Braun Epilasyon Aleti Fiyatları ve Modelleri

50 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Yeni
    Braun Silk-epil 7 7-000 Epilatör

    Braun Silk-epil 7 7-000 Epilatör

    3.299 TL
  • Yeni
    Braun Silk-epil 7 7-441 Epilatör

    Braun Silk-epil 7 7-441 Epilatör

    4.599 TL
  • Yeni
    Braun Silk-epil 5 5-230 Epilatör

    Braun Silk-epil 5 5-230 Epilatör

    3.899 TL
  • Braun Silk-epil 1 1-010 Epilatör

    Braun Silk-epil 1 1-010 Epilatör

    1.189 TL
  • Braun Silk-epil 9 Flex 9-041 3D Epilatör

    Braun Silk-epil 9 Flex 9-041 3D Epilatör

    7.399 TL
  • Yeni
    Braun Silk-epil 5 5-000 Epilatör

    Braun Silk-epil 5 5-000 Epilatör

    2.399 TL
  • Braun Silk-epil 1 1-000 Epilatör

    Braun Silk-epil 1 1-000 Epilatör

    1.119 TL
  • Braun Silk-epil 3 3-031 Epilatör

    Braun Silk-epil 3 3-031 Epilatör

    1.859 TL
  • Braun Silk-epil 9 Flex 9-030 3D Epilatör

    Braun Silk-epil 9 Flex 9-030 3D Epilatör

    7.399 TL
  • Braun Silk-epil 3 3-000 Epilatör

    Braun Silk-epil 3 3-000 Epilatör

    1.379 TL
  • Braun Silk-epil 9 9-000 Epilatör

    Braun Silk-epil 9 9-000 Epilatör

    4.899 TL
  • Çok Satanlar
    Braun Silk Epil 3 / 3170 Soft Perfection Epilatör
    Kredi Fırsatı
    4.7 (26 Değerlendirme)

    Braun Silk Epil 3 / 3170 Soft Perfection Epilatör

    1.099 TL
  • Çok Satanlar
    Braun Silk Epil Eversoft 1170 Ceemea Epilatör
    Kredi Fırsatı
    4.8 (10 Değerlendirme)

    Braun Silk Epil Eversoft 1170 Ceemea Epilatör

    749 TL
  • Çok Satanlar
    Braun Silk Epil 9 9720 Epilatör
    4.8 (21 Değerlendirme)

    Braun Silk Epil 9 9720 Epilatör

    2.899 TL
  • Braun FaceSpa Pro 911 Yüz Epilatörü Beyaz/Bronz
    1.5 (2 Değerlendirme)

    Braun FaceSpa Pro 911 Yüz Epilatörü Beyaz/Bronz

    6.399 TL
  • Braun Silk Epil 3 3270 Soft Perfection Epilatör
    4.7 (17 Değerlendirme)

    Braun Silk Epil 3 3270 Soft Perfection Epilatör

    1.999 TL
  • Braun Se3-321 Silk-Epil 3

    Braun Se3-321 Silk-Epil 3

    1.319 TL
  • Çok Satanlar
    Braun Silk Epil 3 3420 + Bikini Trimmer Epilatör
    4.7 (15 Değerlendirme)

    Braun Silk Epil 3 3420 + Bikini Trimmer Epilatör

    1.499 TL
  • Braun Ses5-511 Silk-Epil 5
    Kredi Fırsatı

    Braun Ses5-511 Silk-Epil 5

    1.999 TL
  • Braun Ses5-600 Silk-Epil 5

    Braun Ses5-600 Silk-Epil 5

    1.899 TL
50 üründen  ürün görüntülediniz

Küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde adından sıkça söz ettiren Braun epilatör modelleriyle de en çok tercih edilen markaların başında gelir. Kurulduğu günden bugüne kadar güncel ihtiyaçlara karşılık veren ve en iyi özelliklere sahip teknolojik aletleri ile hayatımızda yer alan Braun epilasyon aleti modelleriyle kullanıcılarına estetik kullanım ve konfor sunar. İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en pratik yolu olan epilatörler, Braun'un farklı özelliklere sahip birçok modeli ile kullanıcılarını kısa sürede istediği görünüme kavuşturacak niteliktedir.

Kişisel Bakımınızı Kolaylaştıracak Braun Epilasyon Aleti Modelleri Teknosa'da!

Cildine ve dış görünüşüne önem veren çoğu insan, kişisel bakım ürünleri ile arzu ettiği görünüme kolay bir şekilde ulaşabilir. Bu ürünlerin başında gelen epilasyon aletleri, hem kadın hem de erkekler için en iyi yardımcıdır. Başlıklarındaki elektrikli cımbızlar ile kol, bacak, koltuk altı, bikini bölgesi ve yüz üzerindeki istenmeyen tüyleri kökünden almak için kullanılır. Bu sayede uzun süren, ışıltılı bir ten sunar. Vücudun farklı bölgelerine uygun başlıkları ve ıslak kullanım fonksiyonları ile konfor sağlar. Daha birçok özelliğiyle Braun epilasyon aletleri, pürüzsüz bir görünüme sahip olmak için en iyi yollardan biridir. Braun epilasyon aleti modellerini Teknosa'da bulabilir, uygun fiyat ve ürün garantisiyle kolayca satın alabilirsiniz.

Braun Epilasyon Aleti Modelleri

Vücudun farklı bölgelerindeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için tek bir araç yeterli olmayabilir. Yüzdeki veya özel bölgelerdeki tüylere ulaşmak için başka gereçlere ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte tam da bu noktada Braun epilasyon aleti modelleri tek bir cihazda vücudun birçok bölgesine uyum sağlayan başlıklarıyla size kolaylık sunar. Hem yüz hem de vücut için uyumlu olan modelleriyle, ihtiyacınıza tümüyle cevap verir. Kaş, bıyık gibi ince tüylerin temizliği için kullanabileceğiniz başlıkların yanı sıra, daha hassas bölgeler için kullanılabilen bıçaklı başlığı ile tıraş makinesi görevi görür. Böylece ekstra jilet kullanımı gerektirmez.

Braun epilasyon aleti tüylerin daha geç çıkması için geliştirilen micro-grip cımbız teknolojisi ile haftalar boyu pürüzsüz bir cilt sağlar. Daha geniş ve uzun olan cımbızları ile tüylerinizin uzamasını beklemeden, bir kum tanesi kadar kısa olanları bile rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Sıradan bir ağdadan 3 kat daha kısa tüyleri yakalar. Üstelik şarjlı modelleriyle tek bir noktada bağlı kalmadan dilediğiniz her yerde kablosuz kullanım imkanı verir. Bazı modellerde yer verdiği Smartlight özelliği ile en ince tüyleri bile aydınlatarak kullanıcılara kılavuzluk yapar.

Ergonomik tutuşuyla tüm vücut bölgenizde rahat kullanım sağlayan Braun, sudan etkilenmeyen ve ıslak kullanım imkanı veren modelleriyle duşta veya küvette, sıcak suyun etkisiyle daha acısız ve kolay epilasyon için tasarlanmıştır. Bu sayede sıcak bir banyo eşliğinde rahatlarken istenmeyen tüylerinizden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Buz başlığına sahip modelleri ise, soğuğun etkisiyle kıl köklerini uyuşturarak acıyı en az seviyeye indirgemeyi hedefler.

En güncel teknolojileri tasarımlarına taşıyan Braun, güzellik merkezlerinde kullanılan lazer epilasyon aletlerinden esinlenerek üretilen IPL (Intense Pulsed Light) yani yoğunlaştırılmış altılı ışık teknolojisi ile lazer epilasyon rahatlığını evinize taşır. Tüy köklerine nüfuz eden darbeli IPL ışıkları yayılarak daha kısa sürede daha fazla alana etki ederek tüyleri azaltmayı hedefler. En yeni modellerinde kullanım süresini her iki alt bacak için 5 dakikaya kadar azaltır. Düzenli kullanımda, 4 hafta içinde istenmeyen tüylerde gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz.

Braun Epilasyon Aleti Fiyatları

Braun epilasyon aleti fiyatları sahip olduğu özellikler ile doğrudan ilgilidir. Örneğin; ıslak kullanım imkanı veren epilatör modelleri, diğer standart cihazlara göre daha fiyatlı olabilir. Farklı bölgeler ve tüy özelliklerine uygun birçok başlığa sahip modelleri ve tüm vücuda uyum sağlayabilen esnek başlıklı modelleri de aynı şekilde fiyat farkından etkilenebilir. Cihazın kablolu veya kablosuz kullanımı, sessiz çalışma özelliği, hız ayarı, başlıkta bulunan cımbız sayısı, rengi ve tasarımı gibi birçok detay fiyat konusunda etken olabilir.

Braun Epilasyon Aleti ile Kişisel Bakımınıza Önem Verin

Braun epilasyon ile 4 haftaya kadar süren pürüzsüzlük sağlayabilirsiniz. Üstelik her kullanımdan sonra tüyleriniz farkedilir derecede incelip azalacaktır. Özel cımbızları ile tüylerinizin tam anlamıyla uzamasını beklemeden en kısa haliyle bile epilasyon yapabilmenize olanak tanır. Böylece tüyleriniz ilk çıkmaya başladığı andan itibaren huzursuzluk hissetmeden, her daim pürüzsüz ve parlak bacaklara sahip olabilirsiniz. Üstelik jiletle alınan tüylere nazaran daha az hızla büyüme sağlayacağı için epilasyon yapacağınız zaman aralığı açılır. Hassas ciltler için uygun olan ıslak kullanım modelleriyle de konfor çizginizin dışına çıkmadan tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Braun Epilasyon Aleti Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Cildinizin hassasiyeti ve kıllarınızın yapısı gibi bazı etkenler, epilasyon aleti seçiminde önemli noktalardandır. Yüz için kullanacağınız epilatördeki cımbız sayısı daha az olması gerekirken, bacak bölgesi kullanımı için daha çok sayıda olmalıdır. Eğer tüm vücut üzerinde kullanmak için bir epilasyon aleti satın alıyorsanız, çok başlıklı modeller daha iyi bir tercih olacaktır. Kişisel ihtiyaçlarınıza göre; sessiz kullanım modu, ışık özelliği, ıslak kullanım gibi özelliği olan modeller, satın almadaki tercihlerinize etki edecek yöndedir.

Braun Epilasyon Aleti Tüyleri Azaltır mı?

Epilatör kullanımı tüylenmeyi tamamen bitirmez. Fakat yapılan dermatolojik testlere göre, düzenli epilasyon çıkan tüy sayısını azaltır ve tüyleri incelterek yumuşak, açık renkli bir yapıya dönüşmesine katkı sağlar. Bu sebeple düzenli bir şekilde epilasyona devam eden kadınlar, tüylerini almak için daha az vakit harcarlar. Braun'un IPL lazer teknolojisi ile geliştirdiği modelleri ise tüy köklerine direkt olarak etki ederek tüyleri yok etmeyi hedefler. Lazer epilasyon aleti 4 haftalık kullanım sonrasında istenmeyen tüylerde gözle görülür oranda fark yaratır.

Braun Epilasyon Aleti Cilde Zarar Verir mi?

Braun epilasyon aleti cildiniz için en güvenilir tüy alma yöntemlerindendir. Başlığındaki cımbızlar, cildi doğrudan çekmediği için en az etkiyle büyük işler çıkartır. Üstelik bazı modellerinde bulunan masaj başlığı ile cildinizi tüylerden arındırırken yatıştırır. Islak kullanım olan modellerinde ise sıcak suyun etkisiyle ciltte doğrudan yumuşaklık vadeder. Cilt tipiniz veya renginiz ne olursa olsun uzun, en kolay ve pratik tüy giderme seçeneği sunar.

Şimdi siz de Teknosa üzerinden Braun epilasyon aleti modelleri de dahil olmak üzere ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü ürüne kolay yoldan sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.