Frisby Playstation Oyun Kolu ve Aksesuarları Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
Frisby FGP-225U Usb Pc Uyumlu Direct-X Uyumlu Titreşimli Mavi Gamepad
5.0 (6 Değerlendirme)

Frisby FGP-225U Usb Pc Uyumlu Direct-X Uyumlu Titreşimli Mavi Gamepad

349 TL
Frisby FGP-625BT Bluetooth Game Pad
5.0 (1 Değerlendirme)

Frisby FGP-625BT Bluetooth Game Pad

499 TL

Oyun konsollarındaki analog deneyimini bilgisayara da taşımak için tasarlanan Frisby oyun kolu modelleri, yeni nesil bir oyun keyfi yaşamanızı sağlar. Yenilikçi özellikleri ve şık tasarımları ile oyundan aldığınız verimi üst noktaya taşır. Özellikle FPS ve spor oyunu sevenler tarafından sıkça tercih edilir. Bunun nedenleri arasında yüksek verimliliğe sahip fiyat performans ürünü olması yer alır. Siz de Frisby oyun konsolu modelleri için Teknosa'nın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Frisby Oyun Kolu Modelleri

Frisby, çeşitli segmentlerde farklı özelliklere sahip oyun kolu modelleri üretir. Frisby tarafından üretilen oyun kolu çeşitleri konsollarda veya bilgisayarlarda rahatlıkla kullanılır. Aynı model hem bilgisayar hem de PS4 oyun kolu olarak kullanılabilir. Sahip oldukları son teknoloji özellikler uzun süreli optimum performans almanıza olanak tanır. Farklı segmentlerdeki ve türlerdeki modeller sayesinde ihtiyacınıza uygun Frisby oyun kolu modelini bulmanız oldukça kolaydır. Frisby oyun kolu modelleri fiyat performans ürünleri olarak karşınıza çıkar. Çeşitli oyun platformları ile uyumlu olması nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Herhangi bir sürücü yüklemesine ihtiyaç duymadan direkt sisteme takılarak kullanılabilir. Renkli ve dinamik bir şekilde tasarlanan ürünler, şık bir görünüme sahiptir. Frisby FGB-6258T gibi bazı modellerinde bulunan kablosuz bağlantı özelliği ve kısa tepki süreleri oldukça beğenilen özelliklerdendir. Bu oyun kolları Bluetooth teknolojisini destekleyen birçok cihaza doğrudan bağlanarak kullanılmaya başlanır. Son teknoloji ile üretilen cihazlar geliştirilmiş batarya kapasitesi sayesinde uzun süreli optimum performans sergiler. Oyunda kesinti yaşamanızı büyük oranda engeller.

Frisby Oyun Kolu Özellikleri

Frisby farklı modellerde ve segmentlerde konsollar ve PC için oyun kolu geliştirir. Söz konusu oyun kolları farklı özelliklere ve tasarımlara sahiptir. Frisby oyun kolları kablolu ya da kablosuz bağlantı özelliklerine sahiptir. Kablolu oyun kolları genellikle USB aracılığıyla karşı cihaza bağlanır. Bu oyun kolunu kullanmaya başlamak için herhangi bir program ya da sürücü kurulumu kullanmanız gerekmez. Basitçe oyun kolunu cihaza bağlayabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kablosuz bağlantı özelliğine sahip oyun kolu PC ve konsollarda sıklıkla tercih edilir. Bluetooth teknolojisini kullanarak karşı cihaza bağlanan Frisby oyun kolu çeşitleri gelişmiş özellikleri sayesinde veri kaybını önler. Son teknoloji Bluetooth özellikleri sayesinde tepki süresini en aza indirir. Titreşim özelliği sayesinde de FPS ve spor oyunlarında gerçekçilik hissinizi bir üst noktaya taşır. FPS oyunlarında ateş etme veya hasar alma durumlarında, spor oyunlarında ise sayı atma ya da yeme anlarında oyun kolu hafifçe titreşir. Bu özelliği sayesinde oyunun içine girme imkanını size sunar. Esnek ve yumuşak analog çubukları sayesinde oyunda hareket etmeniz ve nişan almanız daha kolay hale gelir. Özellikle büyük monitör kullanarak oynadığınız oyunlarda hareket esnekliği ve kolaylığı sayesinde rakiplerinizden bir adım önde olabilirsiniz.

Frisby oyun kolları pürüzlü tabanları sayesinde uzun süreli kullanımlarda terlemeye bağlı olarak cihazın elinizden kaymasını önler. Bu sayede oyun konforunuz ilk zamanlardaki seviyesinde kalır. Oyun kolu kaynaklı performans düşüklüklerinin önünüze geçmenize imkan verir.

Hangi Frisby Oyun Kolunu Seçmelisiniz?

Frisby oyun kolu modelleri sıkça tercih edilen gaming ürünleri arasında yer alır. Oyun konsolları ve bilgisayarla uyumlu olarak üretilen Frisby oyun kolu çeşitleri fiyat performans ürünü olmaları nedeniyle kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Kullanıcılara birçok işlevsel özellik sunan Frisby oyun kolları model çeşitliliği nedeniyle kullanıcıların kafasında hangi ürünü tercih edeceklerine yönelik soru işaretleri oluşturabilir.

Oyun konsolları ve bilgisayar ile uyumluluğuna dikkat edilmesi büyük öneme sahiptir. Birçok model PC uyumlu oyun kolu kategorisinde yer alır. Ancak konsollarda bu durum farklılık gösterir. Çok eski ya da yeni konsol modelleri Frisby oyun kolu çeşitlerini çalıştırmayabilir. Tercih edilecek olan Frisby oyun kolunun bağlantı türü beklentiler göz önüne alınarak belirlenmelidir. Kesintisiz bir deneyim için için kablolu, rahat ve konforlu bir oyun tecrübesi için kablosuz modeller tercih edilebilir. Kablosuz modellerde batarya kapasitesi ve ömrüne dikkat edilmelidir. Söz konusu özellikler cihazın çalışma zamanına etki eder. Kablosuz modellerde dikkat edilmesi gereken bir diğer özellik bağlantı mesafesidir. Cihazın kaç metreye kadar kullanılabilir olacağı hakkında size bilgi verir. Bunların yanı sıra analog tuş ve tetik sertlikleri de dikkati alınması gereken özellikler arasında yer alır. Söz konusu özellik tepki hassasiyeti için büyük önem taşır. Oyun içinde yumuşak tuşlar daha hassas sert tuşlar ise daha keskin hareketler yapmanıza olanak tanır.

Frisby Oyun Kolu Fiyatları

Frisby oyun kolu fiyatları model ve segment çeşitliliği nedeniyle farklılık gösterir. Cihazların çeşitlilik göstermesi fiyat üzerinde etkiye sahiptir. Yenilikçi ve gelişmiş özelliklere sahip Frisby oyun kolları fiyat performans kategorisinde yer alır. Buna karşın sahip oldukları özellikler ile teknolojiler fiyatlar üzerinde farklılıklar olmasını sağlar. Kablosuz bağlantı özelliği kabloluya göre fiyat üzerinde artırıcı etkiye sahip olabilir. Bunun yanı sıra uyumlu olduğu cihazlar da fiyat üzerinde etkilidir. Frisby oyun kolu satın almadan önce ihtiyaç analizi yapmak tasarruf yapmanız için kritik önem taşır. İhtiyacınız olan modeli tercih ederek bütçenize katkıda bulunabilir ve zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra özellik ve fiyat karşılaştırması yapmak satın alırken kar etmenize olanak tanır. Eğer ihtiyacınız olan Frisby oyun kolu ürününü bulmakta zorlanıyorsanız, Teknosa'daki avantajlı seçeneklere göz atabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.