleri; makinenin özelliklerine, kablolu ya da kablosuz olmasına, kılın ya da tüyün yapısına, cildin yapısına ve rengine göre değişiklik gösterir. Bu nedenle kendi cildinize ve tüy yapınıza uygun olan lazer makinesi seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Epilasyon cihazı tercihen evde ve güzellik salonlarında kullanılabilir. Evde kullanmak için Philips epilasyon cihazı tercih ederken cilt temas sensörü bulunan ürünleri tercih etmek daha doğru olur. Çünkü cilt temas sensörü sayesinde olası kazaları engelleyerek güvenli bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Evde kullanılan lazer epilasyon makinesi modelleri, küçük ve ergonomik yapısı sayesinde kolayca bir yerden başka bir yere taşınabilir. Philips lazer epilasyon cihazlarında en çok tercih edilen modeli tüylerde %85'e kadar azalma garantisi veren Lumea IPL tüy alma cihazıdır.

Philips Epilasyon Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kişisel bakım yaparken ilk olarak kıl ve tüy temizliğine önem verilmelidir. Bunu da Philips epilasyon makinesi ile sağlayabilirsiniz. Philips epilasyon makinesi satın alırken bazı özelliklere dikkat edilmesi gerekir. Dikkat edilmesi gerekilen hususlar ise kısaca şu şekildir:

  • İhtiyaç olan ürün belirlenmelidir. Örnek olarak lazer epilasyon aleti mi yoksa epilatör mü tercih edileceğine karar verilir.
  • Ürünün ıslak kuru, buzlu ve sulu gibi özelliklerinden hangisinin tercih edileceği belirlenmelidir.
  • Epilasyon aleti uzun süreli kullanıma uygun bir model olmalıdır.
  • İhtiyaca uygun olan Philips epilasyon aletlerinin özellikleri incelenip karşılaştırılır. Evde kullanıma uygun bir epilasyon makinesi satın alınacaksa daha küçük olan, ele sığan modeller tercih edilebilir.
  • Epilasyon yapılacak bölge belirlenmeli, ona uygun bir ürün tercih edilmelidir. Örnek olarak, alınacak olan epilasyon aleti sadece yüz için kullanılacak ise yüz epilasyon aleti satın almak daha mantıklı olur.
  • Kablolu ya da kablosuz modeller arasından tercih yapılır.
  • Alacağınız Philips epilasyon makinesinin fiyatı bütçenize uygun olmalıdır.

Cildi Tahriş Etmeden Philips Epilasyon Makineleri Nasıl Kullanılır?

Philips epilasyon aletleri; kişisel bakım ve sağlık ürünleri içerisinde yer alır. Kişisel bakımınız sırasında Philips epilasyon aletini kullanmak için ilk olarak kıllarınızdan ve ölü cilt hücrelerinizden arınmanız gerekir. Temizlik yapılacak bölgenin hassasiyetine ve genişliğine uygun olan bir başlık seçilir, kılların uzama yönünün tersine olacak şekilde cihaz kullanılır. Cihazın döner diski yardımıyla zorlu bölgeler rahatlıkla alınabilir. Işıklı olan modelleri, temizlenen vücut bölgelerinin pürüzsüz olmasına yardımcı olur. Buz lazer epilasyon aletini kullanırken de cildin zarar görmemesi için cihaz bir yerde sabit kalmadan sürekli hareket ettirilmelidir. Bu aletin derecesi, kademeli olarak artırılır. Ayrıca hız ayarı ile de cildin zarar görmesi engellenebilir. Cımbızlı olan modelleri de ağrı ve acı vermeden kılları kökünden alır. Hijyenik olan başlıkları yıkanabilir yapıdadır.

Ergonomik Yapısıyla Philips Epilasyon Aletleri

Philips epilasyon cihazı seçenekleri, sahip oldukları özelliklere göre geniş bir ürün yelpazesi sunar. Işıklı, buzlu, sıcak, şarjlı, kablolu ya da kablosuz modelleri vardır. Çeşitli Philips epilasyon aleti fiyatları; ürünün modeline, kullanım amacına ve sahip olduğu özelliklere göre değişir. Kullanım amacına bağlı olarak lazer ya da cımbız teknolojisine göre ikiye ayrılır. Bu Philips epilasyon aletleri arasından cımbız teknolojisiyle üretilen modelleri oldukça sık tercih edilir. Bunların cımbız sayısı ve sıklığı fiyatına bağlı olarak değişiklik gösterir. Cımbız teknolojisine ait olan modellerin yanı sıra Philips lazer epilasyon aleti de ergonomik, kolay ve hızlı kullanım imkanı sunar. Ayrıca Philips lazer epilasyon cihazının uzun süreli kullanımı sonucunda tüylerde yüksek oranda azalma gözlenebilir. Buna örnek olarak Philips'in yeni nesil olan IPL lazer epilasyon cihazı verilebilir. Hangi Philips epilasyon aletini satın alacağınıza karar vermekte zorlanıyorsanız Teknosa'nın uzman ekibinden destek alabilirsiniz.

Kullanılmayan Kelimeler:

braun epilasyon aleti

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.