Arzum Buharlı Ütü Fiyatları ve Modelleri

11 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Arzum AR6025 Steamline Buharlı Ütü
Kredi Fırsatı
1.0 (1 Değerlendirme)

Arzum AR6025 Steamline Buharlı Ütü

1.099 TL
Arzum AR6021 Listo Buharlı Ütü
Kredi Fırsatı
4.0 (1 Değerlendirme)

Arzum AR6021 Listo Buharlı Ütü

899 TL
Arzum AR684 Olivya Seramik Tabanlı Ütü
4.8 (25 Değerlendirme)

Arzum AR684 Olivya Seramik Tabanlı Ütü

1.199 TL
Arzum AR690 Seramik Tabanlı Seyahat Ütüsü
Kredi Fırsatı
5.0 (6 Değerlendirme)

Arzum AR690 Seramik Tabanlı Seyahat Ütüsü

1.199 TL
Arzum AR693 Steamart Lux Seramik Tabanlı Ütü (Siyah)
Kredi Fırsatı

Arzum AR693 Steamart Lux Seramik Tabanlı Ütü (Siyah)

2.499 TL
Arzum AR6000 Steampro Plus Buharlı Ütü (Siyah)
Kredi Fırsatı
4.6 (24 Değerlendirme)

Arzum AR6000 Steampro Plus Buharlı Ütü (Siyah)

1.499 TL
Arzum AR683 Steampro 2002 Buharlı Ütü (Siyah)
4.7 (12 Değerlendirme)

Arzum AR683 Steampro 2002 Buharlı Ütü (Siyah)

1.799 TL
Arzum AR6020 2400 W Pressa Buharlı Ütü

Arzum AR6020 2400 W Pressa Buharlı Ütü

1.399 TL
1.359 TL
Arzum Ar6035-B Steam Rush Eco Buharlı Düzleştirici

Arzum Ar6035-B Steam Rush Eco Buharlı Düzleştirici

1.289 TL
Arzum AR692 Steamart Power Buharlı Ütü

Arzum AR692 Steamart Power Buharlı Ütü

2.999 TL
Arzum AR6023 Comfy Move Kablosuz Ütü

Arzum AR6023 Comfy Move Kablosuz Ütü

6.999 TL

Arzum Buharlı Ütü

Giysilerinizi pratik ve kusursuz bir şekilde kullanıma hazırlamak istiyorsanız Arzum buharlı ütü modelleri sizinle. Güçlü buhar teknolojisiyle öne çıkan ürünler zorlu kırışıklarda bile etkili. Kıyafetlerinizi istediğiniz her an ilk günkü haline getirebilmek için ürünleri tercih edebilirsiniz. Üstün teknolojili elektrikli ev aletleriyle bilinen Arzum markasının birbirinden güçlü ve kullanışlı ütü modelleri Teknosa’da. Markanın geniş ürün yelpazesinde ihtiyaçlarınıza uygun seçeneği kolaylıkla bulabilirsiniz. Ev temizliğini pratikleştirecek elektrikli süpürge gibi ürünler için sitemizi inceleyebilirsiniz.

Arzum Buharlı Ütülerle Kırışıklıklardan Kurtulun

Kıyafet bakımı ev temizliğinde ev fazla efor gerektiren aktiviteler arasında yer alıyor. Özellikle kıyafetlerin yıkanmasından sonra kullanıma hazırlanabilmesi için güçlü özelliklere sahip ütülere ihtiyaç duyuluyor. Eğer siz de bu durumdan mustaripseniz Arzum buhar kazanlı ütü çeşitleri yanınızda. Güçlü buhar teknolojisi ve yanmaz tabanıyla öne çıkan markanın ürünleri kıyafet bakımını kusursuzlaştırmaya aday. Arzum ütü modelleri farklı buhar kapasitesi ve ebatlarla sunuluyor. Kişisel kullanıma veya aile kullanımına uygun olan birçok seçeneği sayfamızda bulabilirsiniz. Bununla birlikte ürünler özellikleriyle de farklılık gösteriyor. Fakat ürünlerin temel olarak sürekli buhar teknolojisiyle sunulduğunu aktarmak mümkün. Bu özellik Arzum buharlı ütülerin yapışma ve yanma gibi problemler yaşatmadığının en büyük garantisi. Çünkü sürekli buhar özelliği güçlü püskürtme işlemi sayesinde yüksek ısının kıyafetlere zarar vermesini önlüyor. Bununla birlikte bu özellik zorlu kırışıklıkların dahi pratik bir şekilde açılmasını sağlıyor. Kıyafetlerinizi yıpratmadan jilet gibi ütüleyebilmek için markanın ürünlerine güvenebilirsiniz. Bunların yanında Arzum ürü çeşitleri taban yapılarıyla da rakiplerinden farklılaşıyor. Ürünlerin yanma ve yapışma gibi problemleri ortadan kaldıran taban yapısıyla ütü yapmak oldukça pratik. Kıyafet bakım ihtiyaçlarınıza uygun Arzum buharlı ütüyü seçerek jilet gibi kıyafetlerin keyfini çıkarın.

Dikkat Çeken Arzum Buharlı Ütü Özellikleri

Arzum buharlı ütü çeşitlerini rakiplerinden farklı kılan birçok özellik bulunuyor. Ürünleri öne çıkaran özelliklerin başında Optimal Seramik Taban teknolojisi geliyor. Çoğu Arzum ürününde bulabileceğiniz bu yapı kumaşların üzerinde kusursuz kayganlık sunuyor. Ayrıca çizilme ve darbelere karşı dayanıklılık göstererek tasarımını uzun yıllar koruyabiliyor. Bununla birlikte damlama önleyici sistem de ürünleri kusursuz kılan detaylar arasında. Bu özellik kullanım anında su akıntısına engel oluyor. Böylece kıyafetlerin üzerinde iz veya ıslanma gibi problemleri tamamen ortadan kaldırıyor. Ürünleri tercih ederek kusursuz ve steril kıyafetlere sahip olabilirsiniz. Bunların yanı sıra ürünlerde kendi kendini temizleme özelliği de dikkat çekiyor. Ütünüzün kireçlenmesini önlemek için yapmanız gereken tek şey temizlik düğmesini kullanmak. Bu özellikle Arzum buharlı ütünüzün uzun ömürlü kullanım vaadine güvenebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak şok buhar özelliği de ürünleri muadillerinin ötesinde kılan detaylardan. Aşırı kırışmış ve yıpranmış kıyafetler için geliştirilen özellik tüm kıyafetleri anında pürüzsüzleştirebiliyor. Üstün Arzum teknolojisinin sunduğu bu özelliklere sahip modelleri sayfamızda bulabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Arzum Buharlı Ütü Fiyatları

Arzum buharlı ürü fiyatları ürünlerin özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Bununla birlilkte ürünlerin ebatları ve tasarımları da fiyatlara etki edebiliyor. Bütçenize uygun bir buharlı ütü arıyorsanız markanın geniş ürün yelpazesine göz atabilirsiniz. Minimal yapılarıyla her alana taşınabilen Arzum buharlı seyahat ütüsü modelleri uygun seçenekler arasında sizi karşılıyor. Ütünüzü her alanda yapabilme lüksüne sahip olmak istiyorsanız bu ürünleri değerlendirebilirsiniz. Geniş su haznesi ve güçlü buhar çıkışıyla dikkat çeken modeller ise orta fiyat skalasında bulunuyor. Yüzlerce parça kıyafeti kısa sürede ütüleyebilme konforuna erişmek için ürünleri tercih edebilirsiniz. Gelişmiş özellikleriyle ütü aktivitelerini kolaylaştıran Arzum buharlı ütü modelleri Teknosa güvencesiyle sizlerle. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun Arzum buharlı ütüyü bulabilmek için sayfamızdaki filtre seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.