Baseus Tablet Kalemi Fiyatları ve Modelleri

3 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Baseus Golden Cudgel Stylus ACPCL-0S Tablet Ve Telefon Kalem Gri

Baseus Golden Cudgel Stylus ACPCL-0S Tablet Ve Telefon Kalem Gri

499 TL
Çok Satanlar
Baseus Aktif Versiyon Beyaz Kapaitif Staylus Kalem
Kredi Fırsatı

Baseus Aktif Versiyon Beyaz Kapaitif Staylus Kalem

1.279 TL
Baseus Capactive Stylus Aktif Pasif Versiyon Beyaz Kalem
Kredi Fırsatı

Baseus Capactive Stylus Aktif Pasif Versiyon Beyaz Kalem

1.979 TL

Baseus tablet kalemi, tabletlerde komut girmek, metin yazmak ve çizim yapmak için tasarlanır. Tablet kullanımıyla birlikte popülaritesi atmıştır. Dokunmatik ekranlara özel olarak tasarlanan bu ürün, kullanımıyla birlikte daha hızlı ve fonksiyonel bir deneyim sunar. Tablete bağlanarak çalışmaya başlar ve dokunmatik ekranı daha etkili şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Böylelikle tablet kullanımı kolaylaşır ve ekranda parmak izi oluşması önlenir. Aynı zamanda amatör veya profesyonel kullanım fark etmeden kullanıcıyı yönlendirir. Basıncı algılayarak çalışır ve parmak teması olmadan tablet kullanımı daha pratik hale getirir. Böylece yetişkinler ve çocuklar tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Kalitesi ve işlevselliği ile öne çıkarak tabletlerin daha verimli kullanılmasına imkan tanır. Kolay not almak, hızlı düzenleme yapmak ya da dijital ortamlarda daha rahat el yazısı yazmak için Baseus tablet kalemi modelleri rahatlıkla tercih edilebilir.

Baseus Tablet Kalemi Modelleri ve Özellikleri

Baseus kalem modelleri, farklı işlev ve özelliklerle tasarlanarak sizlere sunulur. Kalem ucundan gövde tasarımına kadar, her detayda markanın kalitesi ve özgünlüğü yansıtılır. İlk nesil kapasitif kalemler arasında yer alan bu modeller, çizim dışında oyun gibi aktivitelerde de kullanılır. Hassas kontrol özelliğine sahip olmalarının yanı sıra süper iletken nano ve yumuşak silikon uç tasarımlarıyla dikkat çekerler. Süper iletken nano uç, yüksek hassasiyete sahip olduğu için 360​ derece yazı yazma ve çizim yapma olanağı sunar. Dayanıklı olmasının yanı sıra değiştirilebilir olmasıyla da öne çıkar. Ayrıca ince bir yapıya sahip olduğu için detaylı çizimlerde avantaj sunar.

Uzun ömürlü olması ile avantaj sağlayan modeller, ergonomik tasarımıyla konforlu kullanım sunar. Uzun süreli kullanımda dahi tutuş kolaylığı sunduğu için hem yetişkin hem de çocuklar tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Akıllı avuç içi engelleme özelliğine sahip olduğu için ise yazı yazarken veya çizim yaparken ekrana dokunmanız sorun teşkil etmez. Yüksek hassasiyetinden dolayı da ekran ile hemen bağlantı kurar ve gecikme olmaksızın çalışmaya başlar.

Baseus Tablet Kalemi Kullanışlı mı?

Baseus tablet kalemi, tasarımda teknolojinin ayrıcalıklarından yararlanıldığı için oldukça kullanışlı bir üründür. Uzun pil ömrüne sahip olduğu için kullanım esnasında sizi yarı yolda bırakmaz. Hatta tam şarj ile 8,5 saate kadar sürekli kullanım imkanı sunar. Kablosuz bağlantı sağladıkları ve şarj edilerek çalıştıkları için de yanınızda istediğiniz gibi taşırsınız. Hem hafif hem de minimal boyuta oluşuyla size her yerde eşlik eder.

Baseus dokunmatik kalem, çok yönlülüğü ile ne kadar kullanışlı olduğunu ortaya koyar Örneğin elektronik ortamda imza atmayı daha kolay hale getirir. Dokunmatik ekran, kalem tarafından uygulanan basınç ve hareketi anında algıladığı için istediğiniz imzayı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Hatta elektromanyetik bir çalışma sistemine sahip olması sayesinde evrak doldurmak gibi birçok işinizi de tamamlayabilirsiniz. Bununla birlikte, günlük hayatta ihtiyaç duyduğunuz pratikliği ve konforu da elde etmenin avantajını yaşayabilirsiniz.

Baseus Tablet Kalemi Her Tablette Çalışır mı?

Baseus tablet kalemi, her tablet ve telefonda çalışır. Önemli olan tabletin veya telefonun sadece parmak girişini destekleyen bir model olmamasıdır. Bu modeller sadece parmak dokunuşunu algıladığı için tablet kalemiyle işlevini yerine getiremez. Baseus tarafından tasarlanan bu ürünler ise, kalem girişine sahip olan tüm tablet ve telefonlara uyumlu olacak şekilde tasarlandığı için sık tercih edilenler arasındaki yerini de korur. Bu sebeple Baseus ipad kalem modelleri içinden seçeceğiniz ürün, tablet ve telefonunuza değil, sizin kullanımınıza uygun olmalıdır. Böylelikle hem işlevsel hemde konforlu kullanım imkanı sunan bir modele sahip olabilirsiniz.

Baseus tablet kalemini kullanmak için yapmanız gereken tek şey ise cihazınıza bağlamaktır. Bağlantının ardından kalemle dokunmatik ekranın buluşması halinde cihaz tarafından hemen algılanır. Fakat yine de ekrana hafif bir baskı yaparak aktifliğini kontrol etmeniz etmeniz gerekir. Eğer kalem aktifleşmiş ise rahat hareket ettirir ve tüm işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirirsiniz. Kullanım amacına göre tek noktadan veya çift noktadan dokunma işlemi yapabilen modeller bulunduğu için seçiminizi titizlikle yapmanız fayda sağlar. Ayrıca kalemler şarjlı olduğu için 5 dakika boyunca kullanılmamaları durumunda otomatik olarak uyku moduna geçerler. Böylelikle enerji tasarrufu yapar ve pil ömrünü de korurlar.

Baseus Tablet Kalemi Fiyatları

Baseus tablet kalemi fiyatlarını etkileyen pek çok etken vardır. Bu etkenlerin başında da sahip olduğu özellikler gelir. Çünkü ürünün sahip olduğu özellikler fonksiyonelliğini ve kalitesini ortaya koyar. Ürün imalatında kaliteli malzemelerin kullanılması da doğrudan fiyat performansına yansır. Örneğin uzun vadede kullanım imkanı sunan ve dayanıklılığı ile güvence veren modellerin fiyatları daha yüksek olabilir. Ayrıca ürünler şarjlı olduğu için ekstra olarak şarj aleti almak gerekebilir. Bu da fiyatların daha yüksek aralıklarda sunulmasına sebep olabilir. Fiyatların belirlenmesinde büyük bir paya sahip olan bu faktörler, kullanılabilirlik açısından oldukça önemlidir. Bu yüzden model seçerken titiz davranmanız fayda sağlar.

Tablet kalemi, şarj aleti, kulaklık ve tablet ekran koruyucu gibi pek çok ürüne bünyesinde yer veren Teknosa, en kaliteli ürünleri sizin için sunar. Böylelikle model, dış tasarım, teknik özellikler ve fiyat oranlarına göre uygun bir tercih yapabilirsiniz. Bu kapsamda her bütçeye hitap eden fiyat aralıklarında yararlanarak istediğiniz modele sahip olabilir ve dijital ortamlardaki işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.