Braun Saç Düzleştirici Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Braun Satin Hair ES2 /ST710 Saç Düzleştirici

Braun Satin Hair ES2 /ST710 Saç Düzleştirici

%16
3.799 TL
3.199 TL
Braun Satin Hair 7 ST780 Saç Düzleştirici
4.7 (3 Değerlendirme)

Braun Satin Hair 7 ST780 Saç Düzleştirici

3.499 TL
Braun Satin Hair 7 Iontec BR 710 Brush Siyah - Yeşil Saç Fırçası

Braun Satin Hair 7 Iontec BR 710 Brush Siyah - Yeşil Saç Fırçası

2.199 TL
Braun Satin Hair 3 AS330 3 Başlıklı Saç Şekillendirici

Braun Satin Hair 3 AS330 3 Başlıklı Saç Şekillendirici

1.999 TL
Braun Satin Hair 5 AS530 3 Başlıklı Saç Şekillendirici

Braun Satin Hair 5 AS530 3 Başlıklı Saç Şekillendirici

2.599 TL
2.499 TL
Braun Satin Hair 1 AS110 Saç Şekillendirici

Braun Satin Hair 1 AS110 Saç Şekillendirici

1.499 TL

Kaliteli saç şekillendiriciler arasında yer alan Braun saç düzleştirici, farklı model seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap eder. Seramik plakalar, akıllı ekran, renk koruma, saç tipine uygun sıcaklık ayarlama gibi özelliklerle öne çıkan ürünler, saçın pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Saç tellerinin kırılıp dökülmemesi ve yıpranmaması için saç tipinize göre seçim yapmanız gerekir. Braun saç düzleştiriciler, tüm saç tiplerine yönelik tasarlanan modelleri sayesinde büyük beğeni toplar. Renk koruyucu özelliğe sahip olanlar hem boyalı hem de boyasız saçların güvenli bir şekilde düzleştirilmesine olanak sağlar. Hareketli plakaları bulunan ürünler ısıyı saç tellerine dengeli olarak dağıtabilir. Evde kuaför kalitesinde sonuçlara ulaşmak için Braun saç düzleştirici ideal bir seçenektir. Birbirinden çeşitli model alternatifleri arasından ihtiyacınıza uygun olanı Teknosa aracılığı ile keşfedebilirsiniz.

Braun Saç Düzleştirici Çeşitleri

Braun saç düzleştirici; boyutları, tasarımları ve teknik özellikleri ile farklı çeşitlere sahiptir. İyon özelliği olan modeller ısıyı saçın geneline doğru yarar. Braun saç düzleştirici, saçların kabarmasını önemli düzeyde engelleyebilir. Hem parlak hem de pürüzsüz görünüm elde etmenizi sağlayan ürünler, şık tasarımlarıyla kişilerin beğenisini kazanır. Hafif boyutlardaki düzleştiricileri çantada taşımanız mümkündür. Sensör teknolojisi ile üretilenler, ısıya karşı oldukça iyi düzeyde koruma sağlar. Hassasiyet sensörü olanlarda otomatik sıcaklık adaptasyonu yer alır. Renk koruyucu teknolojinin kullanıldığı cihazlar ise saç renginin sabit kalmasına yardımcı olur. Akıllı olarak nitelendirilen ürünler saçın nem seviyesini algılayarak sıcaklığı otomatik olarak ayarlayabilir. Akıllı ekran özelliği olanlar sayesinde saç tipine göre uygulamalar yapılır. Seramik plakalar ile kaplı olan Braun saç düzleştiriciler, işlem sırasında saçın koparak dökülmesini önleyebilir. Değişik özelliklere sahip saç düzleştirici çeşitleri arasından beğendiğinizi tercih edebilirsiniz.

Braun Saç Düzleştirici Özellikleri

Braun saç düzleştiricilerde; hızlı ısınma, otomatik kapanma, seramik plaka, ısı ayarı gibi çeşitli özellikler yer alır. Braun saç düzleştirici özellikleri arasında öne çıkan iyon teknolojisi birçok modelde vardır. Aktif iyon teknolojisi ile tasarlanan ürünler, işlem devam ederken milyonlarca iyonun serbest kalmasını sağlar. İyonlar serbest kaldığında, saçların nem dengesi korunur. İyonizasyon, saç düzleştirme işlemi bittikten sonra da etkisini gösterir. Cihazlar, dünyanın her yerinde kullanabilmeniz için çoklu voltaj özelliğine sahiptir. Cihazların kablosu tüm modellerde uzunluk olarak beklentileri karşılayabilir. Otomatik kapanma özelliğinin yer aldığı Braun saç düzleştirici, 30 dakika gibi belirli bir süre boyunca kullanılmadığı takdirde kendiliğinden kapanır. Otomatik kapanma ve hızlı ısınma sayesinde enerji tasarrufu yapılır. Hem mini hem de standart ölçülerdeki düzleştiriciler ağırlık olarak hafif olduğundan her yere rahatlıkla taşınabilir.

Saç Tipine Göre Braun Saç Düzleştirici

Pratik kullanımlı saç düzleştirici, hızlı ısınma özelliği ile kısa sürede saçlarınıza şekil vermenizi sağlar. Saçı ince telli olanlar için 100-175 derece, kalın telli olanlar için ise 125-200 derece sıcaklık uygundur. Normal saç tipine sahip kişiler 110-190 derece aralığında sıcaklık ayarı yapabilir. Saçı hem kalın telli hem de gür yapıda olanlar, 200-250 dereceye kadar ulaşan ürünleri tercih eder. Isı kapasitesi yüksek Braun saç düzleştirici, saçın daha kolay şekil almasını sağlar. Taraklı olanlar tüm saç tipleri için uygundur. Fırça modelindeki düzleştiricilerde iyon özelliği yer alır. İyon özellikli fırçalar, saçın yumuşak ve parlak görünmesine yardımcı olur. Boyalı saçlara sahipseniz, IONTEC teknolojisi ile tasarlanan cihazları kullanabilirsiniz. Saç tellerine karşı oldukça nazik davranan Braun saç düzleştiriciler, işlem sırasında boyalı saçın renk tonunun korunmasını sağlar. Buharlı olanlar tek seferde dipten uca düzleştirme sağlar. Saç tipinizi göz önünde bulundurarak aldığınız Braun saç düzleştirici ile etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Hangi Braun Saç Düzleştiriciyi Almalıyım?

Braun saç düzleştirici iyon, keratin gibi çeşitli özellikleriyle kişilerin beğenisini kazanır. Çok sayıda seçeneğe sahip modeller arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Cihazlar hakkında yapılan yorumlar, Braun saç düzleştirici hakkında daha detaylı bilgi edinmenize yardımcı olabilir. Saç düzleştirici markaları arasından ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Seçim yapmadan önce dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar şunlardır:

  • Braun saç düzleştirici alırken, saç yapınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Saç tipinize uygun olan cihazlarla başarılı sonuçlara ulaşmanız mümkün olur.
  • Boyalı saçlara sahip olanların IONTEC teknolojisi ile tasarlanan ürünleri tercih etmesi gerekir. IONTEC, saçın renk tonunun korunmasına olanak sağlar.
  • Seyahat için mini boyutlarda tasarlananlar tercih edilebilir.
  • Gür saçlı kişiler için geniş tabanlı Braun saç düzleştirici ideal bir seçenek olabilir.

Braun Saç Düzleştirici Fiyatları

Braun saç düzleştirici fiyatları her bütçeye hitap eder. Ürünlerin modeli, tasarımı ve teknik özellikleri fiyatların belirlenmesinde önemli ölçüde etkilidir. İyon özelliği olanlar ile diğer modeller arasında fiyat olarak farklılık görülebilir. Profesyonel sonuçlara ulaşmak isteyenler için iyon teknolojisi ile tasarlanan Braun saç düzleştirici avantajlı bir seçenektir. Kabarmayı önleyen cihaz, saç tararken kişilere kolaylık sağlayabilir. Kişiselleştirilmiş akıllı teknoloji ile donatılan düzleştiriciler, her bir teli ısıya karşı koruyarak saçın nem dengesinin korunmasına da yardımcı olur. Isı ve renk koruyucu özelliğe sahip olan çeşitler, farklı fiyat aralıklarında satışa sunulur. IONTEC teknolojisinin kullanıldığı ürünler, hem fiyat hem de performans olarak kişilerin beklentilerini karşılar. Kuaför kalitesinde saç düzleştirme olanağı sağlayan cihazlar sayesinde ekonomik açıdan tasarruf edilebilir. Listeleme yaparken filtreleme özelliğini kullanarak seçenekler arasında bütçenize hitap eden ürünü Teknosa'da bulabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.