Hoover Bulaşık Makinesi Fiyatları ve Modelleri

10 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Hoover HF 3E9L0X2-17 5 Programlı Wi-Fi+Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi

Hoover HF 3E9L0X2-17 5 Programlı Wi-Fi+Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi

%18
13.999 TL
11.499 TL
Hoover Trio TRV60NORB/1-SC1 3’ü 1 Arada Beyaz Fırın - Ocak - Bulaşık Makinesi

Hoover Trio TRV60NORB/1-SC1 3’ü 1 Arada Beyaz Fırın - Ocak - Bulaşık Makinesi

26.999 TL
Hoover HFB 6B2D2FW 9 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi

Hoover HFB 6B2D2FW 9 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi

16.699 TL
Hoover HF 3E53E0W-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi

Hoover HF 3E53E0W-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi

9.999 TL
Hoover HF 3E9L0W-17 Wi-Fi Bluetooth Bağlantılı 5 Programlı Bulaşık Makinesi

Hoover HF 3E9L0W-17 Wi-Fi Bluetooth Bağlantılı 5 Programlı Bulaşık Makinesi

11.639 TL
Hoover HF 6C7F0X-17 8 Programlı Wi-Fi Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi

Hoover HF 6C7F0X-17 8 Programlı Wi-Fi Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi

17.399 TL
Hoover HF 6C7F0W-17 8 Programlı WiFi - Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi

Hoover HF 6C7F0W-17 8 Programlı WiFi - Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi

16.499 TL
Hoover HFB 6B2S3FX 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi

Hoover HFB 6B2S3FX 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi

18.299 TL
Hoover Hdsn 1l380pb-17 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi

Hoover Hdsn 1l380pb-17 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi

10.962,05 TL
Hoover Hdın 2l360pb Yarı Entegre 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi
Tükenmek Üzere

Hoover Hdın 2l360pb Yarı Entegre 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi

10.182 TL

Bulaşık makineleri, mutfakta geçirdiğiniz zamanı azaltarak hayatınızı kolaylaştıran bir teknoloji harikasıdır. En sık kullanılan beyaz eşyalardan olan bulaşık makinesi, bulaşık yıkamanın tüm zahmetini ortadan kaldırıyor. Bu sayede kullanıcılar, kendilerine kalan zamanı diledikleri gibi değerlendirebiliyor. Bulaşık makinesi markaları arasında en dikkat çekenlerden biri ise hiç şüphesiz Hoover. Hoover bulaşık makinesi, birbirinden farklı modellerle, modellerde yer alan özelliklerle ve kapasite seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Tüm özellikleri sayesinde Hoover bulaşık makineleri, her ihtiyaca uygun seçenekleri beraberinde getiriyor.

Hoover Bulaşık Makinesi Modelleri

Hoover bulaşık makinesi modelleri, farklı kapasite ve özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Evde yaşayan kişi sayısına ve misafirlerinizin yoğunluğuna göre seçim yapabileceğiniz Hoover bulaşık makineleri, bu sayede her ihtiyacı karşılamayı başarıyor. Hoover bulaşık makineleri, tasarımları ve kullanım şekillerine göre de birbirinden ayrılıyor. Ankastre bulaşık makinesi ve solo bulaşık makinesi şeklinde tasarımları bulunan bu ürünler arasından mutfağınızın görünümüne göre seçim yapabilirsiniz.

Solo bulaşık makineleri, klasik tip olarak da biliniyor. Bu modeller, tamamen kendine ait kapakları, yan duvarları ve ayakları ile tasarlanıyor. Ankastre bulaşık makineleri ise mutfağınıza entegre edilen bir model. Mutfak dolaplarınızla tamamen aynı görünen bir renk ve modelde tasarlanan bu ürünler, ortamın bütünlüğünü korumaya yardımcı oluyor. Ankastre bulaşık makinesi modelleri de kendi içerisinde farklı seçeneklere sahip. Yarı entegre ankastre bulaşık makinelerinde kontrol paneli kısmı, cihazın ön yüzünde görünüyor. Tam ankastre bulaşık makinelerinde ise kontrol paneli de tamamen gizlenerek bütünlük sağlanıyor.

Hoover Bulaşık Makinesi Özellikleri

Hoover bulaşık makinesi modelleri, sahip oldukları özellikler bakımından da kullanıcıların beklentilerini karşılıyor. Yaşam tarzınıza uygun özellikleri beraberinde getiren bu ürünler, hijyenik bir deneyim sunuyor. Aynı zamanda uzun ömürlü bir performans da sizleri bekliyor. Ürünlerin en dikkat çeken özelliklerinden biri verimliliği ve tasarrufu bir arada sunması. Enerji verimliliği sınıfları ile elektrik tüketimini minimum seviyelere indiren ürünler, su tüketimini de büyük ölçüde azaltarak tasarruflu kullanım sağlıyor. Hoover bulaşık makinelerinde bulunan özel Eco Power Inverter motor teknolojisi, yıkama performansını artırarak her yıkama sonrası en iyi sonucu almanıza yardımcı oluyor.

Hoover bulaşık makinesi modellerinde yer alan Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları, cihazı uzaktan kontrol edebilmenize olanak tanıyor. Hoover'ın uygulaması üzerinden makineniz üzerinde programlamalar yapabilirsiniz. Üstelik bunları yapmak için evde olmanıza gerek yok. İşteyken bile makinenizi çalıştırarak akşama hazırlık yapabilirsiniz. Akıllı sensörleri yardımıyla ideal programları sizin için seçen Hoover bulaşık makinesi, daha birçok kolaylığı hayatınıza dahil ediyor. Hassas yıkama için özel tasarlanan Total Care üst sepet sistemiyle mutfak ekipmanlarınızın zarar görmesini engelleyen ürünler, otomatik açılan kapaklarıyla doğal kurutmayı destekliyor. Geniş üçüncü sepet, ayarlanabilir sepetler ve katlanır raflar, alt sepet durdurma sistemi ve daha fazlası Hoover bulaşık makineleriyle sizleri bekliyor.

Hoover Bulaşık Makinesi Fiyatları

Hoover bulaşık makinesi fiyatları, modelin özelliklerine ve kapasitesine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Yüksek kapasiteli ve daha fazla özelliğe sahip modellerde fiyatlar buna bağlı olarak artabiliyor. Daha kompakt özelliklere sahip Hoover bulaşık makineleri ise uygun fiyatlarla karşınıza çıkıyor.

Farklı fiyat aralıkları ve ürün modelleri arasından seçim yaparken ihtiyaçlarınızı mutlaka göz önünde bulundurmanız gerek. Dolayısıyla ailenizin kalabalıklığı, misafirlerinizin yoğunluğu, evinizde bir günde kaç kişilik bulaşık çıktığı gibi önemli bilgileri dikkate alarak seçim yapabilirsiniz. Böylece ekstra masraflardan kaçınabilir, tam size göre bir model satın alabilirsiniz.

Hoover Bulaşık Makinesi Kullanımı

Son derece kolay bir kullanıma sahip Hoover bulaşık makineleri size herhangi bir zorluk çıkarmıyor. Makinenin içine yerleştirmek istediğiniz bulaşıkların türüne göre farklı yıkama programları arasından seçim yapabilirsiniz. Üstelik bazı modeller, program seçimlerini de kendisi yapabildiğinden size sadece bulaşıkları yerleştirme işi kalıyor. Makinenizde kullandığınız deterjan ve diğer temizleyicilerin özelliklerinin önemli olduğunu da unutmayın. Önerilen bulaşık deterjanı, parlatıcı ve tuzu kullanarak makinenizi çok daha uzun ömürlü bir şekilde kullanabilirsiniz.

Hoover bulaşık makinesinin yıkama programını ayarladıktan sonra dilerseniz kontrol panelinden dilerseniz de mobil uygulama üzerinden yıkamayı başlatabilirsiniz. Belirlenen süre boyunca yıkamaya devam eden bulaşık makineniz eğer varsa yıkama bittikten sonra kapağını otomatik olarak açarak bulaşıklarınızı doğal bir şekilde kurutuyor. Bu özellik yoksa yıkama süresi içerisinde kurutma işlemini tamamlayarak bulaşıklarınızı pırıl pırıl yapıyor.

Hoover Bulaşık Makinesi Programları

Hoover bulaşık makineleri, birbirinden farklı program seçenekleri ile mutfaktaki tüm ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor. Bunlar arasında hızlı yıkama, yoğun yıkama, otomatik program, ekonomik yıkama ve hassas yıkama gibi seçenekler yer alıyor. 12'ye varan standart program ve 28'e varan ilave program seçeneğiyle bulaşıklarınızı hassas bir şekilde yıkatabilirsiniz. Bulaşık makinelerinde yer alan ilave programlar, kristalleri, yaldızlı tabakları, çaydanlık gibi hızlı kararan çelik malzemeleri, borcamları ve diğer özel eşyaları etkin bir biçimde yıkamaya yardımcı oluyor.

Hoover ürünleri aynı zamanda öğünlere ve kişi sayısına göre özelleştirilmiş programlara da sahip. Sağlık ve hijyen için özel geliştirilen tüm programlar sayesinde Hoover bulaşık makinesi, bulaşık yıkamanın yeni nesil ve son teknoloji bir versiyonunu hayatınıza dahil ediyor. 16 kişiye varan benzersiz geniş iç hacim, tüm sofra takımınızı eksiksiz bir şekilde yıkamanıza yardımcı oluyor.

Yüksek enerji verimliliği, kolay kullanım ve esneklik sağlayan Hoover bulaşık makinesi modellerini, bulaşık makinesi fiyatları ve özelliklerini şimdi siz de Teknosa üzerinden inceleyebilir ve size en uygun ürünü hızlıca satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.