LG Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • LG Rh80t2sp7rm.Adspltk 8 Kg Kurutma Makinesi

    LG Rh80t2sp7rm.Adspltk 8 Kg Kurutma Makinesi

    18.699 TL
  • LG Rh80t2ap6rm.Abwpltk 8 Kg Kurutma Makinesi

    LG Rh80t2ap6rm.Abwpltk 8 Kg Kurutma Makinesi

    17.299 TL
  • LG RH10V9AV2W 10Kg Beyaz Renk Kurutma Makinesi DUAL Inverter Isı Pompalı ve ThinQ (Wi-Fi) Özellikli
    Kredi Fırsatı

    LG RH10V9AV2W 10Kg Beyaz Renk Kurutma Makinesi DUAL Inverter Isı Pompalı ve ThinQ (Wi-Fi) Özellikli

    35.149 TL
  • LG RH10V9PV2W 10 Kg Dual Inverter Isı Pompalı ve Thinq Wi-Fi Özellikli Gri Kurutma Makinesi
    Kredi Fırsatı

    LG RH10V9PV2W 10 Kg Dual Inverter Isı Pompalı ve Thinq Wi-Fi Özellikli Gri Kurutma Makinesi

    36.149 TL

Çamaşır askılıkları evde ekstra bir yer kaplar. Bunun yanı sıra aynı anda çok fazla çamaşır kurutmanız da olanaksızdır. Özellikle kış aylarında çamaşırlar daha geç kurur ve evde nemli bir ortam oluşmasına sebebiyet verir. Bu sebeplerden dolayı birçok kişi sektörün öncü isimlerinden biri olan LG markasının kurutma makinelerini tercih eder. LG kurutma makinesi modelleri, avantajlı özellikleri sayesinde, hayatınızı kolaylaştıran ev eşyalarından biridir. Çamaşırların kurumasını beklemeden, LG kurutma makineleri ile zamandan tasarruf etmek mümkündür. Aynı zamanda bunu yaparken de minimum bir şekilde enerji harcar. Her modelinde ısıtmalı kurutma teknolojisi yerine pompalı kurutma tercih edilir. Böylelikle daha az enerji harcamasının yanı sıra hassas çamaşırların yıpranmasını engeller. Bu özelliği ile LG marka kurutma makineleri bütçe dostu ürünlerden biridir. Farklı tasarımları ile ön plana çıkan LG kurutma makineleri özelliklerine ve kazan boyutlarına göre modellere ayrılır. Çok sayıda farklı programlara sahip olan modeller ile kıyafetlerinizi yıpratmadan kurutabilirsiniz. Bunların yanı sıra markanın kurutma makineleri kendi kendine temizleme özelliğine sahiptir. Böylelikle daha hijyenik ve güvenli bir kullanım sunar. Her modelinde kullanıcılara ekstra bir konfor sağlayan LG, aynı zamanda akıllı tv aksesuarları ve güçlü ses sistemleri sayesinde de evlerde sıklıkla tercih edilen markalardan biridir. Siz de eviniz için en uygun LG kurutma makineleri için Teknosa'daki fırsatlara göz atabilir, kullanışlı ürünlere sahip olabilirsiniz.

LG Kurutma Makinesi Modelleri ve Özellikleri

Yeni nesil özellikleriyle birçok avantaj sağlayan LG kurutma makineleri, geniş yelpazeye sahip modelleri ile ön plana çıkar. LG kurutma makinelerinin en ön plana çıkan özelliği ısı pompalı kurutma sensörüne sahip olmalıdır. Bu sayede daha uygun sıcaklıkta kurutulan çamaşırlarda çekme ya da yıpranma gibi sorunlarla karşılaşılmaz. Aynı zamanda markanın bazı kurutma makinelerinde yeni teknolojilerden biri olan Sensör DRY yer alır. Bu sensör, makineye atılan çamaşırların ağırlıklarını ve nem oranlarını otomatik olarak algılar. Dolayısıyla kurutma programı en uygun şekilde otomatik olarak belirlenir. Bu özelliği ile LG kurutma makinelerinin kullanımı da kolaydır. LG kurutma makinelerinin ön plana çıkan bir diğer özelliği ise yüksek enerji sınıfına ait ürünleridir. A+++ enerji sınıfına sahip olan LG kurutma makineleri, %10 oranında bir verimlilik sağlar. Bu sayede elektrik faturalarınızdan tasarruf edebilirsiniz. Aynı zamanda modeller sadece enerjiden değil, zamandan da tasarruf etmenizi sağlar. Açık havada kurutulan çamaşırlara nazaran daha kısa sürede kurutma işlemi gerçekleştirdiğinden dolayı, kıyafetlerinizi hemen kullanabilirsiniz.

LG kurutma makinesi modellerinin bir çoğunda kendi kendini temizleme özelliği mevcuttur. Dolayısıyla bakteri ve kötü koku üremesi de engellenir. Bu sayede marka kullanıcılarına hijyenik ve güvenli bir kullanım sunar. LG kurutma makineleri modeline göre çeşitli program özelliklerine sahiptir. Markanın en çok tercih edilen modelleri 16 farklı program seçeneği sunar. Havalandırma, havlu, yorgan, spor kıyafetleri gibi çok çeşitli programları ile kullanıcılara kolaylık sağlar. Ayrıca ütülü ve anti alerjik gibi farklı amaçlar için kullanılan programlar da ürünlerin özellikleri arasında yer alır. Böylece kullanıcılar çamaşır yıkama alışkanlıkları için en uygun programa sahip modelleri inceleyebilme imkanına sahip olur.

LG Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilir?

LG markasının birçok farklı kurutma makinesi modeli mevcuttur. LG çamaşır kurutma makinesi çeşitleri arasından tercihte bulunurken, öncelikli olarak cihazın kapasitesine dikkat edilmelidir. Kurutma makinesini kullanma sıklığı ve evde yaşayan kişilerin sayısına uygun olarak markanın 9 ya da 8 kiloluk modelleri arasından seçim yapılabilir. Bunun yanı sıra kurutma makinesinin büyüklüğü de evinizde koyacağınız alana uyumlu olmalıdır.

Her model farklı programlara sahiptir. Modellerin sahip olduğu programları inceleyerek, kıyafetlerinize ve size uygun olanı tercih etmeniz gereklidir. Örneğin; gelişmiş teknolojiye sahip modellerde Wi-Fi teknolojisi yer alır. Bu sayede cihazınızı uzaktan kontrol edebilmeniz mümkündür. Ayrıca bazı modellerde bakteri temizleme özelliği gibi farklı fonksiyonlar da mevcuttur. Seçim yaparken talebinizi ve kullanım tarzınızı düşünerek, en uygun özelliklere sahip modelleri incelemeniz gereklidir. LG kurutma makinesi modellerinin yaşam alanınıza uyum sağlayan farklı tasarımları da mevcuttur. Bazı modeller düz renk tasarıma sahipken, bazılarının kapağı camdır. Beyaz ve gri gibi renk seçenekleriyle hem banyonuza hem de çamaşır odalarınıza uyum sağlamayı başarırlar. LG kurutma makineleri arasından tercihte bulunurken, zevkinize ve evinizin tasarımına en çok uyanı seçmeniz mümkündür.

LG Kurutma Makinesi Fiyatları

LG kurutma makinesi fiyatları cihazın kapasitesine, özelliklerine, programına ve tasarımına göre değişiklik gösterir. Örneğin; Wi-Fi teknolojisine sahip akıllı yeni nesil özelliklere sahip olan modeller, diğer modellere göre daha farklı fiyata sahip olabilir. Bundan dolayı kullanıcılar fonksiyonel açıdan kendileri için en uygun olan modelleri incelemelidir. Markanın her bütçeye uygun onlarca kurutma makinesi modeli mevcuttur. Ayrıca LG markasının çeşitli kampanya ve indirimleri sayesinde kullanıcılar diledikleri modellere anında ulaşabilir. Siz de satın alma aşamasına gelmeden önce kullanıcı yorumlarını inceleyerek eviniz için en uygun olan modele karar verebilirsiniz. Aynı zamanda markanın aydınlatma ürünlerine ya da monitör modellerine de göz atarak, evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayan yeni nesil ürünlere sahip olabilirsiniz.

Çamaşırlarınızı üstün teknoloji ile kolaylıkla kurutmak ve markanın avantajlı özelliklerinden yararlanmak için uygun fiyat seçeneklerine sahip LG kurutma makinesi modellerini Teknosa'da bulabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.