LG Oyuncu Monitörü Fiyatları ve Modelleri

10 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Yeni
LG UltraGear 24GQ50F-B 24" 165 Hz 1 ms FreeSync Gaming Monitör ve Logitech G G102 Gaming Mouse

LG UltraGear 24GQ50F-B 24" 165 Hz 1 ms FreeSync Gaming Monitör ve Logitech G G102 Gaming Mouse

5.299 TL
LG 24GQ50F-B 24" 165 Hz 1MS FreeSYNC FHD VA Gaming Monitör
5.0 (1 Değerlendirme)

LG 24GQ50F-B 24" 165 Hz 1MS FreeSYNC FHD VA Gaming Monitör

4.699 TL
LG Oled 27gr95qe-B 26.5'' 240 Hz Qhd 0.03 Ms G-Sync Freesync Pivot Siyah Gaming Monitör
Kredi Fırsatı

LG Oled 27gr95qe-B 26.5'' 240 Hz Qhd 0.03 Ms G-Sync Freesync Pivot Siyah Gaming Monitör

38.999 TL
LG Ultragear 24GN65RB 24" 1920 X 1080 FHD 1 Siyah Gaming Monitör
4.3 (3 Değerlendirme)

LG Ultragear 24GN65RB 24" 1920 X 1080 FHD 1 Siyah Gaming Monitör

5.999 TL
LG Ultragear 24GN60R-B 23.8" 1 MS 144 Hz IPS FHD Oyuncu Monitörü
5.0 (1 Değerlendirme)

LG Ultragear 24GN60R-B 23.8" 1 MS 144 Hz IPS FHD Oyuncu Monitörü

4.899 TL
LG Ultragear 27GN60R-B 27" 1 MS 144 Hz HDR10 DP HDMI FHD Oyuncu Monitörü

LG Ultragear 27GN60R-B 27" 1 MS 144 Hz HDR10 DP HDMI FHD Oyuncu Monitörü

6.999 TL
LG UltraGear 24GN53A-B 23.6" 1 MS 144 Hz FreeSync TN FHD Gaming Led Monitör

LG UltraGear 24GN53A-B 23.6" 1 MS 144 Hz FreeSync TN FHD Gaming Led Monitör

6.399 TL
LG Ultragear 27gr83q-B 27” 240hz 1ms Hdmı 2.1 Ips Qhd Siyah Gaming Monitör

LG Ultragear 27gr83q-B 27” 240hz 1ms Hdmı 2.1 Ips Qhd Siyah Gaming Monitör

18.599 TL
LG 27GN600-B 27" UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-sync F-Sync Gaming Monitör
5.0 (7 Değerlendirme)

LG 27GN600-B 27" UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-sync F-Sync Gaming Monitör

12.999 TL
LG 27QN600-B 27" QHD HDR10 IPS AMD FreeSync Led Monitör
4.8 (11 Değerlendirme)

LG 27QN600-B 27" QHD HDR10 IPS AMD FreeSync Led Monitör

9.799 TL

Oyuncuların oyun deneyimini en üst düzeye çıkarmak için ihtiyaç duyduğu ekipmanların başında oyuncu monitörleri gelir. Birçok oyun firması, grafik konusunda her geçen gün daha ileri seviyede oyunlar çıkarmakta ve bu durum da oyuncu monitörlerine duyulan ihtiyacı artırmaktadır. LG oyuncu monitörü, alandaki son teknolojiyi yansıtan teknik özellikleri sayesinde daha keyifli ve yüksek grafik seviyesinde oyun oynamanızı, sağlam donanımı ve alandaki marka bilinirliği sayesinde de kafanızda bozulma, yıpranma vb. sorular olmadan uzun yıllar boyu monitörünüzü kullanmanızı sağlar. Teknosa, oyuncuların ihtiyaç duyduğu bütün gaming ürünleri gibi monitörler konusunda da geniş yelpazesi ile farklı segmentteki LG oyuncu monitörü seçeneklerini oyunculara sunar. Hem en üst seviyedeki, daha yüksek bütçelere hitap eden monitörler, hem de daha düşük bütçelere uygun ama yine de kaliteden ödün vermeyen modeller, her oyuncunun kendisine göre bir monitör bulmasını mümkün kılar.

LG Oyuncu Monitörlerinde En Beğenilen Modeller ve Özellikleri

LG oyuncu monitörü alanında deneyimli ve sağlam ürünler üreten bir firmadır. Model çeşitliliği geniştir ve her bütçeye uygun seçenek bulunabilir. Siz de istediğiniz LG oyuncu monitörüne Teknosa farkıyla sahip olabilir, birçok seçenek arasından en çok beğendiğinizi seçip oyun keyfinize başlayabilirsiniz. Ayrıca oyun deneyiminizi daha da iyileştirmek için joystick gibi farklı oyuncu ekipmanlarına göz atabilir, monitörünüzle birlikte sisteme yapacağınız eklemelerle oyunları daha zevkli hale getirebilirsiniz. LG oyuncu monitörlerinin en beğenilen özellikleri, yüksek ekran çözünürlüğü ve geniş piksel aralıkları sayesinde en son çıkan ve yüksek grafik detaylarına sahip oyunlardaki renkleri ve dokuları olduğu gibi görmenizi sağlamalarıdır. Siyah dengeleyici özellikler, on milyonlarca renk desteği, yüksek yenileme hızı da birçok modelde bulunan ve en beğenilen LG oyuncu monitörleri özellikleri arasında yer alır. Bu özellikler sayesinde, isterseniz tek kişilik oyunlarda büyüleyici grafiklerle maceradan maceraya koşabilir, isterseniz rekabetçi oyunlarda LG monitör sayesinde sağladığınız avantajlar ile rakiplerinize üstünlük kurabilirsiniz. LG Ultragear serisinden çeşitli modeller, geniş ekranları, fiyat/performans açısından başarıları, sağlam iskeletleri ve yenileme hızı, renk dengesi gibi teknik özellikleri açısından başarılı konumları sayesinde en beğenilen LG oyuncu monitörü modelleri arasında yer almaktadır. Siz de Teknosa ile bu en beğenilen LG oyuncu monitörü seçeneklerine kolayca sahip olabilirsiniz.

LG Oyuncu Monitörü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

LG oyuncu monitörü çeşitleri arasında tercih yaparken en çok dikkat edilmesi gereken nokta, monitörden beklentinizin ne olduğudur. Her LG oyuncu monitörü farklı bir hedef kitleye hitap eder. Eğer giriş seviyesi bir oyuncuysanız ve bütçeniz de kısıtlıysa giriş seviyesi bir seçeneği satın almanız beklentilerinizi karşılayacaktır. Monitörünüz size beklediğiniz performansı sunar ve siz de keyifli bir vakit geçirme aktivitesi olarak oyun oynamaya devam edersiniz. Fakat oyun oynamak sizin için günde 1-2 saat süren bir eğlenceden ötesiyse, profesyonel bir oyuncuysanız ya da en azından profesyonel bir oyuncu olma niyetindeyseniz bütçenizi biraz daha genişletmeli ve en iyi LG oyuncu monitörü seçeneklerine göz atmalısınız. Zira, oyun oynamak için seçtiğiniz monitör, özellikle multiplayer oyunlarda etkili olabilir. E-spor alanı daha profesyonel hale geldikçe oyuncu ekipmanları da daha profesyonel hale gelmekte. Siz de rakiplerinizden geri kalmamak için en son teknoloji ürünü özellikleri sunan bir LG oyuncu monitörü tercih etmelisiniz. Örneğin, yüksek yenileme hızı, aynı durum karşısında size rakibinizden daha hızlı aksiyon alma imkanı verir. Ya da siyah dengesi sayesinde oyunun karanlık köşelerinde saklanan rakiplerinizi daha kolay şekilde bulabilirsiniz.

Bu nedenle, LG oyuncu monitörü seçeneklerine bakmadan önce ilk yapmanız gereken monitörden beklentilerinizi doğru belirlemektir.

Genel olarak oyuncu monitörü seçiminde dikkat etmeniz gereken noktalar şöyle sıralanabilir;

  • Ekran boyutu
  • Ekran yenileme hızı
  • Kullanım amacı
  • Renk derinliği
  • Panel tipi
  • Bütçe
  • Çözünürlük
  • Bağlantı Esnekliği
  • Tepki süresi
  • Mavi Işık Filtresi
  • HDR

Bu özelliklerin her birini doğru şekilde değerlendirmeniz de önemlidir. Örneğin, ekran boyutu ne kadar iyiyse monitör o kadar iyidir gibi her oyuncu için genel geçer olan kurallar yoktur. Ya da renk derinliği her oyun için eşit derecede kritik önem arz etmez. Bu yüzden en iyi monitör diye tek bir gerçekten bahsetmek de doğru olmaz. Önemli olan sizin için en iyi monitörü tespit etmeniz. Bunu da son zamanlarda daha çok oynadığınız veya oynamak istediğiniz oyunları belirleyerek ya da bilgisayarı oyun dışında ne için, ne kadar kullanacağınızı belirleyerek yapabilirsiniz.

Teknosa tarafından sunulan LG oyuncu monitörü seçeneklerine baktığınızda, her monitörü bu açılardan değerlendirebilir, birbirleriyle karşılaştırarak en optimum seçeneğe ulaşabilirsiniz.

LG Oyuncu Monitörü Fiyatları

LG oyuncu monitörü fiyatları, monitörlerin özelliklerine göre değişim göstermektedir. Bütçenizi belirledikten sonra, fiyat-performans skalasında sizin için en iyi tercih olacak LG oyuncu monitörü modelini kolayca satın alabilirsiniz. Monitör fiyatlarında fark edebileceğiniz değişimler, monitörlerin ne kadar profesyonel seviyede olduğundan, ne amaçla kullanılacağından kaynaklanmaktadır. Kısıtlı bir bütçeyle alacağınız bir monitör de sizi mutlu edecektir. LG genel olarak ürünlerinden alınan performans ve ayrılması gereken bütçe karşılaştırıldığında oyuncuları memnun edecek ürünleri piyasaya sürer. Siz de sayfamızda yer alan monitörlere göz atıp LG oyuncu monitörü fiyatları ve özelliklerini kıyaslayıın, Teknosa avantajları ile size en uygun modele sahip olun!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.