LG Bluetooth Hoparlör Fiyatları ve Modelleri

3 Sonuç
Sıralama
Marka
LG RP4 XBOOM 360 Bluetooth Hoparlör Mor
Kredi Fırsatı

LG RP4 XBOOM 360 Bluetooth Hoparlör Mor

9.799 TL
LG Xboom GO XG5QBK Taşınabilir Bluetooth Hoparlör
Kredi Fırsatı

LG Xboom GO XG5QBK Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

3.399 TL
LG Xboom GO XG7QBK Taşınabilir Bluetooth Hoparlör
Kredi Fırsatı

LG Xboom GO XG7QBK Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

4.599 TL

LG Bluetooth Hoparlör

Eğlence aktivitelerinizi üstün ses deneyimiyle gerçekleştirmek istiyorsanız LG Bluetooth hoparlör modelleri tam size göre! Ürünler üstün teknolojileriyle standartların ötesinde bir dinleme deneyimi sunuyor. Bununla birlikte hafif ve minimal yapılarıyla istenen her alana kolaylıkla taşınabiliyor. İster evinizde ister açık alanda müziğin keyfini çıkarmak için ürünleri tercih edebilirsiniz. Markanın güçlü özellikleriyle revaçta olan Bluetooth hoparlör çeşitleri sayfamızda sizi bekliyor. İhtiyacınız olabilecek diğer müzik ve ses sistemi modellerini incelemek isterseniz sitemize göz atabilirsiniz.

Üstün Ses Deneyimi LG Bluetooth Hoparlörlerde

Bluetooth hoparlörler taşınabilir yapılarıyla müziğin ritmini her alanda deneyimlemenizi sağlıyor. Ürünlerin sunduğu bu avantajı üstün ses kalitesiyle deneyimlemek için LG markası yanınızda. Markanın Bluetooth hoparlör modelleri her alanda kusursuz performans gösteriyor. Güçlü ses sürücüleri ve son teknoloji özelliklerle geliştirilen ürünlerle her aktivitenizi daha konforlu ve keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ev kullanımı için sunulan ürünler 360 derece ses teknoloji farkıyla mekanın her yanını sarıyor. Böylece evinizin her konumundan maksimum güçte dinleme deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Film, müzik ve oyun gibi eğlenceli ev aktivitelerini üstün ses teknolojisiyle gerçekleştirmek için ürünleri değerlendirebilirsiniz. Bunların yanında ürünler görünümleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Özellikle LG ışıklı Bluetooth hoparlör modellerini tercih ederek evinizi dilediğiniz an parti ortamına dönüştürebilirsiniz. Açık alan için sunulan ürünler ise hafif ve minimal tasarımlarıyla öne çıkıyor. Ürünler minimal görünümlerine rağmen üstün ses deneyiminden ödün vermiyor. Piknik ve kamp gibi açık hava aktiviteleriniz müziğin enerjisiyle zenginleştirmek için sayfamızdaki ürünleri tercih edebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak LG ürünleri iletişim konusunda da konfor sağlıyor. Her konumda pürüzsüz ses sunan ürünlerle sevdiklerinizle her an iletişimde olabilirsiniz.

Öne Çıkan LG Hoparlör Özellikleri

LG hoparlör çeşitlerini rakiplerinden ayıran birçok özellik bulunuyor. Ürünleri diğer markaların modellerinden farklı kılan özelliklerin başında Multi Bluetooth teknolojisi geliyor. Bu özellik bir çalma listesinin aynı anda iki cihaza bağlanmasını sağlıyor. Bir ortamda ekstra güçlü ses şöleni sunmak için özeliği aktif ederek iki LG hoparlörü aynı anda kullanabilirsiniz. LG Xboom gibi modellerde bu özelliği bulabilirsiniz. Ürünlerin IPX5 sertifikası da öne çıkmalarını sağlayan detaylardan yalnızca biri. IPX5 sertifikası, LG Bluetooth hoparlörlerin suya ve toza karşı dayanıklılığını tescilliyor. Her alanda kesintisiz müzik keyfi için ürünlerin bu özelliğine güvenebilirsiniz. Markanın patentli 350 derece ses teknolojisi de kullanıcıların dikkatini çekiyor. Bu teknoloji sizi kusursuz bir dinleme deneyimi için konum arama zahmetinden kurtarıyor. LG ürünleri birden fazla ses sürücüsüyle ve optimal reflektör teknolojisiyle sesin her alana eşit bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. Her konumdan kusursuz bir dinleme deneyimi yaşamak için bu özelliğe güvenebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Sound Boost özelliği de ürünleri rakiplerinin önüne geçiren detaylar arasında. Çoğu LG Bluetooth hoparlör modelinde görebileceğiniz özellik, tek tuşla daha güçlü ses almanıza olanak tanıyor. Sosyal ortamlarınızda eğlenceli bir parti ortamı oluşturmak için özelliği kullanabilirsiniz. LG Bluetooth hoparlör büyük ve minimal modellerin diğer öne çıkan özelliklerini incelemek için ürün açıklamalarına göz atabilirsiniz.

LG Bluetooth Hoparlör Fiyatları

LG Bluetooth hoparlör fiyatları ürünlerin özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Bununla birlikte ürünlerin tasarımı de fiyatları etkileyen detaylar arasında bulunuyor. Örneğin, LG Bluetooth hoparlör LED modelleri orta fiyat skalasında yer alırken; bu özelliğin olmadığı seçenekler daha uygun fiyatlarla sunulabiliyor. Kriterlerinizi belirleyerek markanın ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Bunların yanı sıra ürünlerin ses sürücüsü ve bass gibi teknik donanımları da fiyatları önemli ölçüde etkileyebiliyor. Oyun, iş, film veya müzik gibi bir kullanım alanına sahipseniz bu doğrultuda değerlendirme yapabilirsiniz. Markanın gelişmiş teknolojileriyle öne çıkan Bluetooth hoparlör çeşitleri burada sizi bekliyor. Bütçenize ve kriterlerinize uygun seçeneklere ulaşmak için sayfamızdaki filtre seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.