Casper Android Telefon Fiyatları ve Modelleri

13 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Casper Via X40 256GB 8GB Ram Via Beyazı Akıllı Telefon
    Kredi Fırsatı

    Casper Via X40 256GB 8GB Ram Via Beyazı Akıllı Telefon

    12.999 TL
  • Casper Via X30 Plus 8GB/256GB Platin Antrasit Cep Telefonu
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Casper Via X30 Plus 8GB/256GB Platin Antrasit Cep Telefonu

    8.099 TL
  • Casper Via A40 256gb 8gb Ram Gece Mavisi Akıllı Telefon
    Kredi Fırsatı

    Casper Via A40 256gb 8gb Ram Gece Mavisi Akıllı Telefon

    10.999 TL
    9.999 TL
    teknoclub
    Üyelere
    Özel
  • Casper Via M35 128gb 4gb Ram Siyah Cep Telefonu
    Kredi Fırsatı

    Casper Via M35 128gb 4gb Ram Siyah Cep Telefonu

    5.499 TL
  • Casper Via A40 256gb 8gb Ram Gümüş Gri Akıllı Telefon
    Kredi Fırsatı

    Casper Via A40 256gb 8gb Ram Gümüş Gri Akıllı Telefon

    10.999 TL
    9.999 TL
    teknoclub
    Üyelere
    Özel
  • CASPER VIA X40 256GB 8GB RAM AKILLI TELEFON GECE SİYAHI
    Kredi Fırsatı

    CASPER VIA X40 256GB 8GB RAM AKILLI TELEFON GECE SİYAHI

    12.999 TL
  • Casper Via M35 128gb 4gb Ram Buz Mavisi Cep Telefonu

    Casper Via M35 128gb 4gb Ram Buz Mavisi Cep Telefonu

    %67
    15.000 TL
    5.000 TL
  • Casper Via X40 256GB 8GB Ram Gece Mavisi Akıllı Telefon
    Kredi Fırsatı

    Casper Via X40 256GB 8GB Ram Gece Mavisi Akıllı Telefon

    12.999 TL
  • Casper Via A40 256gb 8gb Ram Via Mavisi Akıllı Telefon
    Kredi Fırsatı

    Casper Via A40 256gb 8gb Ram Via Mavisi Akıllı Telefon

    10.999 TL
    9.999 TL
    teknoclub
    Üyelere
    Özel
  • Casper Via X30 Plus 8GB/256GB Platin Gümüş Cep Telefonu
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Casper Via X30 Plus 8GB/256GB Platin Gümüş Cep Telefonu

    8.099 TL
  • Casper Via F30 128GB Beyaz Cep Telefonu

    Casper Via F30 128GB Beyaz Cep Telefonu

    5.199 TL
  • Casper Via M30 Plus 4GB/128GB Siyah Cep Telefonu

    Casper Via M30 Plus 4GB/128GB Siyah Cep Telefonu

    %49
    10.000 TL
    5.100 TL
  • Casper Via E30 Plus 128GB Mavi Cep Telefonu

    Casper Via E30 Plus 128GB Mavi Cep Telefonu

    5.299 TL

Türkiye'nin en ünlü teknoloji mağazalarından biri olan Teknosa Casper android telefonları sizlerle buluşturuyor. Geniş model seçenekleri ve özelliklerleri ile her bütçeye hitap eden Casper telefonlara uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Kampanyalardan yararlanmak için Teknosa'nın uzman kadrosundan bilgi almayı unutmayın!

En Uygun Fiyatlarla Casper Android Telefon Modelleri Teknosa'da!

Teknosa'da satışa çıkan Casper android telefonlar güçlü işletim sistemleri ve uygun fiyatları ile öne çıkar. Hayatınızı kolaylaştıracak özelliklere sahip Casper android telefonu bulmak için Teknosa mağazalarını ziyaret ederek güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Teknosa mağazalarında geniş ürün yelpazesini inceleyebilir, android telefon modellerinin yanı sıra iOS telefon modellerine de göz atma fırsatı bulabilirsiniz. Merak ettiğiniz konularda Teknosa uzman personeli size en uygun telefonu seçme konusunda yardımcı olabilir.

Casper Android Telefon Modelleri

Casper üretmiş olduğu telefonlarında yaptığı güncellemeler ile yeni özelliklerin yüklenmesine imkan tanır. Bu sayede android modellerinin en yeni versiyonlarını kullanabilirsiniz. Casper android telefonlar; teknik özellikleri, dış tasarımı, çekirdek özellikleri, güncel android sürümleri ile kullanıcılara etkileyici bir performans sunar. Casper'ın VIA serisi, geniş kullanıcı kitlesine hitap eden çeşitli modellerden oluşmaktadır. Casper VIA serisinde, uygun fiyatlı giriş seviyesi modellerin yanı sıra yüksek performanslı orta ve üst seviye modellere kadar pek çok android telefonu bulmak mümkün. Casper X serisinde ise genellikle şık tasarım ve ince çizgilere sahip telefonları bulabilirsiniz. Kaliteli video deneyimleri ve oyun performansı için geniş ekranlı Casper VIA P serisindeki telefonlar beklentinizi karşılayabilir. Üstün bir performans beklemeden günlük kullanım için ideal bir telefon arayışındaysanız Casper VIA M serisi ve Casper VIA E serisindeki telefonlar beklentilerinizi karşılayan uygun fiyatlı seçenekler arasında yer alabilir.

Casper Android Telefon Fiyatları

Casper android telefon fiyatları cihazın teknik özellikleri, rengi, kamera özellikleri gibi pek çok özelliğe göre değişiklik gösterebilir. Casper Android telefon modelleri Teknosa'da çeşitli fiyat aralıklarında bulunabilir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun olanı seçerek teknolojiyi uygun fiyatlarla keşfetmeye hazır olun. Unutmayın, fiyatlar zaman içinde değişebilir, bu nedenle Teknosa'nın güncel kampanyalarını takip etmek avantajlı fiyatlardan yararlanmanızı sağlar. Casper android telefon modellerinin yanı sıra şarj kablosu gibi pek çok telefon aksesuar malzemelerine en uygun fiyatlar ile sahip olmak için Teknosa'yı ziyaret edebilirsiniz.

Casper Android Telefonlarıyla Son Teknolojiyi Yakalayın

Casper Android telefonlar son teknolojik özellikleri ve yapay zeka özellikleri sayesinde kullanıcılarını bir tık öteye taşır. Yapay zeka desteği ile profesyonel gibi görünen fotoğraf çekimleri yapmak artık çok kolay! Akıllı sahne tanıma, portre modu iyileştirme, yüz tanıma ve gülümseme algılama gibi pek çok özelliği keşfederek birbirinden kaliteli fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz. Casper Android telefonların bazıları yapay zeka batarya yönetimi sayesinde kullanım alışkanlıklarınızı öğrenerek enerji tüketimini optimize etmeye yardımcı olur. Google Asistan veya diğer sesli asistanlar aracılığıyla sesli komutları anlama ve yanıtlama deneyiminden faydalanabilirsiniz. Casper telefonlarında bulunan, güvenli olduğu kadar hızlı da olan yüz tanıma ve parmak izi tanıma özellikleriyle güvenlik performansını üst seviyeye çıkarır. Yapay zeka tabanlı öğrenme algoritmaları kullanıcı davranışlarını anlama ve öğrenme yetenekleri ile telefonun performansını zaman içinde iyileştirmeyi sağlar. Gelişmiş öneri ve tahminler ile yapay zeka, kullanıcı alışkanlıklarını analiz ederek uygulama önerileri, hava durumu tahminleri gibi kişiselleştirilmiş bilgiler sunabilir.

Casper Android Telefonun Özellikleri

Casper Android telefon özellikleri, donanım ve ekran özellikleriyle kullanıcılara etkin performans sağlar. Ayrıca işletim sistemi, Wi-Fi, Bluetooth bağlantı özellikleri ve tasarım detayları ile öne çıkar. Casper Android telefonlar parmak izi okuyucu ve yüz tanıma fonksiyonları ile güvenli bir şekilde telefonu kilitlemeye ve kişisel verilerinizi korumaya yardımcı olur. Bu özellik, kullanıcılara hızlı ve güvenli bir şekilde telefonlarına erişim sağlar. Geniş hafıza kapasitesinin dışarıdan mikro SD ile ekstra arttırılabilir olması fotoğraf ve video tutkunlarının hafıza sorununu ortadan kaldırır. Şık tasarımlara sahip Casper VIA serilerinde farklı renk seçenekleri ile farklı kullanıcıların tarzına hitap edebilir. Ayrıca Casper Andoroid telefon kutularındaki en güzel özellik, telefon aksesuarı olarak kulaklıkların bulunmasıdır. Bu sayede yüksek kaliteli, benzersiz bir müzik keyfini çıkartabilirsiniz.

Casper Android Telefonun Teknik Özellikleri

Casper Android telefonların modelleri genellikle ekran boyutu, işlemci tipi ve hızı, kamera özellikleri, depolama kapasitesi, batarya kapasitesi gibi temel teknik özelliklere sahiptir. 5000 mAh değerine kadar batarya gücü olan bazı Casper Android telefonlarda gün boyu kullanımda dahi batarya sorunu yaşamazsınız. İşinizden dolayı çift telefon kullanıyorsanız, Casper'ın çift SIM kartlı telefonları sizi ağır bir yükten kurtaracaktır. Yüksek çözünürlüklü Casper Via serisi ile birbirinden güzel doğa videoları çekebilir ve sevdikleriniz ile paylaşablirsiniz. 24 MP`e kadar çıkabilen ön kamera özellikleri ile Casper telefonlar; parlak, net ve yüksek çözünürlüklü selfieler ile anılarınızı ölümsüzleştirir. Ayrıca geniş açılı ekranı ve yüksek performansı ile eğlenceli oyun keyfine ortak olur.

Casper Android Telefon Avantajları

Casper Android telefon modelleri içerisinde kimi modeller, fiyat performans ürünü olarak öne çıkar. Farklı markaların yüksek fiyatlı Android telefon modelleri yerine Casper VIA serisinden aynı özelliklerdeki telefonları daha uygun fiyatlara almanız mümkün. Teknosa internet sayfasını ziyaret ederek benzersiz özellikteki Casper Android telefonları inceleyebilir, avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.