Ücretsiz Kargo

LG LG GR-Q31FMKHL 877 L E Enerji Sınıfı InstaView 4 Kapılı Gardırop Tipi Siyah Buzdolabı

Ürün Kodu: 115081213
  • En geç 24 Nisan Çarşamba günü kargoda
175.448,79 TL
175.448,79 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

LG GR-Q31FMKHL.ASBPLTK A+ Enerji Sınıfı 889 Lt Transparan Gardrop Tipi No Frost Buzdolabı, teknolojinin en yeni ve en somut örnekleri arasında yer alır. Buzdolabı teknolojisini birkaç basamak üste taşıyan LG GR-Q31FMKHL, cam paneli, Door-in-Door özelliği, üstün soğutma teknolojileri ve daha fazlasıyla beklentilerinizi karşılar. Tasarım harikası LG GR-Q31FMKHL Buzdolabı, kullanışlılığıyla da dikkatleri üzerine toplar.

LG GR-Q31FMKHL Gardırop Tipi Buzdolabını Neden Almalıyım?

Üstün soğutma sistemlerine sahip buzdolabına gelişmiş teknolojik özellikler, modern ve yenilikçi tasarımla sahip olmak istiyorsanız LG Transparan Gardrop Tipi No Frost Buzdolabı ürününü tercih edebilirsiniz. Bu ürün, Door-in-Door modeliyle tasarlanmıştır. LG’ye özgü bu tasarım şekli, kapıya iki kez tıklatmanızla devreye girer. Şık, transparan cam panele iki kez tıkladığınızda sevdiğiniz yiyeceklerin ve atıştırmakların yer aldığı bölümü buzdolabı kapağını açmadan görebilirsiniz. Buzdolabı kapağını açmanıza gerek kalmadığından içeride soğuk hava kaybı da meydana gelmez. Böylece yiyeceklerin uzun süreler boyunca taze kalabilir. Sevdiğiniz gıdalara hızlıca ulaşabilmenize yardımcı olan Door-in-Door özelliğinin yanı sıra LG No Frost Buzdolabı, yüksek seviyede kullanışlılık da sağlar. Açıkta duran, diğerlerine göre daha küçük ve az yer kaplayan ürünler için X-tra Duo alanı sunan bu buzdolabı, mutfağınıza düzeni getirir. Daha uzun ve daha büyük ürünler için ise özel olarak tasarlanmış geri çekilebilir raf bulunur. Bunların yanı sıra sürgülü üst raf, dondurucu kapı sepetleri ve diğer tüm iç tasarım ögeleri, buzdolabınızın içinin düzenli olmasına yardımcı olur. Ekstra alanlarla buzdolabınızın iç hacmini genişletebilir ve daha fazla ürüne dolabınızda yer verebilirsiniz. Misafirlerinizi dolabınızdaki onlarca farklı çeşit ürünle en iyi şekilde ağırlayabilir; ürünlerinizin tazeliğiyle onları şımartabilirsiniz.

LG Gardrop Tipi No Frost Buzdolabını Nasıl Kullanırım?

LG GR-Q31FMKHL Transparan Buzdolabını kullanmak son derece kolay ve pratiktir. Ürünün gerekli kurulumları tamamlandığında kullanıma hemen başlayabilirsiniz. Ürünü kullanırken onun sizlere sağladığı tüm özelliklerden ve faydalardan yararlanabilirsiniz. Ürünlerinizi, hazırladığınız yemekleri, tatlıları, atıştırmalıklarınızı, sebze ve meyvelerinizi ürünün ilgili bölümlerine yerleştirerek mutfağınıza düzeni dahil ettikten sonra üstün soğutma sistemleriyle tanışabilirsiniz. LG Buzdolabı, 5 aşamalı akıllı filtre sistemiyle soğutma teknolojilerini hizmetinize sunar. Bu akıllı filtre sistemi, yiyeceklerinizi daha temiz koşullarda saklayabilmenize olanak tanır. İçerideki hava sirkülasyonunu artıran filtre teknolojisi, oluşabilecek kötü kokuların da önüne geçer. Harici fanı ve ince tasarımıyla kokuları gideren 5 aşamalı filtre sisteminin yanı sıra ürün, 2 kademeli katmanlı filtreleme özelliğiyle de öne çıkar. Bu filtreleme teknolojisi, yiyeceklerin kokularının birbirine karışmasını engeller ve daha ferah bir havayla yiyeceklerinizi taze tutar. LG Gardrop Tipi No Frost Buzdolabınızı uyumlu akıllı telefonlarla da kullanabilirsiniz. Akıllı telefon uygulamalası LG ThinQ üzerinden buzdolabınızın sıcaklık ayarını yapabilirsiniz. Böylece siz marketteyken buzdolabınız aldığınız gıdalar için havayı ideal koşullara getirir. Büyük market alışverişiniz için hazır hâle gelen LG Buzdolabı ile yiyeceklerinizi uzun süreler boyunca taze şekilde saklayabilirsiniz.

LG No Frost Buzdolabı Kimler İçin Uygun?

Yiyeceklerinin uzun süre taze kalmasını önemseyen, mutfağında ve buzdolabının içinde düzene önem veren, buzdolabının yenilikçi teknolojilerle donanmış ve onlarca farklı fonksiyona sahip olmasını isteyen herkes için LG No Frost Buzdolabı uygundur. Kullanıcılarının yararını her an düşünen LG Buzdolabı, sunduğu fonksiyonlarla da dikkat çeker. Ürünün öne çıkan teknolojilerinden biri olan Hızlı Dondurma ile serin bir içeceğe, leziz bir dondurmaya ihtiyaç duyduğunuzda buzdolabınız devreye girer. Fonksiyonu çalıştırdığınızda ihtiyaç duyduğunuz serinlikteki yiyecek veya içeceğe birkaç dakika içinde sahip olabilirsiniz. Üründe bulunan Kapı Alarmı özelliği, kapının belli bir süre açık kalması durumunda aktifleşir ve sizi uyarır. Bu sayede içerideki ısı kaybının önüne geçilir. Yiyecekleriniz, soğutma performansı düşmeden, ideal koşullar altında taze bir şekilde bekletilir. Buzdolabından enerji verimliliği sağlamasını isteyenler için de bu ürün son derece uygundur. LG Buzdolabı, A++ enerji tüketimi sayesinde hem doğaya hem de faturalarınıza olumlu katkılar sunar.

LG Buzdolabının En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

LG GR-Q31FMKHL Buzdolabı, 10 yıl parça garantisi sunan Lineer Kompresör özelliğiyle öne çıkar. Standart kompresör sistemine göre daha az titreşim, daha az hareketli parça ve daha az gürültü sağlayan bu kompresör, buzdolabının ömrünü uzatır. Böylece daha sessiz ve daha dayanıklı bir buzdolabı hayatınıza dahil olur. Özel tasarım özelliğiyle de öne çıkan LG Buzdolabı hem iç hem de dış görünüm açısından beğeni kazanır. Her bir kap boyutu için farklı saklama bölgesi sağlayan, kapaklarda ve alt kısımlarda ayrı alanlarla hacmi genişleten LG Buzdolabı, oldukça kullanışlıdır. Mutfağınıza yenilikçi, modern ve şık bir görünüm kazandıran bu ürün, Wi-Fi bağlantısına da sahiptir. Wi-Fi bağlantısı ile buzdolabınızı uzaktan kontrol edebilir; teknolojinin en üst seviyesinden faydalanabilirsiniz. Kapı soğutma özelliği sayesinde kapı bölümündeki raflarda yer alan gıdaların da tazeliğini garanti eden LG Buzdolabı, Hygiene Fresh+, Bio Shield, Çoklu Hava Akışı gibi özellikleriyle kullanımını kolaylaştırır. Aynı zamanda ürünün iç kısmında yer alan LED’ler, yerleştirdiğiniz ürünleri kolayca bulmanıza yardımcı olur. Bu sayede aradığınız her şeye kısa bir süre içerisinde ulaşabilir; zaman ve enerji kayıplarının önüne geçebilirsiniz. Tüm teknolojik özellikleri, tasarımı, kullanışlılığı ve daha fazlasıyla dikkat çeken LG Buzdolabına size özel avantajlarla sahip olabilirsiniz.


InstaView Door-in-Door™ Kapıyı İki Kere Tıklatın ve Favorilerinize Kolayca Erişin Door-in-Door® modeli, InstaView Door-in-Door® ile yeni özellikler kazanıyor. Buzdolabınızın serinliğini kaybetmeden içini aydınlatmak için şık cam panele iki kez vurmanız yeterlidir. InstaView Door-in-Door™ Şık aynalı cam panele iki hızlı vuruş ile kapağı açmadan ve yiyeceklerin uzun süre taze kalmasını sağlayan soğuk havayı kaybetmeden sevdiğiniz atıştırmalıklarınızın ve içeceklerinizin bulunduğu bölümü hızlı ve kolay bir şekilde görün ve ulaşın. Hygiene FRESH+™ 5 Adımda Tazelik ve Ferahlık Beş aşamalı akıllı filtre sistemi, harici fanı ve ince tasarımıyla kötü kokuları giderir. Ayrıca, yiyeceklerinizi daha temiz koşullarda daha taze tutabilirsiniz. 2 Kademeli Katmanlı Filtreleme 2 kademeli hava filtresi, hava sirkülasyonu sağlayan ve buzdolabındaki kokuları azaltarak gideren bir hava filtreleme sistemi işlevi görür. Inverter Lineer Kompresör Lineer Kompresörde 10 Yıl Parça Garantisi Standart bir LG kompresör sisteminden daha az titreşim, hareketli parça ve gürültü sunan LG Inverter Lineer Kompresör daha sessiz ve daha dayanıklıdır. LG 10 Yıl Parça Garantisi: Buzdolabınızın kalbi olan Inverter Lineer Kompresör için 10 yıl parça garantisi sunuyoruz. Akıllı Saklama Alanı Mutfağınızda En Yüksek Seviyede Kullanışlılık Bu çift kapılı modern ve pratik buzdolabı, küçük veya açıkta duran ürünlere özel X-tra Duo alanı, daha uzun ürünlere özel geri çekilebilir raf, ürünlere hızlı ve kolay şekilde erişmenizi sağlayan sürgülü üst raf ve dondurucu kapı sepetleri gibi depolama seçenekleri ile konuk ağırlamayı sevenler için idealdir. Uzun Ürünleri Saklamak İçin Katlanır Raf Uzun ve büyük şişeleri veya kapları saklarken, rafınızı katlayarak ayarlayabilirsiniz. Ekstra Alan Yumurta, peynir veya jambon dilimleri gibi ürünler için ek alan. Buzdolabı Ayarlarınızı Uzaktan Yapın Uyumlu bir akıllı telefon ve LG SmartThinQ™ uygulamasıyla sıcaklık ayarlarını uzaktan yapabilir, böylece buzdolabınızı büyük market alışverişlerine hazır hale getirebilirsiniz Kare Cepli Kol ve Pınar Ekranı Şık ve Kaliteli Tasarım Cihazınız ne kadar gelişmiş bir teknolojiye sahip olursa olsun, mutfakta da mutlaka güzel görünmelidir. LG, teknolojik gelişmelere olduğu kadar tasarıma da büyük önem verir.


Derinlik Genişlik Gürültü Seviyesi Yıllık Enerji Tüketimi
928 912 37 dB 415 kWh
Yükseklik Dondurucu Raf Sayısı Wifi Buzdolabı net kapasitesi
1787 6 Evet 503 L
Buzdolabı Raf Sayısı Hızlı Dondurma Fonksiyonu Raf Malzemesi
4 Evet Temperli cam

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
LG GR-Q31FMKHL 877 L E Enerji Sınıfı InstaView 4 Kapılı Gardırop Tipi Siyah Buzdolabı
4.7
  • 5
    64
  • 4
    20
  • 3
    3
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.