Hoover Ankastre ve Set Fiyatları ve Modelleri

22 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Yeni
    Hoover HHG6D5WC5X Hhob 500 Gas Inox Ankastre Ocak

    Hoover HHG6D5WC5X Hhob 500 Gas Inox Ankastre Ocak

    7.854 TL
  • Yeni
    Hoover HHG6BRK3X H-Hob 300 Gas Inox Ankastre Ocak

    Hoover HHG6BRK3X H-Hob 300 Gas Inox Ankastre Ocak

    5.661 TL
  • Hoover HH64CCB Elektrikli Siyah Ankastre Ocak

    Hoover HH64CCB Elektrikli Siyah Ankastre Ocak

    4.999 TL
  • Hoover HHT6300/2X/1 Inox Aspiratör - Karbon Filtre Hediye

    Hoover HHT6300/2X/1 Inox Aspiratör - Karbon Filtre Hediye

    3.159 TL
  • Hoover HVW6MV Tel Izgara Beyaz Cam Ankastre Ocak

    Hoover HVW6MV Tel Izgara Beyaz Cam Ankastre Ocak

    %36
    8.500 TL
    5.416 TL
  • Hoover HDG6C2GBTK 60 CM Siyah Duvar Tipi Davlumbaz

    Hoover HDG6C2GBTK 60 CM Siyah Duvar Tipi Davlumbaz

    3.799 TL
  • Hoover HDG9C2GWTK 90 CM Beyaz Duvar Tipi Ankastre Davlumbaz

    Hoover HDG9C2GWTK 90 CM Beyaz Duvar Tipi Ankastre Davlumbaz

    4.799 TL
  • Hoover HDG6C1GWTK 60 CM Beyaz Ankastre Davlumbaz

    Hoover HDG6C1GWTK 60 CM Beyaz Ankastre Davlumbaz

    3.982,35 TL
  • Hoover 23-4 Teleskopik Beyaz Cam 3'lü Ankastre Set (3161W - HVW6MW - HDG6C2GWTK)

    Hoover 23-4 Teleskopik Beyaz Cam 3'lü Ankastre Set (3161W - HVW6MW - HDG6C2GWTK)

    16.499 TL
  • Hoover HVW6MBB Siyah Cam Ankastre Ocak

    Hoover HVW6MBB Siyah Cam Ankastre Ocak

    3.375,48 TL
  • Hoover HDG6C1GBTK Siyah Duvar Tipi Davlumbaz

    Hoover HDG6C1GBTK Siyah Duvar Tipi Davlumbaz

    4.099 TL
  • Hoover HVW6MW Ankastre Beyaz Cam Ocak

    Hoover HVW6MW Ankastre Beyaz Cam Ocak

    4.399 TL
  • Hoover HDG6C2GWTK 60 CM Beyaz Duvar Tipi Ankastre Davlumbaz

    Hoover HDG6C2GWTK 60 CM Beyaz Duvar Tipi Ankastre Davlumbaz

    4.799 TL
  • Hoover Siyah Ankastre Set (HOT3051BI + HVW 6 MBB + HDG6C1GBTK)

    Hoover Siyah Ankastre Set (HOT3051BI + HVW 6 MBB + HDG6C1GBTK)

    14.799 TL
  • Hoover Siyah Ankastre Set (HOT3051BI + HH64FC + HDG6C1GBTK)

    Hoover Siyah Ankastre Set (HOT3051BI + HH64FC + HDG6C1GBTK)

    18.999 TL
  • Hoover HGL64SCF XC 60 CM Siyah Rustik Ankastre Ocak

    Hoover HGL64SCF XC 60 CM Siyah Rustik Ankastre Ocak

    %55
    7.000 TL
    3.150 TL
  • Hoover 23-4 Teleskopik Siyah Cam 3'lü Ankastre Set (3161B - HVW6MB - HDG6C2GBTK)

    Hoover 23-4 Teleskopik Siyah Cam 3'lü Ankastre Set (3161B - HVW6MB - HDG6C2GBTK)

    15.099 TL
  • Hoover HGL64SCF XWA Krem Rustik Ankastre Ocak

    Hoover HGL64SCF XWA Krem Rustik Ankastre Ocak

    %55
    7.000 TL
    3.150 TL
  • Hoover Siyah Ankastre Set (HOT3051BI + HH64CCB + HDG6C1GBTK)

    Hoover Siyah Ankastre Set (HOT3051BI + HH64CCB + HDG6C1GBTK)

    18.349 TL
  • Hoover HDG9C2GBTK 90 CM Siyah Duvar Tipi Ankastre Davlumbaz

    Hoover HDG9C2GBTK 90 CM Siyah Duvar Tipi Ankastre Davlumbaz

    %28
    9.699 TL
    6.999 TL
22 üründen  ürün görüntülediniz

Son yıllarda birçok kullanıcının tercihleri arasında yer alan ankastre setler, çeşitli özellik ve tasarımlarda üretilir. Hem mutfakta şık bir tasarıma sahip olmak hem de kullanışlı niteliklerinden faydalanmak isteyen müşterilerin tercihleri arasında yer alan Hoover marka ankastre set çeşitlerini siz de Teknosa sayesinde kolayca inceleyebilirsiniz. Teknosa, evlerinize şıklık ve fonksiyonellik katacak Hoover ankastre setlerinde geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bu setler modern tasarımları, gelişmiş teknolojik özellikleri ve kullanım kolaylıkları ile mutfağınızı istediğiniz tüm niteliklere sahip olacak şekilde geliştirmeyi hedefler. Hoover ankastre setler, farklı mutfak boyutlarına ve tasarım zevklerine uyum sağlayacak şekilde çeşitlilik gösterir.

Hoover Ankastre Set Fiyatları

Hoover ankastre setler, mutfağınızı modern ve işlevsel bir hale getirmek için özel olarak tasarlanan modellere sahiptir. Ankastre set fiyatları modelin özelliklerine, boyutlarına ve fonksiyonlarına bağlı olarak değişiklik gösterir. Bu sebeple sahip olduğu özellikleri ve boyutunu inceleyerek satın almanız oldukça önemlidir. Hoover ankastre set fiyatları, piyasada rekabetçi ve çeşitli bütçelere uygun seçenekler sunar. Her bütçeye hitap eden seçenek arasında Hoover 3'lü ankastre set gibi modeller yer alır. Ayrıca Hoover 20-4 beyaz cam 3'lü ankastre set de şık tasarımları ve yüksek performansları ile müşterilerin zevkine ve bütçesine hitap eder. Bu setler genellikle ankastre ocak, ankastre davlumbaz ve ankastre aspiratörü kapsar. Ayrıca fiyatlar ek özelliklere ve enerji verimliliğine göre de değişebilir.

Hoover Ankastre Set Modelleri

Hoover ankastre set modelleri, her türlü mutfak tasarımına uyum sağlayacak şekilde özel olarak tasarlandığı için kendi zevkinize ve mutfağınızın dizaynına uygun olan modeli bu sayede kolayca bulabilirsiniz. Buradan yola çıkarak ankastre ve set kategorisinde Hoover'ın geniş bir ürün yelpazesi olduğu da söylenebilir. Bu ürünler genellikle ankastre ocak, ankastre fırın, mikrodalga fırın, bulaşık makinesi ve diğer ankastre cihazlardan oluşur. Hoover'ın 3'lü ankastre setleri, özellikle mutfaklarda alandan tasarruf sağlamanın yanı sıra, şık bir görünüm sunmak için tercih edilir. Ankastre set modelleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve mutfak boyutlarına göre farklılık gösterir ve modern teknolojiyi estetik tasarımla birleştirir. Bu sayede siz de hem mutfağınız için en uygun tasarıma sahip modele hem de ihtiyaçlarınızı karşılayan özelliklere Teknosa sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz.

Hoover Ankastre Kurulumu Nasıl Olur?

Hoover ankastre setlerin kurulumu, oldukça hassas bir işlem olduğu için genellikle profesyonellere bırakılması önerilir. Kurulum süreci, ürünün modeline ve mutfak yapısına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle ankastre ocak ve ankastre fırının montajı, mutfak tezgahına ve dolaplara entegre edilerek yapılır. Ankastre davlumbaz ve aspiratörler ise mutfakta havalandırma ve duman emilimi için stratejik olarak yerleştirilir. Kurulumun doğru yapılması cihazların verimli çalışmasını ve güvenliğini sağlar. Bu nedenle Hoover ankastre setlerin kurulumu genellikle yetkili servisler veya profesyonel montaj ekipleri tarafından yapılmalıdır. Teknosa ile beğendiğiniz modeli satın aldıktan sonra Hoover'ın yetkili servislerine ulaşarak satın aldığınız ürünlerin kurulumunun yapılmasını talep edebilirsiniz. Bu sayede uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz ürünleri profesyonellere bırakarak herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmanın önüne geçebilirsiniz. Satın aldıktan sonra Hoover yetkili servisi ile iletişime geçerek bu ürünlerin uzmanlar tarafından kurulumunu yaptırabilirsiniz.

Hoover Ankastre Set Nasıl Temizlenir?

Hoover ankastre setlerin temizliği oldukça önemlidir. Çünkü kullanımınıza bağlı olarak düzenli temizlik cihazların ömrünü uzatır. Bu sayede hem uzun ömürlü cihazlara hem de hijyenik bir mutfağa sahip olabilirsiniz. Temizlik işlemi, cihazın türüne ve materyaline göre değişiklik gösterir. Bu sebeple satın aldığınız modele uygun olan temizlik yöntemini kullanmanız tavsiye edilir. Ankastre ocaklar genellikle nemli bir bez ve ağır içeriğe sahip olmayan maddeler ile kolayca temizlenebilir. Buna ek olarak ankastre davlumbazların ve aspiratörlerin filtreleri düzenli olarak kontrol edilmeli ve gerekirse değiştirilmelidir. Ankastre fırınlar ve mikrodalga fırın çeşitleri için ise özel fırın temizleyici ürünleri kullanılabilir. Bulaşık makinelerinin iç kısmı da düzenli olarak temizlenmeli ve kireçlenmeye karşı önlem alınmalıdır. Bu sayede hem daha hijyenik bir mutfağa hem de uzun ömürlü ürünlere sahip olabilirsiniz.

Hoover Ankastre Setler Teknosa'da!

Özellikle Hoover 3'lü ankastre setler, mutfaklara hem estetik bir görünüm kazandırır hem de pratik kullanım imkanı sunar. Bu setler genellikle ankastre ocak, ankastre fırın ve ankastre davlumbaz gibi farklı parçalardan oluşur ve kullanıcıların isteklerine uygun şekilde üretilir. Hoover 20-4 beyaz cam 3'lü ankastre set gibi modeller ise modern beyaz cam yüzeyleriyle dikkat çeker ve mutfağınıza zarif bir hava katarken sahip olduğu özelliklerin tadını çıkarmanızı sağlar. Bu setlerin ocakları, farklı pişirme ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış çoklu ocak gözlerine sahiptir. Ankastre fırınlar; farklı pişirme modları ve enerji verimliliği özellikleriyle kullanıcıların beğenisini toplar. Ayrıca bu setlerdeki davlumbazlar, mutfakta etkili hava sirkülasyonu sağlayarak yemek kokularını ve buharı etkin bir şekilde uzaklaştırmak için özel olarak geliştirilir. Hoover ankastre set modelleri kullanıcıların mutfak ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir seçenekler sunar. Bu setler, yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilir ve ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahiptir. Hem sahip olduğu şık tasarımları hem de kullanıcıların ihtiyaç duyduğu tüm program ve özellikleri ile sunulan bu ürünler, Hoover kalitesi ile müşterilerin dikkatini çekmeyi başarır. Siz de Teknosa sayesinde istek ve ihtiyaçlarınıza uygun olan modeli kolayca bulabilir, bütçenize uygun seçeneklerle satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.