Disney Collection Oyuncak Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Disney Collection

Disney izleyicilerle buluşturduğu her filminde, çocuklara sunduğu her animasyonda unutulmayan karakterler yaratmayı başarıyor. Disney gerek kanalında yayınladıkları gerek ayrı animasyonları sayesinde her zaman ilgiyle izlenen bir yapım olmuştur. Bu yönüyle Disney kült olan birçok animasyona imzasını atıyor. Animasyonları izleyen çocuklar oradan çıkan karakterle kendilerine yeni ve çok geniş hayal dünyaları yaratıyorlar. Bu oyuncaklar bazı çocukların yemek arkadaşı bazı çocukların uyku arkadaşı olur. Doğan her yeni bir film yeni yıldız karakter ve yeni bir seriyi de beraberinde getiriyor. Birçok Disney filminin yarattığı çok sevilen karakterler birçok aksesuara, kıyafete, çantaya, oyuna, oyuncaklara resim ve desen olmuştur. Bu çok sevilen her karakterin oyuncakları ve eşyaları çocuktan yetişkine birçok kişinin tercih ettiği oyuncaklar olmuştur.

Disney Oyuncak Çeşitleri Nelerdir?

Disney oyuncakları çıkan her yeni filme genişleyen çok çeşitli ve birbirinden farklı ürün yelpazesine sahiptir. Mickey Fare'nin Kulüp Evi, Winnie the Pooh, Karlar Ülkesi, Tinker Bell, Disney Prenses, Kayıp Balık Dori, Oyuncak Hikayesi, Prenses Sofia, Minnie Fare, Arabalar, Aslan Koruyucular, Doktor Dottie, Marvel, Matter, Mikey Fare, Prenses Rapunzel, Alis, Miles Yarının Ötesinde, Yıldız Savaşları, Prenses Elena bu karakterlerin sadece bir kısmıdır. Teknosa mağazalarında ve Teknosa.com'da bu geniş yelpazedeki ürünleri müşterilerine sunar. Disney oyuncak çeşitleri şu an ki yetişkin grubunun da çizgi film karakterlerinden başlayıp son çıkan animasyon filmine kadar oluşan sayısız oyuncağa sahiptir. En eskilerden birisi olan Donald Duck, Daisy, Pluto ve Goofy; animasyon olarak kült bir içeriğe sahiptir. Donald Duck ve Daisy birer ördek ve Pluto ve Goofy ise bir köpektir. Eğlenceli maceraları sayesinde ilgiyle izlenir.

Disney Oyuncak Fiyatları

Disney bu yapımları yaparken nasıl geniş bir kitleye hitap etmesi adına çalışmalar yaptıysa yapılan oyuncakların ve karakterleri taşıyan simgelerin de aynı şekilde olması yönünde çabalamıştır. Teknosa da bu konuda aynı şekilde davranmıştır. Teknosa'da bu karakterlerin küçük, orta her çeşidinin her modeli bulunmaktadır. Bu oyuncaklar yumuşak yapıya sahip olup küçük boylar 9cm'dir. Elde yıkanabilir özellikte ola pelüş oyuncaklar polyester malzemeden yapılmıştır. Orta boy pelüşler ise 18 cm boyundadır ve yumuşak özelliktedir. Bu uygun fiyatlı oyuncaklar küçük ve orta boyutlar da değişiklik göstermekle birlikte en çok tercih edilenlerdendir. Hem ucuz hem pahalı seçenekleriyle her cebe hitap eden Teknosa oyuncak konusunda da geniş kitleye ulaşmak amacındadır. Disney'in bu işe başladığında ortaya koyduğu ilk animasyondan şu ana kadar yaptığı son animasyona kadar en sevilen her karakteri Teknosa'da kolayca bulmak mümkün!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.