Oppo Android Telefon Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Oppo A16 4GB/64GB İnci Mavisi Akıllı Telefon

Oppo A16 4GB/64GB İnci Mavisi Akıllı Telefon

7.499 TL

Tüm dünyada tercih edilen ünlü teknoloji markalarından biri olan Oppo, Çin merkezli bir firmadır. Farklı elektronik ürünleri üreten marka, en çok akıllı telefonları ile ön plana çıkar. Gelişmiş donanım ve kamera özelliklerine sahip olan cihazlar üzerinde görüşmelerinizi sürdürebilir, maillerinizi takip edebilir, kitap okuyabilir ya da oyun oynayabilirsiniz. Kullanıcıların taleplerine uygun olarak farklı özelliklerle donatılan Oppo telefon modelleri, farklı hafıza seçenekleri ile satışa sunulur. Onlarca Oppo telefonu arasından hem bütçenize hem de taleplerinize uygun olan modellere Teknosa aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Oppo Telefon Modelleri Teknosa'da

Oppo markasının telefonları geniş model çeşitliliği ile dikkat çeker. Markanın her alıcıya hitap eden farklı özelliklere sahip bir modeli mevcuttur. Modeller, 32 GB, 64 GB, 128 GB ve 256 GB hafıza seçenekleri ile satışa çıkar. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz kapasiteye sahip modeli kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra yine tercih edilen modele göre OLED, LCD ve AMOLED ekran seçenekleri mevcuttur. Ekran boyutları ise genellikle 6 ile 7 inç arasında değişir. Markanın akıllı telefonları kamera özellikleri açısından da ön plana çıkar. Modellerin kamera özellikleri 20- 64 MP arasında değişiklik gösterir. Kaliteli arka ve ön kameraları ile eşsiz çekimler yapabilen Oppo telefon modelleri; geniş açı, portre ve gece çekimi gibi birçok modu da destekler. Farklı tasarım ve renk seçeneklerine de sahip olan onlarca Oppo akıllı telefon modelleri ile dilediğiniz cihaza uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Oppo Telefon Modeli Özellikleri

Markanın en çok tercih edilen modellerinden biri Oppo A96'dır. Oppo A96 özellikleri arasında en çok ön plana çıkanlardan biri, modelin bataryasıdır. 5000 mAh bataryaya sahip olan model, yalnızca 26 dakikalık sürede %50'den fazla dolum sağlar. Aynı zamanda güvenli dolum sayesinde, geceleri kendini şarj ettikten sonra durdurarak bataryanın patlama riskini de ortadan kaldırır. Oppo A96, 6,9 inç boyutunda ve 2412 x 1080 çözünürlükte FHD+ ekrana sahiptir. Ekranın yenilenme hızı ise 90 hz'dir. Bu sayede özellikle oyun sırasında ekstra bir performans sağlar ve tüm işlemlerinizi akıcı bir şekilde yürütmenize olanak tanır. Oppo A96, 16 MP ön ve 50 MP arka kameraya sahiptir. Ekstra olarak arka kısımda 2MP'lik bir bokeh kamerası da bulunur. Modern bir görünüm için özel olarak tasarlanan telefon; suya, toza, çizilmelere ve darbelere karşı ekstra dayanıklı malzemeden yapılmıştır.

Markanın uygun fiyatı ile ön plana çıkan Oppo a55 modeli de alıcılar tarafından en çok incelenen ürünlerden biridir. Oppo A55 128 GB ve 64 GB hafıza seçenekleri ile satışa sunulur. Modelin en çok dikkat çeken özelliklerinden biri 50 MP çözünürlüğe sahip yapay zeka özelliğindeki arka kamerasıdır. Bunun dışında 2 MP makro ve 16 MP ön kamerası da mevcuttur. 5000 mAh batarya boyutuna sahip olan modeli, yaklaşık 16,5 saat kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca hızlı şarj özelliği sayesinde 15 dakikada, %17'lik bir dolum gerçekleştirir. Oppo A55, 6,51 inçlik 1600 x 720 çözünürlüğe sahip HD+ ekrana sahiptir. Bu sayede dilediğiniz film ya da diziyi doyasıya izleyebilirsiniz.

Markanın fiyat- performans ürünlerinden biri olan Oppo A16 çok sayıda kullanıcının beğenisini toplamıştır. HD ve göz yormayan ekranı 6,52 inçlik ekranı bulunan Oppo A16 64 GB, renkleri daha canlı ve net bir şekilde sizlere sunar. Cihazın arka tarafında 13 MP ana, 2 MP derinlik ve 2 MP makro kamera yer alır. Selfie kamerası ise 8 MP çözünürlüğe sahiptir. Oppo a16 özellikleri arasında yapay zeka özelliğine sahip kamerası da sayılabilir. Bu özellik sayesinde fotoğraf çekimi sırasında ayarlar en iyi şekilde otomatik olarak gerçekleştirilir. Aynı zamanda 15 farklı filtre ile de fotoğraflarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Bu üç modelin dışında markanın çok sayıda farklı modeli de bulunur. Bu modellere ve kullanıcı yorumlarına göz atarak ürünler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hangi Oppo Telefon Modelini Seçmelisiniz!

Oppo markasının birçok farklı modeli mevcuttur. Bu modeller arasında seçim yaparken kararsız kalmanız doğaldır. Karar aşamasını kolaylıkla atlatabilmeniz için telefonu kullanım amacınızı belirlemeniz gereklidir. Örneğin; telefon üzerinden dizi izlemek, oyun oynamak ya da kitap okumak isteyen kişilerin, daha büyük ekrana sahip modelleri incelemesi gereklidir. Fakat arama ve mesajlaşma gibi basit işlemler için klasik boyuttaki ekranlar yeterli olur. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık cep telefonu modelleri, profesyonel fotoğraf çekmek için de kullanılır. Eğer ekstra bir fotoğraf makineniz yoksa ya da telefon üzerinden fotoğraf çekmeyi sevenlerdenseniz, megapikseli yüksek modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca gece, portre ve geniş açı gibi farklı kamera modlarına sahip modeller de bu açıdan pek çok avantaj sağlar. Telefonun bataryası ve kullanım süresi de seçim aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalardan biridir. Özellikle sürekli seyahat eden ve gün içindeki tüm işlerini telefon üzerinden yürüten biriyseniz hızlı şarj özelliği en büyük ihtiyaçlardan biridir. Bunun yanı sıra depolama alanına da dikkat edilmesi gereklidir. Oppo telefon modellerinin birçoğu farklı depolama seçenekleri ile satışa sunulur. Bunlar arasından seçim yaparken, kendinize en uygun olanını almanız tavsiye edilir. Aksi bir durumda ilerleyen süreçlerde içerisindeki belgeleri, sürekli bilgisayara ya da USB belleğe taşımanız gerekebilir.

Oppo Telefon Fiyatları Teknosa.com'da!

Oppo telefon fiyatları birçok farklı etkene göre değişiklik gösterse de markanın uygun fiyatlı ürünleri her bütçeye kolaylıkla hitap eder. Oppo telefon fiyatları modelin işlemcisine, batarya boyutuna, ekran özelliklerine, kamera çözünürlüğüne, depolama alanına ve rengine göre değişiklik gösterir. Bundan dolayı öncelikle alacağınız telefonun hangi özelliklere sahip olmasına ihtiyaç duyduğunuzu belirlemeniz ve buna uygun olarak modelleri incelemeniz gereklidir. Bu sayede hem bütçenize uygun hem de istediğiniz özellikleri taşıyan bir Oppo telefona sahip olabilirsiniz. Ayrıca Teknosa üzerinden indirim ve kampanyaları takip ederek, istediğiniz Oppo telefona en uygun fiyat seçenekleri ile kavuşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.