LG Led Monitör Fiyatları ve Modelleri

3 Sonuç
Sıralama
Filtreler
LG UltraWide 29WP60G-B 29" 75 Hz 1 MS HDR FreeSync FHD IPS LED Monitör

LG UltraWide 29WP60G-B 29" 75 Hz 1 MS HDR FreeSync FHD IPS LED Monitör

6.299 TL
LG 24ML60MP-B 23.8" 75 HZ 1 MS (HDMI+VGA) FreeSync FHD IPS LED Monitör

LG 24ML60MP-B 23.8" 75 HZ 1 MS (HDMI+VGA) FreeSync FHD IPS LED Monitör

3.489 TL
LG 27MP450-B 27" 1920 x 1080 75 Hz 5 ms HDMI VGA DP IPS LED Monitör

LG 27MP450-B 27" 1920 x 1080 75 Hz 5 ms HDMI VGA DP IPS LED Monitör

4.699 TL

Monitörler, bilgisayar donanımının vazgeçilmez parçalarından biridir. Bu nedenle sahip olduğu özelliklerin kullanıcı ihtiyaçlarını karşılaması önemlidir. Teknolojik yeniliklerle dolu olan LG monitör modelleri de ekran ve diğer bileşenleriyle kullanıcıları memnun eder. Standart veya profesyonel amaçlar fark etmeksizin her kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayan ürünler, geniş bir model yelpazesi ile ön plandadır. Monitör modelleri film izleme, oyun oynama veya grafik tasarım gibi işler için birçok avantaj sunar. Sahip oldukları gelişmiş ekran teknolojisi ile daha canlı ve keskin görüntülerin tadını çıkarmanızı sağlar. Ekran için iyi bir çözünürlük oranı tercih etmek, daha fazla ayrıntıyı karşınıza getireceği için hatasız çalışmanıza yardımcı olur. Bununla birlikte LG monitör modelleri ile bilgisayar kullanımından maksimum konforu elde edebilirsiniz. Çünkü ayarlanabilen eğim ve yükseklik sayesinde gözünüz için en iyi mesafeyi bulabilirsiniz. İşlevsellikleri ve boyutlarıyla çeşitlilik gösteren modeller arasından ihtiyacınıza uygun olan seçenekleri de rahatlıkla seçebilirsiniz. Örnek olarak duvara monte edilebilen monitörleri seçerek alan tasarrufu sağlanabilir. Öte yandan düşük mavi ışık yayan ekranlar, göz konforu için önem taşır. Teknosa üzerinden hem konfor hem de fonksiyonellik bakımından zengin seçenekleri inceleyebilirsiniz.

LG Monitör Modelleri Nelerdir?

LG monitörleri farklı ihtiyaçlara odaklanan tasarımlarla öne çıkar. Bu ihtiyaçlar arasında en dikkat çekenler, boyut, ekran yenileme hızı ve çözünürlüktür. Büyük bir monitör daha geniş görüntüleme alanı sağladığı için aynı anda daha fazla içeriği kontrol etmenize yardımcı olur. Böylelikle çoklu görevleri yerine getirirken karmaşayı en aza indirerek projelerinize daha iyi odaklanabilirsiniz. Özellikle video düzenleme, veri analizi ve grafik tasarım gibi konularda büyük ekranın avantajı çoktur. Çünkü birçok uygulama penceresi, ek bir monitöre ihtiyaç duymadan tek bir alandan rahatlıkla yönetilebilir. LG gaming monitör ise oyun deneyimini geliştiren ve oyunculara farklı avantajlar sunan özel ürünlerdir. Bu modeller de yer alan 120, 144, 165 ve hatta 240Hz yenileme hızı, hareketli oyunlarda tepki süresini en aza indirir. Böylelikle oyun deneyimi daha akıcı ve kusursuz bir hale gelir. LG curved monitör modelleri, sürükleyici içerik izleme deneyimi için birçok kullanıcının vazgeçilmezidir. Kavisli tasarım, görüş alanını tamamen kaplayarak derinlik hissi verir. Bu etki, film ve dizi izlerken sizi anın içine çeker. Monitörlerin çevresel görüş hakimiyetini artırması, multimedya içeriklerinin yanı sıra oyunlarda rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlar. LG oyuncu monitörü sayesinde rakiplerinizi daha iyi takip ederek mücadeleyi avantajlı bir duruma çevirebilirsiniz. Bununla birlikte kavisli bir oyuncu monitörü, görsel açıdan estetik olduğu için dekorasyona da uyum sağlayabilir.

LG Monitör Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

LG bilgisayar ekranı seçerken ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için bazı unsurlara dikkat etmeniz gerekir. Satın almadan önce ürünler hakkında ince ipuçlarına sahip olmak avantajlarından daha iyi yararlanmanızı sağlar. İşte bir monitör seçerken göz önüne almanız gereken ipuçları:

  • Ortamınızdaki kullanılabilir alana uygun bir monitör seçerek konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.
  • Kullanım tipine göre tercih edebileceğiniz ekran paneli teknolojisi, işleriniz için daha iyi renk doğruluğu ve çözünürlük kalitesi sunabilir.
  • İçerik oluşturma ve kaliteli multimedya deneyimi için geniş ekranlı monitörler işlevsel olabilir.
  • Harici donanımlar bağlamak istiyorsanız bağlantı noktalarının çeşiti olduğu ürünlere yönelebilirsiniz.
  • Ev ortamında sinema deneyimini yaşamak için 4K veya 5K çözünürlüğe sahip monitörleri tercih edebilirsiniz.
  • LG LED monitör seçenekleri, yüksek kontrast oranı, enerji verimliliği ve şık tasarım ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.
  • TV monitörleri, dahili uydu alıcıları sayesinde en sevdiğiniz dizileri ve belgeselleri rahatlıkla izleyebilmenize olanak verir.
  • Görüntü yırtılmasının önüne geçen AMD FreeSync teknolojisini barındıran monitörler, yenileme hızını destekleyerek daha akıcı bir deneyim sunar.

Grafik işleriyle ilgilenen biriyseniz renk doğruluğu çok önemlidir. Yaratıcı çalışmalara kolay odaklanabilmek için için geniş renk gamını destekleyen monitörler daha yararlıdır. Bu sayede işlerinizi farklı bilgisayarlara taşıdığınızda tercih ettiğiniz renklerin tonlarında kayıplar gerçekleşmez. Ergonomik bir çalışma arayanlar ise LG Ergo monitörler ile hareket ettirilebilir ekranın tadını çıkarabilirler. Yükseklik ayarı, eğme ve döndürme gibi avantajlar barındıran modeller, rahatlığı ön plana çıkarır. Ekran başında uzun saatler geçiriyorsanız ergonomik bir model üretkenliğinizi artırabilir. Bazı durumlarda ayarlanabilir bir monitör, çalışma alanınızı düzenli tutmanıza da yardımcı olabilir. Kablo düzenini alanınız için en iyi şekilde yaparak dağınıklığı ortadan kaldırabilirsiniz.

LG Monitör Fiyatları Nelerdir?

LG monitör fiyatları, çeşitli ihtiyaçlara ve bütçelere hitap eden bir yelpazeye sahiptir. Dolayısıyla bir monitör alırken fiyatlandırmaya etki eden faktörlere de dikkat etmek gerekir. Örneğin kullanılan ekran teknolojisi, fiyatları çeşitlendiren en önemli hususlar arasındadır. LED ve LCD panelli monitörler, yaygın kullanımı nedeniyle uygun fiyatlı seçeneklerdendir. OLED paneller ise yüksek çözünürlükle birlikte daha görsel ayrıntılar barındırdığı için diğerlerine göre fiyat farklılığına sahiptir. Oyun, profesyonel çalışma veya genel kullanıma göre de fiyat değişikliklerini göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarınıza uygun bir model seçebilirsiniz. Tercih konusunda kararsızsanız en gerekli özellikleri belirleyerek seçenekleri daraltabilirsiniz. Ayrıca monitör alırken geleceğe dair bir planlama yapmak önemlidir. İşleriniz için uzun süre kullanabileceğiniz bir model, bütçenizi korumanıza yardımcı olabilir. Gelecekte yapabileceğiniz işler için uygun bağlantı seçeneklerinin olması da sizi ek masraflardan kurtarabilir. İhtiyaçlarınızı uzun ömürlü olacak şekilde karşılayan bir modele yatırım yaparak uzun vadede kazançlı çıkabilirsiniz. İster profesyonel ister standart bir kullanıcı olun, Teknosa ile LG markasının en iyi monitörlerine sahip olabilir ve verimli bir kullanım deneyiminin keyfini yaşayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.