Bosch Ankastre Ocak Fiyatları ve Modelleri

53 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Bosch POP6C2O10O Beyaz Cam Ankastre Ocak

    Bosch POP6C2O10O Beyaz Cam Ankastre Ocak

    5.999 TL
  • Bosch POP7C2O12O Beyaz Cam Ankastre Ocak

    Bosch POP7C2O12O Beyaz Cam Ankastre Ocak

    6.959 TL
  • Bosch POP6C9O10O Gri Cam Ankastre Ocak

    Bosch POP6C9O10O Gri Cam Ankastre Ocak

    6.199 TL
  • Bosch PCQ7A5M90 Seri 6 Gazlı Ocak
    Kredi Fırsatı

    Bosch PCQ7A5M90 Seri 6 Gazlı Ocak

    22.399 TL
  • Bosch PBP6C6B82O Ankastre Ocak Siyah
    4.0 (1 Değerlendirme)

    Bosch PBP6C6B82O Ankastre Ocak Siyah

    4.989 TL
  • Bosch POP7C6O12O Siyah Cam Ankastre Ocak

    Bosch POP7C6O12O Siyah Cam Ankastre Ocak

    6.979 TL
  • Bosch POP6C6O10O Siyah Cam Ankastre Ocak

    Bosch POP6C6O10O Siyah Cam Ankastre Ocak

    6.199 TL
  • Bosch PPQ7A2B20 Beyaz Cam Ankastre Ocak

    Bosch PPQ7A2B20 Beyaz Cam Ankastre Ocak

    25.899 TL
  • Bosch PNQ7B9O12O Gri Cam Ankastre Ocak

    Bosch PNQ7B9O12O Gri Cam Ankastre Ocak

    14.479 TL
  • Bosch PCT9A5B90 Seri 6 Gazlı Ocak

    Bosch PCT9A5B90 Seri 6 Gazlı Ocak

    30.899 TL
  • Bosch POH7C2O12O Wok Gözlü Beyaz Ankastre Ocak

    Bosch POH7C2O12O Wok Gözlü Beyaz Ankastre Ocak

    7.999 TL
  • Bosch PPQ7A6B20 Siyah Cam Ankastre Ocak

    Bosch PPQ7A6B20 Siyah Cam Ankastre Ocak

    23.599 TL
  • Bosch PKF631FP2E Seri 6 Elektrikli Ocak
    Kredi Fırsatı

    Bosch PKF631FP2E Seri 6 Elektrikli Ocak

    17.799 TL
  • Bosch POH7C9O12O Wok Gözlü Gri Ankastre Ocak

    Bosch POH7C9O12O Wok Gözlü Gri Ankastre Ocak

    8.299 TL
  • Bosch PUG61KAA5E Seri 2 İndüksiyonlu Ocak
    Kredi Fırsatı

    Bosch PUG61KAA5E Seri 2 İndüksiyonlu Ocak

    14.599 TL
  • Bosch PNH6C9O12O Seri 2 Gazlı Ocak

    Bosch PNH6C9O12O Seri 2 Gazlı Ocak

    8.799 TL
  • Bosch PBP6C2B82O Beyaz Ankastre Ocak

    Bosch PBP6C2B82O Beyaz Ankastre Ocak

    5.849 TL
  • Bosch PCP6A5B90 Seri 6 Gazlı Ocak

    Bosch PCP6A5B90 Seri 6 Gazlı Ocak

    17.999 TL
  • Bosch PPP6A6B20 Seri 6 Gazlı Ocak

    Bosch PPP6A6B20 Seri 6 Gazlı Ocak

    17.499 TL
  • Bosch POH7C6O12O Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak

    Bosch POH7C6O12O Wok Gözlü Siyah Ankastre Ocak

    7.999 TL
53 üründen  ürün görüntülediniz

Ankastre ocaklar, modern mutfak tasarımlarının vazgeçilmez bir parçası. Mutfak tezgahına gömülü olarak tasarlandığı için hem yerden tasarruf sağlayan hem de şık görünüme sahip olan ankastre ocak, yenilikçi bir bakışı yaşam alanlarınıza dahil eder. Bosch ankastre ocak modelleri de gelişmiş özellikleri, enerji verimlilikleri ve kolay kullanım sağlayan tasarımlarıyla ön plana çıkar. Bosch set üstü ocak ve Bosch ankastre ocak çeşitleri, mutfakta geçirdiğiniz süreyi daha verimli ve keyifli hale getirir. Teknosa'da yer alan Bosch ankastre cam ocak ve inox ocaklar, mikrodalga fırın modelleriyle de uyumluluk gösterir. Mutfağınızın genelinde şık görünüm ve fonksiyonelliğe ihtiyacınız varsa siz de Teknosa'ya hemen gelin; aradığınız ürünleri avantajlı fiyatlarla kolayca satın alın.

Bosch Ankastre Ocak Modelleri ve Özellikleri

Mutfak tasarımında önemli role sahip olan ocakların her ihtiyaca göre farklı modelleri bulunur. Bosch ocak modellerinin de mutfak tasarımına ve kullanım alışkanlıklarına göre seçenekleri vardır. Her biri farklı teknolojilerle donatılmış olan Bosch ankastre ocak çeşitleri, yemek yapmayı daha eğlenceli bir boyuta taşır. Ankastre ocaklar, set üstü ocaklardan farklı olarak tezgahın üzerine monte edilir. Mutfak tezgahıyla birlikte bütün görünüm oluşturan ankastre ocaklar, mutfaklara daha modern ve şık bir hava kazandırır. Aynı zamanda bu ürünler, temizliklerinin kolay olması açısından da fayda sunar.

Bosch ankastre ocaklar, kullanım özellikleriyle de dikkat çeker. Bosch'un ankastre ocak serisinde gazlı, elektrikli ve indüksiyonlu ocaklar yer alır. Gazlı ocaklar, doğal gaz ya da LPG ile çalışır. Elektriğin olmadığı durumlarda da bu ocaklarla yemek pişirmeye devam edebilirsiniz. Elektrikli ocaklar ise tamamen elektrik enerjisiyle çalışan, açıkta herhangi bir alevin görünmediği ocak çeşitleridir. İndüksiyon ocaklarla benzer çalışma prensibine sahip olsa da elektrikli ocaklardaki en temel fark, tencereyi kaldırdığınızda ocak yüzeyinin dokunulmayacak derecede sıcak olmasıdır. Elektrikli ocaklar yüzeyi ısıtırken indüksiyonlu ocaklar ısıyı yalnızca pişirme kabına iletir.

Set üstü ocak çeşitleri ise Bosch'un farklı mutfak tasarımları için sunduğu ürünlerden biridir. Set üstü ocaklar, mutfağında ankastre ocak için gerekli alan olmayan kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Bosch ankastre ocak modellerinden biri de cam ocaklardır. Cam yüzeyler, parlak görünümleriyle ön plana çıkar. Inox ocaklar ise paslanmaz çeliğin dayanıklılığına sahiptir. Bosch ankastrelerin tüm modelleri, her kullanıcı tarzına hitap etmeyi başarır. Bosch markasının ocakları, akıllı sensörler ve dokunmatik kontrol paneli gibi teknolojik özellikleriyle hem güvenliği hem de kullanım kolaylığını artırır.

Bosch Ankastre Ocak Alırken Neye Dikkat Edilir?

Bosch ankastre ocak alırken dikkat etmeniz gereken pek çok faktör bulunur. Gerek mutfağınızla uyumluluk gerekse de kullanım alışkanlıklarınız alışveriş sürecinizi etkileyen bazı unsurlardandır. Eğer mutfağınızda ankastre aspiratör varsa ilk olarak ocağınızın bu ürünle uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.

Size en uygun Bosch ankastre ocak modeline karar verirken Teknosa'dan yardım alabilirsiniz. Teknosa'nın geniş ürün yelpazesine göz atarak farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Bosch ankastre ocak alırken dikkat etmeniz gereken bazı faktörler şu şekildedir:

  • İlk aşamada mutfak tezgahınızın boyutuna ve ocak için ayrılacak alana bakarak başlayabilirsiniz. Bazı ocak modelleri daha geniş pişirme yüzeyine sahiptir. Bu modellerde iki tencereyi yan yana rahatlıkla koyabilirsiniz.
  • Ocak gözü sayısı ve bu gözlerin yerleştirilme düzeni de önemli detaylardandır. Daha büyük aileler veya sık sık yemek pişirenler için daha fazla ocak gözüne sahip modeller uygundur.
  • Gazlı, elektrikli ve indüksiyon olmak üzere farklı ocak tipleri Bosch markasında mevcuttur. Aynı zamanda set üstü ve ankastre gibi seçenekler de bulunur. Gazlı ocaklar, hızlı ısı kontrolü sunarken elektrikli ve indüksiyonlu ocaklar ise düz ve temiz yüzeyler üzerinde pişirmenizi sağlar. İhtiyaçlarınıza ve pişirme alışkanlıklarınıza göre dilediğiniz modeli seçebilirsiniz.
  • Bosch ankastre ocaklar inox ve cam gibi farklı malzemelerle üretilir. Dayanıklılık ve kolay temizlik için inox modelleri, modern görünüm için ise cam modelleri tercih edebilirsiniz.
  • Dokunmatik kontrol panelleri, zamanlayıcılar, ısı sensörleri ve çocuk kilidi gibi ekstra özelliklerle hem kullanım kolaylığından hem de güvenlikten faydalanabilirsiniz.

Bosch ocak alırken bunlara ek olarak enerji verimliliğine de dikkat edebilirsiniz. Hem çevreyi koruma hem de uzun vadede tasarruf için A sınıfı enerji verimliliğine sahip Bosch ankastre ocak modellerini satın alabilirsiniz. Aynı zamanda ürünleriniz ankastre fırın ve davlumbazlarla uyumlu olmasına dikkat etmenizde de fayda var. Böylece mutfağınızda bütünlük yakalayabilirsiniz.

Bosch Ankastre Ocak Fiyatları

Ankastre ocak fiyatları ürünlerin özelliklerine, tasarımlarına ve kullanım şekillerine göre birbirinden ayrılır. Set üstü ocak Bosch markasında genel olarak standart özelliklere sahiptir. Bu modeller, ankastre cam ocaklara ve indüksiyonlu ocaklara göre daha uygun fiyatlı olabilir. Ankastre cam ocak Bosch tarafından en çok tasarlanan modellerdendir. Bu modellerin de gazlı, indüksiyonlu gibi farklı seçenekleri vardır. Dolayısıyla fiyat açısından daha yüksek olabilir.

İndüksiyonlu ve elektrikli ocaklar, tasarımlarındaki farklılıklarla dikkat çeker. Bu modeller, tamamen düz yüzeyleriyle ortamda temiz ve pürüzsüz görünüm sağlar. Isının anında kontrol edilememesi yönüyle gazlı ocaklara göre daha az tercih edilse de hızlı pişirmeleriyle bilinir. Aynı zamanda bu modellerde güvenlik kilitleri ve sensörler gibi ekstra özellikler yer alır. Bu nedenle indüksiyonlu ve elektrikli ocaklar, gazlı ocaklardan daha farklı fiyatlandırmalara sahip olabilir.

Bosch ankastre beyaz cam ocak fiyatları ve daha fazlasına Teknosa üzerinden ulaşabilir ve bütçenize uygun seçimleri kolayca yapabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.