Marshall Bluetooth Hoparlör Fiyatları ve Modelleri

16 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Marshall Motif II ANC Tws Siyah Kulaklık
    Kredi Fırsatı

    Marshall Motif II ANC Tws Siyah Kulaklık

    7.289 TL
  • MARSHALL STANMORE III BT, BLACK
    Kredi Fırsatı

    MARSHALL STANMORE III BT, BLACK

    17.490 TL
  • Marshall Siyah Woburn III Bt
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Marshall Siyah Woburn III Bt

    29.900 TL
  • MARSHALL ACTON III BT, BLACK

    MARSHALL ACTON III BT, BLACK

    14.900 TL
  • MARSHALL WOBURN III BT, CREAM

    MARSHALL WOBURN III BT, CREAM

    29.900 TL
  • Marshall Willen Bluetooth Hoparlör
    Kredi Fırsatı

    Marshall Willen Bluetooth Hoparlör

    4.290 TL
  • Marshall Stockwell II BT Siyah Bluetooth Hoparlör

    Marshall Stockwell II BT Siyah Bluetooth Hoparlör

    9.900 TL
  • Marshall Emberton II BT Hoparlör

    Marshall Emberton II BT Hoparlör

    8.900 TL
  • MARSHALL MIDDLETON BT HOPARLÖR, BLK&BRASS
    Kredi Fırsatı

    MARSHALL MIDDLETON BT HOPARLÖR, BLK&BRASS

    12.899 TL
  • MARSHALL ACTON III BT, CREAM

    MARSHALL ACTON III BT, CREAM

    14.900 TL
  • Marshall Stanmore III Kahverengi Bluetooth Hoparlör
    Kredi Fırsatı

    Marshall Stanmore III Kahverengi Bluetooth Hoparlör

    19.899 TL
  • MARSHALL MIDDLETON BT HOPARLÖR, CREAM

    MARSHALL MIDDLETON BT HOPARLÖR, CREAM

    14.900 TL
  • MARSHALL KILBURN II BT, BLACK AND BRASS

    MARSHALL KILBURN II BT, BLACK AND BRASS

    14.900 TL
  • Marshall Emberton II Krem Bt Hoparlör

    Marshall Emberton II Krem Bt Hoparlör

    8.900 TL
  • Preo Tpu Case Xiaomi Redmi NOTE 8 Polikarbon Telefon Kılıfı Şeffaf

    Preo Tpu Case Xiaomi Redmi NOTE 8 Polikarbon Telefon Kılıfı Şeffaf

    329,99 TL
  • MARSHALL WILLEN BLUETOOTH HOPARLÖR, CREAM

    MARSHALL WILLEN BLUETOOTH HOPARLÖR, CREAM

    4.790 TL

Marshall Bluetooth Hoparlör

En beğenilen Marshall bluetooth hoparlör modellerini Teknosa üzerinden inceleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz. Hoparlör dendiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Marshall, eşi benzeri olmayan tasarımları ve üst düzey ses kalitesi sunan teknolojileriyle geniş kitlelerin beğenisini toplamayı başarıyor. Ufak boyutlarıyla evde, ofiste ya da arabada kullanım seçeneği sunan Marshall bluetooth hoparlörler, daha büyük ebatlarıyla daha geniş ve kalabalık alanlarda da rahatlıkla kullanılabiliyor. Siz de tüm Marshall bluetooth hoparlör modellerini buradan inceleyerek kendinizi yepyeni bir hoparlör ile ödüllendirebilirsiniz.

Bluetooth Hoparlörde Marshall Kalitesini Yaşayın

Farklı alanlarda kullanmak üzere üretilen çeşit çeşit modeliyle beğeni toplayan Marshall bluetooth hoparlörler, geniş bir ürün yelpazesiyle sahiptir. Hem amatör hem profesyonel kullanıma uygun olan Marshall bluetooth hoparlör modelleri, envaiçeşit ebadıyla da farklı alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Orijinal seste hiçbir bozulma yapmadan sesi yükseltmenize olanak sunan üstün Marshall kalitesi, kayıp yaşamadan maksimum müzik keyfine tanıklık etmenize olanak sunuyor. Diğer yandan fiyat performans konusunda da oldukça avantajlı modellere sahip olan Marshall bluetooth hoparlör fiyatlarıyla da tüketicisinden tam puan almayı başarıyor. Eğer sabit bir alanda kullanmak üzere bir hoparlöre ihtiyacınız varsa, ebat olarak büyükçe Marshall bluetooth hoparlör modellerine yönelebilir ve geniş hoparlör düzeneğinden faydalanarak maksimum ses kalitesine erişebilirsiniz. Bununla birlikte hoparlörünüzü daima yanınızda bulundurmak ve favori şarkılarınızın her daim kulağınızdan çınlamasını sağlamak istiyorsanız, nispeten daha küçük ve taşınabilir özellikte Marshall bluetooth hoparlörleri tercih edebilirsiniz. Tutma kayışı bulunan bu portatif modeller, yaz kış demeden en sevdiğiniz parçaları dilediğiniz yere götürmenize olanak sunuyor. Bu ve bunun gibi daha pek çok farklı müzik dinleme alışkanlığına hitap edebilen modeller, Teknosa ayrıcalıkları ile burada sizi bekliyor.

Özelliklerine Göre Marshall Bluetooth Hoparlör Modelleri

Söz konusu Marshall bluetooth hoparlör özellikleri olduğu zaman hem teknik hem tasarımsal bakımdan pek çok farklı modellere karşılaşmanız mümkün oluyor. Marshall taşınabilir hoparlörlerin öne çıkan özellikleri arasında tasarım, ağırlık, boyut, frekans aralığı ve suya dayanıklılık gibi farklı kriterler yer alıyor. Yazlık mekanlarda özellikle denizde, havuzda ya da kumsalda güvenle kullanabileceğiniz suya dayanıklı Marshall bluetooth hoparlör çeşitleriyle su kum güneş demeden müzik keyfinizi sürdürebilirsiniz. Ürünlerde suya dayanıklılık özelliği olup olmadığını IP sertifikasına bakarak tespit edebilirsiniz. Yine kullanım alanınıza ve amacınıza göre yatay ya da dikey Marshall bluetooth hoparlörlerden birini tercih edebilirsiniz. Bu modeller arasında seçim yaparken hoparlörü kullanacağınız alanın dekorasyonunu da göz önünde bulundurarak buna uygun bir seçimde bulunabilirsiniz. Marshall markası, taşınabilir hoparlörleri için özel olarak bir askı da tasarlıyor; böylece dilediğiniz Marshall kablosuz hoparlör modelini özel askısı sayesinde her yere götürebilir ve güvenle taşıyabilirsiniz. Hafif ve taşınabilir Marshall bluetooth hoparlör modelleri, dış yüzeyindeki metal ızgaralar ve üstün kaliteli materyal yapısı sayesinde oldukça dayanıklı bir yapı sergiliyor. Çoğu modelde Bluetooth 5.0 teknolojisi ve 30 metre uzağa kadar cihaza bağlanabilme özelliği bulunuyor. Böylelikle en sevdiğiniz şarkıları üstün ses kalitesiyle dilediğiniz yerden kesintisiz bir biçimde dinleyebilirsiniz. İkonik tasarımı, vinil dokulu kaplaması ve ahşap çerçevesi ile klasik bir Marshall hoparlör görüntüsüne sahip olan bu zamansız modeller, sadece bir hoparlörden ziyade aynı zamanda bir marka deneyimi de satın almanıza olanak sunuyor. Siz de en çok tercih edilen ve beğenilen Marshall bluetooth hoparlör modellerini Teknosa üzerinden satın alabilir ve keyifle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Marshall Bluetooth Hoparlör Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Başta Marshall Emberton bluetooth hoparlör çeşitleri olmak üzere en çok tercih edilen ve beğenilen tüm Marshall hoparlör modellerini buradan inceleyebilirsiniz. Söz konusu Marshall bluetooth hoparlör seçimi olduğu zaman ise dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalar bulunuyor. Bunlardan bir tanesi, gereksinimlerinize ve beklentilerinize uygun bir model seçmek oluyor. Marshall bluetooth hoparlör satın alırken pek çok farklı müzik zevkine, alışkanlığa ve ihtiyaca uygun modellere karşılaşmanız mümkün. Örneğin çevreleyici bir ses deneyimi, yüksek ses seviyesi ve estetik bir duruş sergileyen bir hoparlör arayışı içindeyseniz, Marshall'ın Stockwell serisinden bir ürün tercih edebilirsiniz. Sizin için dış görünüm, en az hoparlörün teknik özellikleri kadar önemliyse, vintage tasarımlı retro modellere yönelebilir ve farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Ahşap kasalı, metal ızgaralı ve üzerinde gold harflerle marka ismi yazılı olan bu şık modeller, sadece bir bluetooth hoparlör işlevi görmekle kalmıyor, aynı zamanda bulunduğu ortama da bambaşka bir dekoratif hava katıyor. Taşınabilir Marshall hoparlör modelleri arasında seçim yaparken frekans aralığı, woofer değeri ve USB çıkış portları gibi özelliklere de dikkat etmek gerekiyor. Bluetooth 5.0 aptx teknolojisi ile donatılmış olan Marshall bluetooth hoparlörler, bu bağlamda en güncel cep telefonu, tablet ve bilgisayar modelleri ile anında bağlantı kurulmasına ve 30 metreye kadar da bir menzil oluşturulmasına olanak sağlıyor. 20 saatten fazla pil ömrüne sahip Marshall hoparlör çeşitleri, gece gündüz kesintisiz müzik keyfi yaşamanıza oldukça elverişli cihazlar olarak beğeninize sunuluyor. 20 Watt'a kadar çıkan woofler'lar, 3,5 mm'lik girişler için de uygunluk gösteren kablo giriş portları ve 20.000 Hz'a kadar yükselebilen etkileyici frekans aralığı da bluetooth özellikli Marshall hoparlör çeşitlerinin nitelikleri arasında. Siz de ihtiyaçlarınıza, bütçenize ve kişisel tercihlerinize en uygun Marshall bluetooth hoparlörü Teknosa farkıyla burada bulabilir ve hemen satın alabilirsiniz. Daha fazla bluetooth hoparlör modeli için Bluetooth Hoparlör kategorimizi ziyaret edebilir, tüm ses, TV ve görüntü sistemi çözümleri için ise Televizyon, Ses, Görüntü Sistemleri kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.