Bosch Derin Dondurucu Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Bosch GSV33VWE0N 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

Bosch GSV33VWE0N 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

16.899 TL
Bosch GSV24VWE0N Serie 4 Dikey Derin Dondurucu

Bosch GSV24VWE0N Serie 4 Dikey Derin Dondurucu

15.799 TL
Çok Satanlar
Bosch GSV29VWE0N Çekmeceli 6 Çekmeceli Derin Dondurucu
5.0 (3 Değerlendirme)

Bosch GSV29VWE0N Çekmeceli 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

15.499 TL
Çok Satanlar
Bosch GSV24VWF0N 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

Bosch GSV24VWF0N 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

19.464,41 TL
Bosch GSV33VFL0N Inox 7 Çekmeceli Derin Dondurucu
4.0 (3 Değerlendirme)

Bosch GSV33VFL0N Inox 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

18.999 TL
Bosch Gsn36vwf0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

Bosch Gsn36vwf0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

33.999 TL
Bosch Gsn33vwe0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

Bosch Gsn33vwe0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

21.999 TL
Bosch Gsn54vwe0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

Bosch Gsn54vwe0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

26.999 TL
Bosch Gsn29vwe0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu
5.0 (1 Değerlendirme)

Bosch Gsn29vwe0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

21.399 TL

Derin dondurucular artık mutfakların vazgeçilmezi haline geldi. Gıdaları uzun süre muhafaza etmek isteyen ev hanımları için derin dondurucular temel gereksinimler arasına girdi bile! Her ne kadar sade görünseler de, içinin genişliği ve enerji tasarrufu gibi özellikleriyle farklı olmaktadırlar. Özellikle Bosh'un derin dondurucu modelleri; iç genişliği, enerji tasarrufu ve uzun ömürlülüğü ile dikkat çekmektedir.

En Uygun Fiyatlarla Bosch Derin Dondurucu Modelleri Teknosa'da!

Bosch'un üstün kalitedeki derin dondurucularını en uygun fiyatlarla Teknosa'da,bulabilirsiniz. Teknosa'nın hem mağazalarından hem de internet sayfasından Bosch derin dondurucu çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Gerek mağaza görevlilerinin yardımıyla gerekse mobil sayfasındaki filtreleme özelliğiyle ihtiyacınıza uygun modeli kolayca seçebilirsiniz. Teknosa'nın on binlerce ürünü arasından en uygun fiyatla bulabileceğiniz Bosch derin dondurucularının özelliklerini sizin için derledik:

1. Güvenilirlik: Bosch, beyaz eşya sektöründe dünyaca ünlü bir markadır. Derin dondurucu modellerinde de marka olan Bosch, ürünlerinin güvenilir ve sağlam olması ile dikkat çekmektedir.

2. Verimlilik: Bosch derin dondurucularının en önemli özelliklerinden biri de tasarruflu olmasıdır. Seçeceğiniz enerji sınıfı ile elektrik faturalarınızı azaltabilirsiniz. Çevre dostu bu modeller, yüksek enerji verimliliğiyle çalışmaktadır.

3. Akıllı Teknoloji ve Yenilikçilik: Bosch derin dondurucuları, akıllı teknolojilerle geliştirilmiştir. Sürekli gelişen modelleri Bosch'un yeniliklere açık olduğunu göstermektedir.

4. Kullanım Kolaylığı ve Bakım: Ergonomik tasarımları sayesinde kullanıcılar Bosch derin dondurucularını pratik bir şekilde kullanarak bakımını yapabilirler.

Siz de Teknosa'da Bosch derin dondurucu modellerini inceleyin ve cazip fiyatlarla satın alın!

Bosch Derin Dondurucu Modelleri

Beyaz eşya sektöründe adından söz ettiren Bosch, buzdolabı, bulaşık makinesi, ankastre gibi ürünleriyle kullanıcılarının beğenisini toplamıştır. Ayrıca, bunların yanında derin dondurucu modelleriyle de kendini kanıtlamayı başarmıştır. Dış görünüşünün şıklığı, yüksek performansta çalışması ve daha birçok özelliği, Bosch derin dondurucularının kalitesinin ispatıdır.

Bosch derin dondurucu modellerinin yiyecek ve içeceklerin rahatça istiflenmesini sağlayan geniş hacmi vardır. Mükemmel depolama sağlayan bu modeller sayesinde kullanıcılar dondurucuları pratik bir şekilde kullanabilmektedir. Öte yandan farklı kapasitelerdeki seçenekleriyle hem büyük ailelerin hem de yeni evli çiftlerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktadır.

Bosch'un derin dondurucuları, enerji verimliliği konusunda da avantajlıdır. Bosch'un kullandığı gelişmiş teknoloji, düşük enerji tüketerek çevreyi korumakta ve daha düşük elektrik faturası ödemenizi sağlamaktadır.

Bosch derin dondurucu modelleri; soğutma performansı, estetik görünümü ve enerji verimliliğini bir arada sunuyor. Gıdalarınızı güvenle saklamak için Bosch kalitesini deneyimlemelisiniz.

Bosch Derin Dondurucu Fiyatları

Bosch derin dondurucuları, kaliteli modellere uygun fiyatlarla ulaşmanızı sağlıyor. Bosch'un kullanıcı dostu yaklaşımı ihtiyaçlarınıza uygun modelleri en iyi fiyatlarla buluşturuyor.

Bosch derin dondurucu modellerindeki çeşitli özellikler, her bütçeye uygun fiyatta olmasını sağlamaktadır. Sunduğu kaliteye göre oldukça rekabetçi olan Bosch derin dondurucu fiyatları bütçenizi yormamaktadır. Bosch derin dondurucularının hem düşük enerji tüketimli oluşu hem de uzun ömürlü oluşu uzun vadeli bir yatırım yapmanızı sağlamaktadır.

Yüksek kaliteli bir derin dondurucu almak istiyorsanız Bosh'un uygun fiyatlı modellerini mutlaka incelemelisiniz. Kalite, performans ve estetiğin birleştiği Bosch derin dondurucuları Teknosa'da uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Siz de Bosch kalitesiyle yiyeceklerinizi uzun süre saklamak istiyorsanız Teknosa'ya uğrayın!

Bosch Derin Dondurucu Özellikleri

Estetik tasarımı, harika performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle Bosch derin dondurucuları kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Bosch'un yüksek kalitede geliştirilen derin dondurucu modelleri, saklamak istediğiniz yiyecek ve içeceklerinizi en iyi şekilde muhafaza etmek için titizlikle tasarlanmıştır.

Bosch derin dondurucularının özellikleri arasında en başta geniş iç hacmi dikkat çekmektedir. Bu sayede kullanıcılar dondurmak istedikleri gıdaları rahatça depolayabilmektedir. Ayrıca dolap içindeki rafların uygun yerleşimi daha kolay istifleme yapmanızı sağlamaktadır.

Bosch'un derin dondurucularının temel özelliklerinden biri de enerji verimliliği sağlamasıdır. Hem çevreye duyarlı hem de minimum elektrik tüketimi ile dikkat çeken modeller akıllı sensör teknolojisiyle üretilmiştir.

Bosch derin dondurucularının dikkat çeken bir diğer özelliği ise estetik görünümleridir. Modern mutfaklarla uyumlu dış görünümüyle Bosch derin dondurucuları göz zevkinize de hitap etmektedir. Aydınlatma özellikleri, dokunmatik kontrol panelleri ve şık tasarımları evinizin havasını daha da güzelleştirecek.

Bosch Derin Dondurucu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Beyaz eşya sektöründe lider markalarından biri olan Bosch'un derin dondurucuları, özellikleriyle kullanıcılara birçok avantaj sağlamaktadır. Yalnız ihtiyaçlarınıza en uygun olan dondurucuyu seçebilmek için bazı faktörlere dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunları sizin için derledik:

1. İhtiyaca Uygun Kapasite Seçimi: Kullanım miktarına uygun kapasitede derin dondurucu seçerek daha iyi performans alabilirsiniz. Büyük aileler geniş hacimli bir dondurucu tercih edebilecekken küçük aileler daha mini modelleri tercih edebilir.

2. Enerji Verimliliği: Enerji tasarruflu teknolojilerle geliştirilen Bosch derin dondurucuları ile çevreye de yatırım yapacaksınız. Ancak elektrik faturalarınızda tasarruf sağlamak için enerji verimliliği sınıflandırmalarına dikkat etmelisiniz.

3. Teknolojik Özellikler: Elektronik kontrol paneli, hızlı dondurma özelliği ve akıllı sensörler gibi özellikleriyle Bosch derin dondurucuları, kullanıcı dostu geliştirilmişlerdir.

4. Ses Seviyesi: Konforunuz için derin dondurucunun ses seviyesine dikkat etmelisiniz. Bosh'un tasarımında gürültü önleme teknolojisi kullanılmıştır.

5. Estetik Tasarım ve Uyum: Şık tasarımıyla göz dolduran Bosch derin dondurucuları evinize renk katacaktır. Mutfağınıza uygun renk ve tasarımda dondurucu seçerek estetik bütünlük sağlayabilirsiniz.

6. Garanti ve Satış Sonrası Hizmetler: Bosch'un müşteri destek ekibi ve ülkenin her yerine dağılan servis ağı sayesinde kullanım sürecinde olası sorunları kolaylıkla çözümleyebilirsiniz.

Bosch kalitesiyle Teknosa'dan satın alacağınız derin dondurucularda gıdalarınızı sağlıklı ve güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Ayrıca Bosch'un sürekli gelişen teknolojisinden de yararlanabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.