Electrolux Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Electrolux Ew7h458st 8 KG Kurutma Makinesi

Electrolux Ew7h458st 8 KG Kurutma Makinesi

18.749 TL
Electrolux Ew7h389st Kurutma Makinesi
1.0 (1 Değerlendirme)

Electrolux Ew7h389st Kurutma Makinesi

22.999 TL
Electrolux EW9H189ST 9 KG Kurutma Makinesi
Kredi Fırsatı
1.0 (1 Değerlendirme)

Electrolux EW9H189ST 9 KG Kurutma Makinesi

30.999 TL
Electrolux EW9HS289ST Kurutma Makinesi

Electrolux EW9HS289ST Kurutma Makinesi

30.999 TL
Yeni
Electrolux Professional Mypro TE1120 8 KG Kurutma Makinesi

Electrolux Professional Mypro TE1120 8 KG Kurutma Makinesi

122.817 TL

Beyaz eşya üreticisi Electrolux, gelişmiş özelliklere sahip ürünleri ile adından söz ettirir. Özellikle Electrolux kurutma makinesi modelleri, birbirinden farklı özellikleri sayesinde kullanıcılara kolaylık sağlar. Çamaşırları yıkadıktan sonra asarak kurutma özellikle kış aylarında çok uzun sürer. Aynı zamanda askılık evde ekstra yer kaplar. Fakat Electrolux kurutma makinesi sayesinde kıyafetleriniz yıkandıktan sonra anında kurutulur. Bu sayede askılıklar evde ekstra yer kaplamaz ve zamandan tasarruf edilir. Bunun yanı sıra günlük hayatta giydiğiniz kıyafetler, dışarıdan ne kadar temiz gözükse de kolaylıkla toza ve bakteriye maruz kalır. Bundan dolayı kıyafetlerinizi tekrar tekrar yıkayıp yıpratmanıza gerek kalmadan; kurutma makinesi sayesinde tozu ve bakterileri de anında temizleyebilmeniz mümkündür.

Kalabalık ve küçük aileler için farklı boyutlarda üretilen kurutma makineleri, aynı zamanda birbirinden farklı modları sayesinde her kıyafetinizi kolaylıkla kurutmanıza da olanak sağlar. Ayrıca bazı modellerde bulunan kırışık önleyici özelliği sayesinde de çamaşırlarınızı ütülemenize gerek kalmaz. Böylelikle zamandan da tasarruf etmenizi sağlar. Bunun yanı sıra markanın her modeli A++ enerji sınıfına sahiptir. Bu sayede elektrikten tasarruf etmenizi sağlayan ürünler bütçe dostudur. Çamaşırlarınızı anında kurutmak, havalandırmak ve tozdan arındırmak için kurutma makinesi arayışındaysanız, Electrolux markasının avantajlı ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Electrolux Kurutma Makinesi Modelleri ve Özellikleri

Electrolux kurutma makinesi modelleri arasından en çok tercih edilenlerden biri PerfectCare 900'dür. 9 kilo yükleme kapasitesine sahip olan model, 3D Sense Nem Sensörü sayesinde kıyafetin her noktasını eşit miktarda kurutur. Aynı zamanda hassas tamburu sayesinde kumaşa özel dönüş hızı belirlenir. Cihazın bu özelliğinden dolayı kıyafetleriniz yıpranmaz. My Electrolux Care uygulaması sayesinde cihaza kolaylıkla telefon ile bağlanmak mümkündür. Son olarak hijyen programına sahip olan model, bakterilerin %99'unu öldürür. Markanın bir diğer sevilen modeli de 9 kiloluk kapasiteye sahip PerfectCare 800'dür. Delicate Care programına sahip olan model, buhar özelliği sayesinde kıyafetleri kuruturken kırışıklıkları da azaltır. Aynı zamanda Eco Flow filtreye sahip olan ürün tiftikleri tek hamlede güçlü bir şekilde yakalar. Bunun yanı sıra tamburunda bulunan Sensi Care özelliği sayesinde kıyafet ağırlığını tespit ederek, uygun programda çalışır. Böylelikle kıyafetleriniz doğru sıcaklıkta kısa sürede kurur. Markanın daha basit modellerinden biri olan PerfectCare 700 ise 8 kiloluk bir kapasiteye sahiptir. Düşük sıcaklıkta, hızlı kurutma yapabilen model, aynı zamanda özel filtresi sayesinde kıyafet üzerindeki tüm tozu ve tiftikleri toplar. Çift yöne dönebilen tamburu sayesinde de kırışmaları önler. Aynı zamanda bu modelde zaman ayarı da bulunur. Dileyen kullanıcılar akıllı priz kullanarak makinelerinin çalışmasını prizin uygulaması üzerinden de yönetebilir. Bunun yanı bu modellerin hepsi A++ enerji sınıfına sahiptir. Bu sayede elektrikten tasarruf etmenize yardımcı olur. Siz de Electrolux kurutma makinesi modellerini inceleyerek, size uygun özelliklere sahip olanlardan birine hemen sahip olabilirsiniz.

Electrolux Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Electrolux markasının geniş yelpazeye sahip model seçenekleri bulunur. Bundan dolayı evinize en uygun olan modeli kolaylıkla seçebilmek mümkündür. Modeller arasından seçim yaparken, öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta, büyüklüğüdür. Kaç kişilik bir aileye sahip olduğunuzu göz önünde bulundurarak; Electrolux kurutma makinesi 9 kg ya da 8 kg seçenekleri arasından seçim yapabilmek mümkündür. Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise enerji sınıfıdır. Makineyi çok fazla kullanıyorsanız ve enerji tasarrufu yapma amacındaysanız sınıfı yüksek olan modeller arasından tercihte bulunabilirsiniz. Aynı zamanda her modelde birden fazla farklı kurutma modları bulunur. Bu modları inceleyerek, kıyafetlerinize ve kullanım tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Örneğin; kıyafetlerinizi yıkamadan havalandırmak istiyorsanız; bu moda sahip modelleri incelemeniz gereklidir. Eğer ürünün siz evde yokken kurutma işlemini yapmasını istiyorsanız, zaman ayarı bulunan modellere göz atabilirsiniz. Satın alma aşamasında bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta da ürünün tasarımı ve rengidir. Electrolux kurutma makineleri farklı tasarımları ve renk seçenekleri ile dikkat çeker. Ürünü nerede kullanacağınızı göz önünde bulundurarak odanıza ya da diğer ev eşyalarına uygun bir rengi seçebilirsiniz.

Electrolux Kurutma Makinesi Fiyatları

Electrolux kurutma makineleri farklı özellikleri ve fonksiyonları ile dikkat çeken ürünlerden biridir. Kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda birçok modele sahip olan marka, bu özelliği bakımından her kullanıcıya hitap eder. Electrolux kurutma makinesi fiyatları da ürünün sahip olduğu özelliklere, renge ve tasarıma göre değişim gösterir. Bundan dolayı eviniz için en doğru modeli belirleyerek, ihtiyaç duyulan özelliklere sahip olan seçenekler arasından satın almanız gereklidir. Örneğin; makinenin kazan boyutu fiyatı etkileyen en büyük noktalardan biridir. Electrolux 8 kg kurutma makinesi fiyatları daha büyük modellere göre düşük fiyatlıdır. Aynı şekilde kendinden küçük olan modellere göre yüksek fiyata sahiptir. Ayrıca ürünün modeline göre sahip olduğu özellikler, kurutma mod sayısı gibi fonksiyonlar da değişik gösterir. Buna bağlı olarak çok sayıda moda sahip kurutma makinesi ile daha basit modeller arasında fiyat farklı mevcuttur. Markanın her modelinde fiyat değişiklikleri gözlemse de Electrolux, her kullanıcıya hitap etmek adına bütçe dostu seçeneklere sahiptir. Bu sayede bütçenize uygun en doğru modele Electrolux sayesinde anında ulaşabilmeniz mümkündür. Aynı zamanda diğer ev ihtiyaçları arasında yer alan çamaşır makinesi ve televizyon modellerine de göz atarak, Teknosa üzerinden uygun fiyatlı alışveriş yapabilmeniz mümkündür.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.