Arzum Saç Düzleştirici Fiyatları ve Modelleri

12 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Arzum AR5021 Vanessa Vizon Saç Düzleştirici
Kredi Fırsatı
4.0 (2 Değerlendirme)

Arzum AR5021 Vanessa Vizon Saç Düzleştirici

1.299 TL
Çok Satanlar
Arzum AR5036 Superstar Saç Düzleştirici Fırça
Kredi Fırsatı
4.4 (10 Değerlendirme)

Arzum AR5036 Superstar Saç Düzleştirici Fırça

899 TL
Arzum AR5068 Superstar Touch Saç Düzleştirici Fırça
Kredi Fırsatı
5.0 (2 Değerlendirme)

Arzum AR5068 Superstar Touch Saç Düzleştirici Fırça

849 TL
Arzum AR5068-AG Superstar Touch Saç Düzleştirici Fırça
Kredi Fırsatı
5.0 (2 Değerlendirme)

Arzum AR5068-AG Superstar Touch Saç Düzleştirici Fırça

699 TL
Arzum Ar5062 Bellisima Glossy Saç Düzleştirici

Arzum Ar5062 Bellisima Glossy Saç Düzleştirici

2.099 TL
Arzum AR5082-O Superstar Pro Okyanus Saç Düzleştirici Fırça

Arzum AR5082-O Superstar Pro Okyanus Saç Düzleştirici Fırça

1.599 TL
Arzum AR5083 Volume Pro Ultra Hava Üflemeli Şekillendirici Fırça

Arzum AR5083 Volume Pro Ultra Hava Üflemeli Şekillendirici Fırça

2.799 TL
Arzum AR5024 Belisa Kum Beji Saç Düzleştirici

Arzum AR5024 Belisa Kum Beji Saç Düzleştirici

1.085 TL
Arzum AR5082-T Superstar Pro Toprak Saç Düzleştirici Fırça

Arzum AR5082-T Superstar Pro Toprak Saç Düzleştirici Fırça

1.599 TL
Arzum Ar5102 Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici
Kredi Fırsatı

Arzum Ar5102 Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici

2.099 TL
Arzum AR5080 Prostyle Gold İnce Saç Düzleştirici

Arzum AR5080 Prostyle Gold İnce Saç Düzleştirici

1.499 TL
1.439 TL
Arzum AR5035 Mona Sense Saç Düzleştirici

Arzum AR5035 Mona Sense Saç Düzleştirici

1.399 TL

Arzum saç düzleştirici modelleri, saçınıza kolaylıkla şekil vermenizi ve istediğiniz gibi görünmenizi sağlaması açısından sıklıkla tercih edilen ürünlerden biridir. Kaliteli saç düzleştirici modellerine sahip olan marka, gelişmiş özellikler sayesinde her kullanıcıya sayısız avantajlar sunar. İster özel günlerde isterseniz de günlük olarak kullanabileceğiniz ürünler, saç bakım ürünleri ile desteklendiğinde sağlıklı ve parlak saçlara ulaşmanızı sağlar. Markanın birbirinden farklı çok sayıda modeli mevcuttur. Bu modeller özellikleri ve tasarımları açısından birbirinden ayrılır. Bu özelliği sayesinde Arzum saç düzleştirici ürünleri her zevkten kullanıcıya da kolaylıkla hitap eder. Bu modeller arasından kullanım alanınıza ve saçınıza en uygun ürünü alarak, markanın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Arzum Saç Düzleştirici Modelleri

Arzum saç düzleştiriciler renk, plaka türü, sıcaklık ayarı, iyon kontrolü ve tasarımı ile birbirinden ayrılır. Böylelikle her saç tipine uygun onlarca model arasından saçınıza uygun olanlara ulaşabilirsiniz. Markanın en çok tercih edilen modellerinden biri Arzum Nuvo Saç Düzleştirici'dir. Sade ve siyah tasarıma sahip olan ürün, maksimum 220 dereceye kadar çalışabilir. Aynı zamanda seramik plakaya sahip düzleştirici, kısa sürede yakmadan saçlarınıza şekil verir. Markanın bir diğer sevilen modeli de Arzum Vanessa Saç Düzleştirici'dir. Vizon renk tasarımına sahip olan ürün, 230 dereceye kadar ısınabilir. Keratin ve argan yağı katkısı bulunan plakası sayesinde saçlarınıza şekil verirken aynı zamanda da saçlarınızı besler. Bunun yanı sıra saç şekillendirici ürününde hem düzleştirme hem de bukle özelliği bulunur. Son olarak LED ekrana sahip olan tüm ayarları kolay bir şekilde yapmanıza da olanak tanır.

Arzum Belisa Saç Düzleştirici

Son zamanların en gözde modellerinden biri olan Arzum AR5024 Belisa Saç Düzleştirici, kum beji rengi ile şık bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda modelin ön tarafında yer alan LED ekran sayesinde kullanımı da kolaydır. 230 dereceye kadar ayarlanabilen ısı ayarına sahip olan model, 30 dakika kullanılmadığı takdirde otomatik olarak kapanır. Aynı zamanda bu modelin de plakasında argan ve keratin yağ karışımı bulunur. Bu sayede seramik plakaya sahip olan ürün, saçlarınızın daha çok parlamasını da sağlar. Ayrıca modelin çabuk ısınma ve ısıdan koruma ayarları da bulunur. Böylelikle cihaz çabuk ısınarak anında saçınıza şekil vermenizi sağlarken, saçın sıcaktan yıpranmasını da engeller.

Arzum Saç Düzleştirici Tarak

Arzum taraklı saç düzleştirici modelleri de sıklıkla tercih edilen seçeneklerden biridir. Fönlü bir görünüm sağlayan taraklı saç düzleştiriciler hem soğuk hem de sıcak hava üfleme özelliği sayesinde saça etkili bir şekil verir. Aynı zamanda taraklı olması bakımından da kabarmayı önler. Taraklı modeller arasında sevilen Trendcare Saç Düzleştirici Fırça; MCH teknolojisi sayesinde hemen ısınarak, kullanıma hazır hale gelir. Aynı zamanda modelin güçlü iyon teknolojisi sayesinde saçta elektriklenme ve yıpranma da önlenir. Geniş tarak kısmı ile de tek seferde saçınızın büyük bir kısmına şekil verebilirsiniz. Model, 220 dereceye kadar ısınabilir.

Arzum Superstar Saç Düzleştirici Fırça

Arzum markasının saç düzleştirici fırça modelleri arasında en çok tercih edilenleri Superstar serisidir. Gelişmiş özelliklere sahip kişisel bakım ürünü olan Arzum AR5036 Superstar, siyah rengi ve hafif tasarımı ile sevilir. Modelin sıcaklık ayarı en düşük 140, en yüksek ise 220'dir. İyon teknolojisine sahip seramik plakası ve soğuk tarak uçları sayesinde saça doğru ısıyı vererek yıpranmayı önler. Böylelikle daha parlak ve ipeksi saçlara sahip olabilirsiniz. Cihazın üzerinde yer alan LED ekran sayesinde kontroller yapılabilir. Arzum Superstar Saç Düzleştirici ailesinin AR5068 ve AR5082-O modelleri de mevcuttur. Saçınıza kolaylıkla şekil vermek için düzleştirici fırça arayışı içindeyseniz, Arzum'un birbirinden farklı modellerini inceleyerek karar verebilirsiniz.

Arzum Saç Düzleştirici Fiyatları

Arzum saç düzleştirici fiyat seçenekleri modele, plakada kullanılan malzemeye, özelliklere ve renge göre değişiklik gösterir. Fakat pek çok fiyat seçeneğine sahip olan modeller, her bütçeden kullanıcıya da kolaylıkla hitap eder. Markanın hava üfleyen, taraklı, düz plakalı olmak üzere birçok modeli mevcuttur. Böylelikle saç tipinizi, kullanım alanınızı ve alışkanlığınızı göz önünde bulundurarak bütçenize en uygun modeli seçebilirsiniz. Aynı zamanda kullanıcı yorumlarını da okuyarak, daha fazla bilgi sahibi olabilmek de mümkündür. Arzum'un birbirinden farklı düzleştirici modelleri arasından kendinize seçim yapabileceğiniz gibi, bu modelleri özel günlerde sevdikleriniz için hediye olarak da alabilirsiniz. Siz de ışıl ışıl ve sağlıklı saçlara kavuşmak, dilediğiniz gibi görünmek için bütçenize uygun Arzum saç düzleştirici çeşitlerine hemen göz atabilirsiniz.

Arzum Saç Düzleştirici Özellikleri

Arzum'un saç düzleştirici modelleri her kullanıcıya kolaylıkla hitap eder. Modellerin her biri farklı özelliklere sahip olsa da ürünler genel olarak her saç tipi için uygundur. Aynı zamanda işlem sırasında saça zarar vermezler. Kaliteli malzemelerden üretilen modeller, hafif tutuşu sayesinde de pratik bir kullanıma sahiptir. Bunların yanı sıra saçları ekstra koruyarak, bakım yapan ürünler ışıl ışıl bir görünüm kazanmanıza da destek olur. Markanın hem seramik hem de titanyum plaka modelleri mevcuttur. Her iki model de ısının saça eşit bir miktarda dağılmasını sağlayarak, kusursuz bir düzleştirme ortaya koyar. Ayrıca kilit sistemi sayesinde de hem sizin hem de saçlarınız için güvenli bir kullanım sunar. Teknosa'nın avantajlı fiyatlarından yararlanarak Arzum saç düzleştirici modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.