0.0 (0 Değerlendirme)

Mitsubishi Mitsubishi Heavy SRK50ZS-W(S) 18.000 Btu/h Inverter Klima

Ürün Kodu: 520008537
  • Konut kullanımı için satın alınacak klimalarda geçerli 3 yıl ek garantiyle ilgili bilgiye www.iklimsa.com/ek-garanti adresinden, yetkili satıcı ve servislerimizden ulaşabilirsiniz.
  • 3 yıl ek garanti tüm garanti haklarının aynı koşullarda devamını içermektedir.

Ürün Açıklaması

Günümüzde insanlar zamanının büyük bir bölümünü evde ya da ofis gibi kapalı alanlarda geçirmek zorunda kalır. Kapalı yaşam alanlarında geçirdiğiniz zamanı sağlıksız ve havasız koşullar altında değil Mitsubishi Heavy SRK50ZS-W klima ile konfor içerisinde değerlendirebilirsiniz. Mitsubishi klima bu amaçla daha sağlıklı bir ortam yaratırken, siz ve aileniz için rahat ve konforlu bir yaşam alanı oluşturur. Mitsubishi Heavy klima evde ve iş yerlerinde ihtiyaç duyulan bir ürün olarak bu ortamı sizlere güvenli ve ekonomik olarak sunar. Mitsubishi klima bunaltıcı yaz mevsiminde sıcak havanın etkisini azaltır, sağlığı ve verimliliği ile yaşam alanlarında en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Mitsubishi klima modelleri arasında özellikleriyle öne çıkan cihazın teknik detaylarını öğrenebilir ve ürünü inceleyebilirsiniz.

Mitsubishi Heavy SRK50ZS-W(S) Klimayı Neden Almalıyım?

Klima dendiğinde çoğu kişinin aklına yalnızca ortamların soğutulması gelir. Ancak Mitsubishi klima ile kışın da yaşam alanlarını istediğiniz gibi ısıtabilir ve dilediğiniz şekilde nemli bir ortam yaratabilirsiniz. Ayrıca ortamda daha sağlıklı bir hava sirkülasyonu sağlanabilir ve hava temizlenirken tazelenir. Eğer alerji ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız temiz bir hava sirkülasyonu önem taşır. Klimanın özel olarak düşünülmüş filtresi ile ortamlarda kötü kokular temizlenirken alerjenler parçalanır. Böylece alerjiyle ilgili sorun yaşayan kişiler için daha sağlıklı bir ortam oluşturulur. Sadece bu nedenle bile Mitsubishi klima çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edilir. Üstelik Mitsubishi SRK50ZS-W klima güçlü motoruyla uzun yıllar süren bir performans gösterir. Kapasitesi yükseltilmiş klimanın DC motoru üstün performans sunar ve enerji sarfiyatında tasarruf sağlar. Özellikle uzun yaz günlerinde bu sayede aile bütçesine kayda değer bir katkı sunar. Klimanın enerji tasarrufu sağlaması tercih nedeni olarak büyük beğeni toplar. Ayrıca ürünün zaman ayarı sayesinde cihazı belirlenen saatlerde açıp kapatabilirsiniz. Böylece cihazı işten eve geleceğiniz zamanlarda da çalıştırabilir ve bunaltıcı yaz mevsiminde serin bir oda ortamı yaratabilirsiniz.

Mitsubishi Heavy SRK50ZS-W(S) Klimayı Nasıl Kullanırım?

Inverter teknolojisi bulunan Mitsubishi Heavy SRK59ZS-W otomatik olarak motor hızını en verimli şekilde kullanabilir. Bu sayede motorun içinde gerçekleşen boşa dönme işlemini ortadan kaldırır ve enerji tasarrufu sağlar. Inverter teknolojisiyle ürün siz motoru açıp kapatmaya gerek duymadan sıcaklığı değiştirilebilir ve ortam sıcaklığını otomatik şekilde ayarlar. Ayrıca sizin odada bulunmadığınız zamanlarda sensörler hareketi algılar ve ekonomi modunu devreye sokar. Böylece yaşam alanında düşük aktivite olduğu zamanlarda enerji tasarrufu sağlanarak gereksiz tüketimin önüne geçilir. Ayrıca ürünün gece koruması, alerjen filtre gibi özellikleri çok kullanışlıdır. Klimanın auto restart, ekonomik mod, ayarlanır fan ve hava akım yön ayarı, uyku modu ve timer gibi farklı özellikleri de bulunur. Zamanlayıcısı olan klima ile ürünün çalışma saatlerini siz belirleyebilirsiniz. Böylece oda sıcaklığı dilediğiniz zamanlarda optimum düzeye ulaşır. Cihazın hava akım yön ayarı akış yönlerini düzenlemenize imkân tanır. Ürünün akış yönünü dilediğiniz bir noktaya sabitleyebilir ve dilerseniz aşağı yukarı çalışması için ayarlayabilirsiniz. Auto restart ile klimayı sıcak, soğuk veya nem alma fonksiyonlarına göre çalıştırabilirsiniz.

Mitsubishi Heavy SRK50ZS-W(S) Klima Kimler için Uygun?

Mitsubishi klimanın A++ enerji sınıfı bir cihaz olması, özellikle çevre dostu kullanıcılar arasında büyük beğeni toplar. Ayrıca klimanın ozon tabakasını inceltmeyen özelliği ve R410A gaz kullanımı çevre dostu kullanıcılarda memnuniyet yaratır. Mitsubishi cihazı, çok zorlanmadan kolay kullanılan bir cihaz arayanlara yöneliktir. Ürün ile ayarları kolaylıkla yapabilir ve cihazın kumandası ile yönlendirmeleri kolaylıkla yapılandırabilirsiniz. Mitsubishi klima ayrıca bakım ve onarım için kolay servis imkânı arayan kullanıcılara hitap eder. Ürün, alerji ve temizlik konusunda hassas kullanıcılara yönelik piyasada kendi klasmanındaki diğer cihazlara göre daha uygun bir alternatif olarak öne çıkar. Klima iç ünitesi kendini otomatik olarak temizleyen yapısıyla kolaylık sunar. Bu sistemi dilerseniz elinizle pasif hale getirerek temizliği kendiniz yapabilirsiniz. Klima kullanıcılar için küf oluşumunu engelleyerek hava kalitesini korur. Böylece Mitsubishi SERK50ZS-W temizlik konusunu sorun eden kişilere de hitap eder.

Mitsubishi Heavy SRK50ZS-W(S) Klimanın En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Mitsubishi Heavy SRK50ZS-W cihazının 18000 BTU soğutma kapasitesi klimanın en çok öne çıkan özelliklerinden biridir. Çünkü klima bunaltıcı ve sıcak yaz günlerinde 18000 BTU soğutma kapasitesiyle çok geniş odalarda bile yüksek soğutma performansı gösterir. Ayrıca cihazın A++ enerji sınıfında olması da enerji tasarrufuyla kullanıcıların bütçesine katkıda bulunur. Ürünün bir başka önemli özelliği de zararlı maddelerin salınımını önlemek için üretim aşamasında kurşun içermeyen materyal kullanılmasıdır. Bu sayede cihaz doğaya saygılı ve çevre dostu bir özellik gösterir. Klimanın 3D Auto ayarına sahip olması da bir başka önemli özelliğidir. Bu sayede cihaz 3 farklı çalışma sistemine sahiptir. 3 motor ve 3 farklı hava akımı kontrolü sunan klima çok geniş odalarda bile eşit bir hava akımı yaratır ve sessiz bir performans gösterir. Böylece ürün odada çalışırken ses asla sizi rahatsız etmez. Mitsubishi klimanın bir başka öne çıkan özelliği de kendini temizlemesidir. Bu işlevi devreye soktuğunuzda makine filtrelerini 2 saatte temizler. Ayrıca cihazın dayanıklı ve sağlam malzemeden üretilmesi de önemli bir başka özelliğidir. Bu sayede ürün uzun yıllar boyunca ev ve ofislerinizde size eşlik eder. Siz de yüksek performanslı ve dayanıklı bir klima arıyorsanız Mitsubishi SRK50ZS-W modelini inceleyerek ürüne hemen şimdi sahip olabilirsiniz.


Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Mitsubishi Heavy SRK50ZS-W(S) 18.000 Btu/h Inverter Klima
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.