Electrolux Şarjlı Süpürge Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Electrolux EP81UB25GG 800 Serisi Şarjlı Dikey Süpürge Siyah

Electrolux EP81UB25GG 800 Serisi Şarjlı Dikey Süpürge Siyah

11.999 TL
Electrolux Ep71ub14db Dikey Şarjlı Süpürge

Electrolux Ep71ub14db Dikey Şarjlı Süpürge

9.489 TL
Electrolux 800 Serisi Şarjlı Dikey Beyaz Süpürge EP81HB25SH

Electrolux 800 Serisi Şarjlı Dikey Beyaz Süpürge EP81HB25SH

13.499 TL
Electrolux Ep71ab14ug Dikey Şarjlı Süpürge

Electrolux Ep71ab14ug Dikey Şarjlı Süpürge

10.999 TL
Electrolux Es52cb21db Dikey Şarjlı Süpürge

Electrolux Es52cb21db Dikey Şarjlı Süpürge

9.999 TL
Electrolux ESKW1 Well Q Serisi Filtre

Electrolux ESKW1 Well Q Serisi Filtre

249 TL

Şarjlı süpürge modelleri kablo kalabalığını engellemesi ve kesintisiz bir temizlik için en çok tercih edilen seçeneklerden biridir. Şarjlı süpürgeleri ile adından söz ettiren Electrolux markasının da birçok farklı özelliğe sahip modelleri mevcuttur. Farklı boyutlarda ve güç seçeneklerinde olan Electrolux şarjlı süpürge modelleri, evinizin her yüzeyinde yoğun bir temizlik sağlar. Ayrıca ergonomik tasarıma sahip olan şarjlı süpürge çeşitleri, evde yer kaplamadan her alanda muhafaza edilebilir. Aynı zamanda markanın hem kuru hem de ıslak modelleri mevcuttur. Bunun yanı ekstra aparatlara sahip olan modeller ile sadece yerleri değil, halıları ve koltukları da derinlemesine temizlemeniz mümkündür. Elektrolux markasının gelişmiş özelliklere sahip şarjlı süpürgelerini inceleyerek, kolay temizlik yapmanın avantajlarını yakalayabilirsiniz.

Electrolux Şarjlı Süpürge Modelleri

Markanın en çok sevilen modellerinden biri olan 800 Cordless Cleaner, rakiplerine nazaran 6 kat daha yüksek emiş gücü sayesinde halıdaki tüm tozu ve kiri yakalar. Aynı zamanda tek bir şarj ile 35 dakikalık bir kullanım sunan ürün sayesinde, tüm evinizi temizleyebilirsiniz. Cihaz ek olarak Bed ProPower başlığına sahiptir. Bu sayede yatak ve koltuklarınızda derinlemesine bir temizlik sağlayabilirsiniz. Bunun dışında ürün ile birlikte dört farklı başlık daha gelir. Aynı zamanda modelin otomatik mod özelliği sayesinde zeminin tipi belirlenerek, çekiş gücü makine tarafından ayarlanır. 800 Cordless Cleaner, beyaz ve siyah renk seçenekleri ile satışa sunulur. Electrolux'un bir diğer sevilen modeli ise 500 Cordless Cleaner'dır. Tek şarj ile 45 dakika kesintisiz çalışma süresine sahip olan model, yüksek çekim gücü sayesinde ince partikülleri bile çeker. Modelin üç farklı güç modu mevcuttur. Ayrıca cihazın LED ışıklı başlığı sayesinde de tüm tozları görerek temizleyebilirsiniz. 2'si bir arada tasarıma sahip olan süpürgenin içerisinde sökülüp takılabilir bir el süpürgesi bulunur. Bu sayede küçük ve detaylı temizliklerinizi pratik bir şekilde yapabilmeniz olanaklıdır. Rulo fırçalı başlığa sahip olan model, halının üzerindeki saç ve tüyleri toplayarak süpürür. Bunun yanı sıra modelin ek olarak üç ayrı başlığı da mevcuttur. 500 Cordless Cleaner; lacivert, yeşil ve beyaz renk seçenekleri ile satışa sunulur.

Electrolux Şarjlı Süpürge Özellikleri

Electrolux şarjlı süpürge modelleri gelişmiş teknolojik özellikleri ve üstün kalitesi ile dikkat çeker. Markanın şarjlı süpürge çeşitlerinin hepsi hızlı şarj olan dayanıklı bataryalara sahiptir. Bu sayede tek bir şarj ile tüm ev kesintisiz bir şekilde temizlenebilir. Aynı zamanda çarpmalara karşı dayanıklı malzemeden yapılan ürünler, uzun süre kullanılabilir. Ayarlanabilir gövdesi ve ergonomik tasarımı ile evinizin her köşesine girebilen şarjlı süpürge modelleri, sizlere derinlemesine bir temizlik imkanı sunar. Bunun yanı sıra tekerlekli tasarıma ve EasySteer özelliğine sahip olan modeller, güç sarf etmeden kolay bir kullanım sağlar. Ayrıca markanın bazı modellerinde BrushRoll Clean teknolojisi bulunur. Bu teknoloji sayesinde süpürgenin fırçaları kendiliğinden temizlenir. Aynı zamanda modellerin hazneleri, çift katlı filtre sistemi ile korunduğundan dolayı tozların tekrardan dışarı çıkması önlenir. Son olarak her model düşük ses seviyesinde çalışması için özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede ne zaman isterseniz makinenizi çalıştırarak, temizlik yapmanız olanaklıdır. Bu avantajlı özelliklerden yararlanabilmek için markanın şarjı süpürge modellerine göz atabilirsiniz.

Electrolux Şarjlı Süpürge Fiyatları

Markanın bünyesinde birbirinden farklı özelliklere sahip seçenekler mevcuttur. Buna bağlı olarak Electrolux şarjlı süpürge fiyatları da değişik gösterir. Ürünün özelliklerine, ek parçalarına, çekim gücüne ve hazne kapasitesine göre farklı fiyatlar ile karşılaşmak mümkündür. Fakat buna rağmen markanın her bütçeye sahip kullanıcılar için uygun avantajlı modelleri vardır. Bundan dolayı alışveriş yapmadan önce sizin için gerekli teknik özellikleri belirleyerek, modeller arasından tercihte bulunulmalıdır. Aynı zamanda markanın bazı zamanlarda yapılan kampanyaları sayesinde de uygun fiyatlı Electrolux şarjlı süpürge çeşitlerine de ulaşılabilir.

Electrolux Şarjlı Süpürge Kullanımı

Electrolux şarjlı süpürge modellerinin her biri farklı çalışma prensiplerine sahiptir. Bundan dolayı cihazı kullanmadan önce; kutu içerisinde çıkan kullanım kılavuzunun okunması gereklidir. Fakat genel olarak modelleri kullanmadan önce içerisinde çıkan aparat ile şarj etmek gereklidir. Yeteri kadar şarj olan süpürgenin uygun başlığını takarak çalıştırmak mümkündür. Bazı modellerin üzerinde yer alan LED ekran sayesinde makine çalıştırılabilir. Aynı zamanda ekran üzerinden çekiş gücü ayarı yapabilmek de mümkündür. Ekransız olan modellerde ise cihazın üzerinde yer alan tuşlar sayesinde kontroller gerçekleştirilir. Bunların yanı sıra şarjlı süpürgenin yüksek performansta çalışabilmesi için haznenin temizlikten sonra düzenli olarak, boşaltılması gereklidir.

Şarjlı Süpürge Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Her kullanıcının ihtiyacına uygun olarak tasarlanan Electrolux şarjlı süpürge modelleri, geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu modeller arasından tercihte bulunurken dikkat edilmesi gereken bir takım detaylar mevcuttur. Öncelikle ürünü kullanacağınız alana uygun olarak çekim gücü seçenekleri arasından tercihte bulunmanız gereklidir. Bunun yanı sıra her modelin parça sayısı farklıdır. Kimi modeller 2 ek başlıkla satışa sunulurken kimisi 8 tane başlığa sahiptir. Bu modeller arasından tercihte bulunurken temizlik alışkanlıklarınızı ve evinizin durumunu göz önünde bulundurmanız gereklidir. Örneğin; evinizde evcil hayvanınıza varsa ve çok fazla tüy döküyorsa, döner başlığı bulunan modeller tercih edilebilir. Aynı zamanda ürünün boyutu ve rengi de satın alma aşamasında önem taşır. Evinizde muhafaza etmek için uygun boyuta sahip ve odanızın tasarımına uygun rengi olan modeller arasından seçim yapılabilir. Electrolux markasının birbirinden farklı şarjlı süpürge modellerini alırken bu noktalara dikkat ederek, alışveriş yapabilirsiniz. Bu sayede kolay ve hızlı bir şekilde evinizin her köşesini temizleyebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.