0.0 (0 Değerlendirme)

Axial Racing Axial Racing Yeti 1/10 Brushless Fırçasız Motorlu Su Geçirmez 100 KM/H Elektrikli Model Araba

Ürün Kodu: 789821056
  • En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: oyuncakhobi
17.699,90 TL
17.699,90 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Yeti™ yetenekli mühendisliğin kaya yarışı için sabit arka aks ve bağımsız ön süspansiyon ile tasarımıdır. Kaya yarışının cezalandırıcılığına dayanacak şekilde yüksek seviye performans için tasarlandı. Ayırıcı estetiği ve teknik elemanları gerçek çöl kamyonlarından ve off road araçlardan esinlenerek üretilmiştir. Yeti™ taviz vermeden, yüksek hız, direksiyon hakimiyeti ve performansın karışımıdır. Stratejik mühendisliği, tasarımında yüksek dayanıklılık sunarken kaya yarışı kategorilerinden hiç birinde taviz vermeyecek teknik seviyededir. 3150KV 4 kutuplu fırçasız elektrik motoru ihtiyaç duyduğunuz tork ve hızı sunacaktır. Aliminyum King Şoklar hassas pistonlarla, bir çok kullanım alanında yumuşak performans sağlar. Sıkı tolerans aralığı, temiz kaplanmış ve parlatılmış aliminyum gövde, hızla istediğiniz yüksekliğe ayarlanabilir yada önceden hassas ayarlamalarınız için düzenlenebilir. Yeti™ Trophy Truck® bağımsız ön süspansiyon ile yüksek hızda yüksek stabilite amaçlanark geniş menzilli kullanım alanında her tür arazi koşulunda verim ve performans için tasarlanmıştır.IFS sistemi (Bağımsız ön süspansiyon) tutunma ve dönüş hareketlerinizde sizlere daha yüksek kontrol sağlayacaktır. Zorlu şartlarda IFS ön sistem ve 4-Bağlı solid arka sistem tutunma ve konrtolde sizlera inanılmaz bir başarım sunacaktır.
Sizin istediğiniz kadar ciddidir, karakteristik eğlenceli yapısı kullanımını tam bir eğlenceye cevirecektir. Yeti™, toprağın yeni dostu.
Özellikleri
3150KV BRUSHLESS MOTOR, SUYA DAYANIKLI
4 kutup 3150KV fırçasız motor, tamda ihtiyacınız olan torku ve hızı üretecektir.3S lipo ile kullanıldığında Uzun tüp tasarım yüksek güç sağlayacaktır. İster zor yüzeylerde isterseniz de güç gösterisinde, ihtiyacınız olan enerji istasyonu.

AYARLANABİLİR ALİMİNYUM ŞOKLAR
Aliminyum King Şoklar hassas pistonlarla, bir çok kullanım alanında yumuşak performans sağlar. Sıkı tolerans aralığı, temiz kaplanmış ve parlatılmış aliminyum gövde, hızla istediğiniz yüksekliğe ayarlanabilir yada önceden hassas ayarlamalarınız için düzenlenebilir.

BFGOODRICH® KRAWLER™ T/A® KX LASTİKLER
Offroad dünyasının tamamında, BFGoodrich® Krawler™ T/A® KX lastikler kaya tırmanıcı şampiyonalarında diğer lastiklerin toplamından fazla kazanan durumdadır, (Yarış özellikle Lastikler,2004 - 2008 yılları arası). Bu lastiğin Axial versiyonu yine aynı agresif görünümü ve aynı kullanım performansını birçok farklı yüzeyde yakalar. Bu tarz cihazlar için ideal yüksek level performans ve kullanım çeşitliliğini sağlamaktadır.
BFGoodrich® Lastikler ve KRAWLER™ T/A® Michelin Lisanslı Tescilli markalardır.

AR60 OCP-AXLE™, SABİT ARKA AKS, 4-BAĞLI
AR60 OCP-Axle™ yüksek dayanımlı kopozit materyallerden üretilmiştir, düşük esneme oranı sağlamanın yanısıra standart cam doldurulmuş naylon yapılar gibi kırılma yapmayacaktır. Aks kombinasyonumuz ve gerçek 4-Bağlı süspansiyon, optimal performans sunmanın yanında sizlere 1:1 gerçek cihaz görünümü sunacaktır.
-Eksantrik balkabağı tasarımı
-Akslar tüpleri kutuiçinde korumalı demetlidir.
-Yüksek dayanımlı kompozit materyal

WALKER EVANS YARIŞ JANTI
Resmi lisanslı Walker Evans Beadlock Jantlar agresif siyah renklidir. 2.2 lastiklerle rahatlıkla kullanılabilirler. Değişebilir yüz tasarımı sayesinde yepyeni bir görüntüyle değiştirmenizde mümkün olacaktır. Jant tasarımı nefes yollarından geçen hava akışını ayarlayacak şekilde düşünülmüştür. Nefes oluklarını değiştirmeniz, 1 2 yada 3 hava oluğu tercihinde bulunmanızı mümkün kılar. Bu işlemi iç halkayı haraket ettirerek ve daha sonra tekrar Jant sistemi toplayarak tamamlayabilirsiniz.
• Üç Parçalı halka tasarımı
• Daha güçlü olması için yeni 2x11mm pinler
• Yenilenmiş plastik hub adaptörü dökümü ortadan kaldırarak rahatlıkla yeni 2x11mm pinlerle uyum sağlar
• Ayarlanabilir nefes yolları performans ayarlama imkanı
• Birçok 2.2 lastik ile uyumludur.
• Kolay 6 vidalı kurulum

BAĞIMSIZ ARKA SÜSPANSİYON
Yeti™ Trophy Truck® bağımsız ön süspansiyon ile yüksek hızda yüksek stabilite amaçlanark geniş menzilli kullanım alanında her tür arazi koşulunda verim ve performans için tasarlanmıştır.IFS sistemi (Bağımsız ön süspansiyon) tutunma ve dönüş hareketlerinizde sizlere daha yüksek kontrol sağlayacaktır. Zorlu şartlarda IFS ön sistem ve 4-Bağlı solid arka sistem tutunma ve konrtolde sizlera inanılmaz bir başarım sunacaktır.

WB8 HD WILDBOAR™ ARKA SÜRÜŞ ŞAFTI
Yeti™ kendini kanıtlamış AR60 aks ve tamamiyle yeni 4-Bağlı arka süspansiyonu sizlere sunar. Yeti™ şase, sizlere 3 üst bağlantı pozisyonu imkanıyla süspansiyon ezilmesini dengelemenizi sağlayacaktır. En alt bağlantı ağrılık roll merkezini değiştirmek için kullanılabilir. Bu gelişmiş modifiye imkanı ile istediğiniz performans aralığına ulaşabilirsiniz. WB8 HD arka driveshaft geliştirilmiş tasarımı ile daha geniş kross pinleri(2x11mm) ve M4 vida ile (2mm hex drive) daha güçlüdür. Merkezden bölünmüş kayan yapı, şaft üzerindeki esneme ve materyal yorulmasını azaltarak, kullanım ömrünü ve performansını arttıracaktır.

• 3-parçalı driveshaft, güçlendirilmiş hareket tüpü.
• Arttırılmış bağlantı yüzeyi, şaft tüpü ve küresel bağlantılarda.
• 2x11mm kross pini 25% daha fazla yüzey alanıyla daha güçlü bağlantı imkanı sunar.
• Kazanılmış pin dizaynı ile eski vidalı tasarımın yerini daha güçlü ve dayanıklı bir tasarım almıştır.

GENİŞ HAREKET ALANLI ARKA SALINCAK
Offroad yarışlarında beygir gücü ve bu gücü zeminle buluşturabilmek en büyük arayışlardan biri olmuştur. Bu eşsiz torsiyon çubuğu tasarımı uzun pivot kollar ve eklemli yapısıyla geniş hareket kabiliyetli süspansiyon ile birleştiğinde tork tutuşu ve hız stabilitesi üzerinde geniş kontrol imkanı sunması için düşünülmüştür.
Bu sistem aynı zamanda gövde dengesini yüksek hızlarda korumaya yardımcı olur. Arka salıncak standarttır ve yüksek hızlarda inanılmaz stabilite sağlayacaktır. Axial kullanıcıları, modifiye etmeye yatkın olduklarından onlara destek verecek şekilde 3 farklı bağlantı noktası tasarlanmıştır. Bu sayede farklı dingil çaplarında modifiye imkanı bulabilirsiniz. Axial gelecekte farklı salıncak opsiyonları üreterek farklı dirençlerde salıncak kullanma imkanı sunacaktır.

2 HIZLI TRANSMİSYON
Axial Hi-Lo transmisyon özellikle Yeti şasesi için tasarlanmıştır. Tamamı metal iç dişliler, tümü rulmanlı transmisyon aynı zamanda zorlu şartlara dayanacak güçtedir. Fabrika çıkışılı olarak gelen tek zamanlı transmisyon yüksek hızlarda ewğlence için tasarlanmıştır. Yerleşik motor yuvası farklı seçeneklerle uyumludur.
NOT: Opsiyonel 2 Hız transmisyon ayrıca satılır! (AX31181).

KORUYUCU TRASNMİSYON KUTUSU
Toz ve taş parçacıklarının pinyon, spur ve diğer dişlilere ulaşmasını engeller, daha sessiz ve güvenli çalışma ortamı, verimliliğini arttıracak, beklenmedik sorunları engelleyecektir. Serbest kalan kabloların ve iplerin dolanmasını engelleyerek sizlere zaman kazandıracaktır.

VANGUARD ESC, 3S LIPO, SU GEÇİRMEZ
Castle Creation tarafından Axialiçin üretilen Vanguard ESC yüksek güç frenleme ve ayarlanabilirlik sunar.ESC standart Deans® Ultra Plugs® kullanmaktadır. Castle programlama arayüzü ile Manuel olarak bilgisayarınızdan programlanarak kullanılabilir. Castle Link opsiyonel bir üründür, ayrıca satılır.
Deans® ve Ultra Plugs® W.S. Deans Co. U.S. Tescilli Markalarıdır, Patent No. 5,533,915

WB8 HD MERKEZ EKLEM – ÖN
WB8 HD Wildboar™ Sürüş Şaftı Eklemi transmisyona ön yüzden bağlıdır. Yenilenmiş tasarımı daha geniş çaplı kross pin ve M4 vida ile daha güçlü bir yapıdadır.

KOLAY ULAŞILAN BATARYA YUVASI
Yerleşik batarya yuvası kolaylıkla ulaşılabilir, basitçe kep pinlerini çıkartın ve kepi şaseden ayırın. Batarya yuvası istediğiniz yüksekliğe ayarlanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Birçok standart ebatlı 2S,3S bataryalar rahatlıkla sığacaktır.

ALICI KUTUSU, SU GEÇİRMEZ (WATERPROOF)
Yeni sugeçirmez alıcı kutusu Yeti™ şasesine entegredir. Üç farklı silikon kilit bulunmaktadır. Biri anten, biri servo kabloları diğeri ise alıcı kutusu kapağını çevreleyecek şekildedir. Karda, suda yada çamurda stressizce kullanım sağlar.

ANA ŞASE
• Kafes direkleri ile dayanıklılık, esnekli azaltma ve moloz koruması sağlanmıştır. • Baskı altında bağlantı noktalarındaki gerilimin azalması için tasarlanmış şekil. • Donanıma minimal maruziyet • Ayrı 4lü bağlantı, sağdan sola yön değiştirerek geometri değiştirme şansı, bu sayede YETI'niz üzerinde daha fazla modifiye imkanı bulacaksınız. • Şase boyu düşürülerek, düşük kontrol kolları mesafesi uzatılmıştır, bu sayede yüksek hızlarda daha yüksek stabilite ve başarım sağlar.

2.4GHz RADIO, SORUNSUZ KULLANIM İÇİN
AX-3 2.4GHz kumanda iki kanallı ve tetiklidir. Hızlanma, yönelim ve servo yönü değiştirmek için anahtarları mevcuttur. Trim ve ince ayar imkanı sunarak merkezlerinizi ince ayar yapma şansı bulabilirsiniz. Batarya için LED göstergesi kumandanızın güç durumunu kontrol etmenizi sağlar.

3-Kanal 2.4GHz Alıcı
AR-3 2.4 GHz Alıcı kristal kullanmaz, bu sayede frekans karışması endişeniz olmadan kullanabilirsiniz. Düşük ağırlıkta kompakt yapılıdır. Eşleştirme tuşu ve LED bilgilendirme ışığı sayesinde kurulumu kolaydır.

METAL DİŞLİ TACTIC SERVO, 151 oz-in,SUYA DAYANIKLI
Tactic TSX45 metal dişli servo 151 oz-in değerle yüksek tork gücünde hareket kabiliyetinize konfor getirecektir. Çift rulman hareketlerinize akıcılık ve kontrol katacaktır.


Minimum Yaş
14+

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Axial Racing Yeti 1/10 Brushless Fırçasız Motorlu Su Geçirmez 100 KM/H Elektrikli Model Araba
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.