Mini ve Midi Fırın Fiyatları ve Modelleri

41 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çetintaş SMXF5 45 L Beyaz Maxi Fırın

Çetintaş SMXF5 45 L Beyaz Maxi Fırın

3.899 TL
Yeni
Luxell LX-9320 2500 W 70 L XXL Börekçi Fırın

Luxell LX-9320 2500 W 70 L XXL Börekçi Fırın

3.999 TL
Çok Satanlar
Simfer 4502 45 L Turbo Beyaz Midi Fırın

Simfer 4502 45 L Turbo Beyaz Midi Fırın

%9
2.999 TL
2.739 TL
Cuisinart Air Fryer Gri Mini Fırın

Cuisinart Air Fryer Gri Mini Fırın

19.999 TL
Arçelik SUF 5000 MGSI 50 L Inox Midi Fırın

Arçelik SUF 5000 MGSI 50 L Inox Midi Fırın

7.999 TL
Simfer 3426 34 L Inox Midi Fırın

Simfer 3426 34 L Inox Midi Fırın

1.999 TL
1.949 TL
Simfer 7033 70 L Turbo Inox Midi Fırın

Simfer 7033 70 L Turbo Inox Midi Fırın

4.599 TL
Innova 35 L Beyaz Mini Fırın
4.0 (1 Değerlendirme)

Innova 35 L Beyaz Mini Fırın

1.299 TL
Simfer 3420 34 L Beyaz Midi Fırın

Simfer 3420 34 L Beyaz Midi Fırın

2.699 TL
Preo Home Prf150 Midi Fırın
Kredi Fırsatı

Preo Home Prf150 Midi Fırın

2.399 TL
Simfer 4552 45 L Turbo Beyaz Midi Fırın

Simfer 4552 45 L Turbo Beyaz Midi Fırın

3.399 TL
Arçelik SUF 5000 MEB 50 L Beyaz Midi Fırın

Arçelik SUF 5000 MEB 50 L Beyaz Midi Fırın

6.999 TL
Arçelik SUF 4000 MEB 40 L Beyaz Mini Fırın

Arçelik SUF 4000 MEB 40 L Beyaz Mini Fırın

5.999 TL
Beko BSUF 5000 MGSI 50 L Inox  Mini Fırın

Beko BSUF 5000 MGSI 50 L Inox Mini Fırın

7.999 TL
Innova 45 L Beyaz Midi Fırın

Innova 45 L Beyaz Midi Fırın

2.199 TL
Innova 45 L Rose Gold Midi Fırın

Innova 45 L Rose Gold Midi Fırın

2.299 TL
Ariete Vintage 18 L Bej Fırın

Ariete Vintage 18 L Bej Fırın

7.290 TL
Innova 35 L Gri Mini Fırın

Innova 35 L Gri Mini Fırın

1.499 TL
Mi̇ni̇san Maximus 2002 45 L Fanlı Beyaz Midi Fırın

Mi̇ni̇san Maximus 2002 45 L Fanlı Beyaz Midi Fırın

1.899 TL
CVS DN 3974 Baldan 40 L Toprak Midi Fırın

CVS DN 3974 Baldan 40 L Toprak Midi Fırın

2.098,95 TL
41 üründen  ürün görüntülediniz

Midi ve Mini Fırınlar


Fırın ve ocak modelleri yeni ev kuranlar ağırlıklı olmak üzere pek çok kişinin araştırdığı elektronik ev aletleri arasındadır. Bir evin olmazsa olmaz eşyaları arasında yer alırlar. Fırınlı ocaklar, ocaklar ve yalnızca fırınlar olmak üzere kendi içlerinde de ayrım gösterirler.
Fırınlar mini fırın, midi fırın ve fırın olarak kullanıcı ile buluşur. Her biri arasında boy, ebat farkı vardır. Bu farkla orantılı şekilde de yemek pişirme kapasitesinde değişiklik olur. Günümüzde çoğu evde ankastre fırın ve ocak sistemleri yer alsa da mini fırınlara her zaman ihtiyaç vardır.
Fırın ve ocaklar olmadan yemek pişirimi söz konusu değildir. Bu sebeple de temel ihtiyaç kategorisinde yer alırlar. Yalnızca evlerde değil, iş yerlerinde de fırın ve ocak kullanımı söz konusudur. Yemeği kendi bünyesinde yapmayı tercih eden firmalar için gereklidir. Bazı firmalarda ise yalnızca mini fırın ve mikrodalga fırınlara yer verilir. Kullanımının basit olması sebebiyle sıklıkla tercih edilirler. İş yerlerindeki en sık kullanım alanı, börek gibi fırın ürünlerini rahatlıkla pişirmektir. Bazı basit, oturtma gibi sulu yemekler de fırında pişirilir.


Mini fırın fiyatları


Fırınlar ve mini fırınlar fiyat olarak farklılık gösterirler. Ocaklı, büyük fırınlar eskisi kadar kullanılmasa da günümüzde de hala tercih edenler vardır. Son zamanların en çok tercih edilen fırın türü ise mini fırınlardır. Boyutlarının küçük olması sebebiyle tezgah üstünde yer edinmesi kolaydır. Mini fırınlara özel yapılan mutfak dolaplarında da konumlandırılabilirler.
Mini fırın fiyatları, marka ve modele göre değişiklik gösterirler. Her bütçeye uygun fırın bulmak mümkündür. En çok tercih edilen mini fırınlardan biri Luxell mini fırın modelidir. Özellikle Luxell Börekçi olarak nam yapmış fırınlarda yalnızca börek değil, yemekler de çok rahat bir şekilde pişirilebilir. En iyi markalardan biridir. Ürün fiyatları da kendi içinde yine değişiklik gösterir. Bu değişimin sebebi de fırın boyutları, tepsi genişliği ve elektronik aksamıdır. Her elektronik eşyada olduğu gibi özellikler ve boyutlar değiştikçe aynı oranda ürün fiyatlarında da değişim görülmektedir. Luxell fırın modellerinde de aynı şekilde kendi içinde ayrım söz konusudur. Bu markanın en çok bilinen fırını, Luxell Yeşil Elma Börekçi ismiyle geçen fırındır. Inox, bej, beyaz gibi renkleri vardır. Renklerine göre de mini fırın fiyatlarında değişim görülmektedir.
Mini fırınlar arasından öne çıkan bir diğer marka ise Kumtel fırın modelleridir. Fiyatlar ortalama olarak aynıdır. Mini ve midi boylar arası fiyat farkı vardır. Yine aynı şekilde özellik değiştikçe de fiyat değişmektedir. Genel anlamda mini fırın fiyatları her bütçeye uygun olarak şekillenir. Pek çok marka ve model içinden herkese uygun bir ürün seçilebilmektedir.
Fiyatlar durağan değildir. Ürünün pazarına uygun şekilde değişim göstermektedir. Bu sebeple güncel fiyat bilgisi için Teknosa.com ile Teknosa mağazaları ziyaret edilebilir. Teknosa üzerinden en güncel modellere ve bu modellerin özellikleri ile fiyatlarına anında ulaşmak mümkündür. Mağazalarda yer alan satış görevlileri her zaman kullanıcıların soruları için hazır beklemektedir. Teknosa.com üzerinden yapılacak alışverişlerde de müşteri hizmetleri hattından anında iletişim kurulabilir. Teknosa güvencesiyle en uygun fiyatlı mini fırınlara sahip olmak mümkündür.


Mini fırın satın alırken nelere dikkat edilmeli


Fırın ve mini fırın satın alırken bazı noktalara dikkat etmekte fayda vardır. Bunlardan en önemlisi güvenilir bir mağazadan alışveriş yapmaktadır. Teknosa, daima güvenli alışverişin adresi olarak kullanıcının yanında yer alır. Alışverişi güvenilir yerden yapmanın yararı, ileriki dönemlerde üründe yaşanabilecek herhangi bir problemi kolay çözüme ulaştırmaktır. Teknosa müşteri hizmetleri, mutlu müşteriler anlayışını benimseyerek her zaman yardımcı olmaya hazırdır.
Mini fırın satın almadan önce, fırının kullanılacağı yer analiz edilmelidir. Nereye konulacak, nerede kullanılacak, kullanım sırasında fırının yerini değiştirmek gerekecek mi, tek el mi iki el mi kullanım gerektirecek gibi soruların cevabının önceden verilmesi gerekmektedir. Bunun sebebi ise, ihtiyaç dışı bir ürün yerine gerekli bir fırını satın alabilmektir.
Fırının yerinin sürekli değiştirilmesi çok tavsiye edilen bir durum değildir, bunun için de uygun bir yere fırını konumlandırmak gerekir. Tek el – çift el durumu, kapağı ile ilgilidir. Kapak yapısının çok sert olması, açma işlemi için artı bir güç gerektirecektir. Bu sebeple de iki el kullanımı fırının sağlıklı olarak çalışabilmesi için önemlidir. Kapak ayrıca yalıtım için de önemlidir. Isıyı dışarı kaçırmamalı, içeride tutmalıdır. Çift camlı fırın kapaklarında aralara girebilecek gıda kalıntılarının kolay temizlenebilir olması da önemlidir.
Mini fırınların en önemli özelliklerinden biri yalıtımdır. Fırın elektriği yeterince kullanmalı, yemekleri normal sürelerinde tam olarak pişirebilmelidir. İyi yalıtımlı bir fırında yiyecekler, ayarlanan sıcaklıkta ve eşit olarak pişecektir.
Mini fırın satın alırken dikkat edilecek bir diğer nokta, fırının pişirme opsiyonlarıdır. Özelliklerinin pişirmeye uygun olması gerekir. Turbo özellikteki fırınlar, içerideki hava akımını orantılı şekilde dağıtır, yemeğin doğru ve vaktinde pişmesini sağlar. Turbo özelliği ile ısı, eşit oranda dağıtılır. Bazı fırınlarda tepsi döndürme özelliği de vardır. Bu özellik ile el değmeden tepsi döndürme mümkün kılınmıştır.
Turbo fan özelliği haricinde de fırın özellikleri değişiklik göstermektedir. Fırının temel çalışma prensibine uygun olarak alt ve üst rezistansının iyi olması gerekir. Bazı tavuk, balık gibi yiyeceklerin üzeri kızarsın istendiğinde, fırının iyi bir ısı veriyor olması gerekir. Bu ısıyı sağlayan da rezistanslardır. Yalnızca üst ısıtıcının çalıştırılıp, tepsi rafına ızgaranın konabildiği modeller de vardır. Bu modellerde, yalnızca tepsi yemekleri değil de fırında ızgara yapma fırsatı da yer almaktadır.
Mini fırın özellikleri arasında zamanlayıcı da yer alır. Zamanlayıcı bulunan fırınlarda, ayarlama yapıldığı zaman istenilen saatte fırın devreye girer veya kendini kapatır. Bu özellik sayesinde aynı zamanda yemek pişirirken geçen süre de hesaplanmış olmaktadır.
Fırın alırken dikkat edilecek önemli unsurlardan bir diğeri ise fırının sahip olduğu düğmelerdir. Isı ve pişirme ayarlarının yapıldığı düğmelerin sağlam bir şekilde döndürülüyor olması gerekir. Ne çok sıkı ne de çok yumuşak olmalıdır.
Tüm özellikler ve unsurlar göz önüne alınıp fırın tercihi yapılabilir. Yine de unutulmaması gereken en önemli durum, güvenilir yerden ve güvenilen firmadan alışveriş yapmak gerektiğidir. Güven duyulmayan hiçbir mağazadan satın alım yapılmamalıdır. Teknosa mağazaları kullanıcılar için güven ortamını oluşturur. Akıllara takılan herhangi bir soru için mağaza satış görevlileri ve Teknosa.com müşteri hizmetleri daima hizmete hazırdır.


En çok tercih edilen mini fırın modelleri


En çok tercih edilen mini fırınlar arasında Luxell mini fırınlardan börekçi modelleri yer almaktadır. Kullanıcıların severek kullandığı ve tercihlerinde ilk sıralara taşıdığı bu modeller, en iyi börekler için özel olarak üretilmiştir. Tepsileri normal mini fırınlara kıyasla yuvarlak olmaktadır. Yine standart dikdörtgen tepsi tercihi de mümkündür. Her ne kadar adı börekçi olsa da bu fırınlarda çok lezzetli başka yiyecekler de pişirilebilir.
Tercih sıralamasına göre başlarda yer alan Luxell LX-13575 Rustik Börekçi Mini Fırın, programlama özelliğine sahiptir. 201 – 250 derece aralarında pişirme ısısı vardır. Isıtma gücü ise 1501 W – 2000 W arasıdır. Net kullanılabilir alan olarak 40 litre hacme sahiptir. Turbo fan özelliği vardır. 90 dakikaya kadar zamanlayıcı ayarı bulunmaktadır. Zamanlayıcısı aynı zamanda zil uyarıcısına da sahiptir. Ayarlanabilir termostat, uzun ömürlü Cr-Ni rezistans ızgaraya sahiptir. 48x60x32,5 cm ölçülerindedir. Raf yükseklikleri ayarlanabilir. Ayrıca yoğurt program özelliği de bulunmaktadır. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra fırın, biri köşeli biri yuvarlak olmak üzere iki adet tepsisi ile birlikte satılır. Beyaz, siyah, inox, fuşya ve pembe olarak farklı renkleri mevcuttur.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.