Arzum Çay Makinesi Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Arzum Ar3129 Deminde Çay Makinesi
Kredi Fırsatı
5.0 (1 Değerlendirme)

Arzum Ar3129 Deminde Çay Makinesi

1.999 TL
Arzum AR3134 Drematea Çay Makinesi
Kredi Fırsatı
1.0 (1 Değerlendirme)

Arzum AR3134 Drematea Çay Makinesi

1.399 TL
Arzum AR3136 Teamond 1800 W Çay Makinesi
Kredi Fırsatı

Arzum AR3136 Teamond 1800 W Çay Makinesi

2.599 TL
Arzum AR3080-O Çay Sefası 1650 W Okyanus Çay Makinesi

Arzum AR3080-O Çay Sefası 1650 W Okyanus Çay Makinesi

2.704,90 TL
Arzum AR3080-G Çay Sefası 1650 W Gün Batımı Çelik Çay Makinesi

Arzum AR3080-G Çay Sefası 1650 W Gün Batımı Çelik Çay Makinesi

2.639,90 TL
Arzum AR3080-T Çay Sefası Toprak 1650 W Çelik Çay Makinesi

Arzum AR3080-T Çay Sefası Toprak 1650 W Çelik Çay Makinesi

3.999 TL
Arzum AR3004 Çaycı Klasik Çay Robotu Parlak İnox

Arzum AR3004 Çaycı Klasik Çay Robotu Parlak İnox

3.883,95 TL
Arzum AR3051-INX Çaycı Lux Çay Makinesi

Arzum AR3051-INX Çaycı Lux Çay Makinesi

2.199 TL
Arzum AR3051 Çaycı Lux Çay Makinesi

Arzum AR3051 Çaycı Lux Çay Makinesi

2.399 TL

Türk kültürü ve misafirperverliğinin en özel parçalarından biri olan çay, hem evlerde hem de iş yerlerinde en sık tüketilen içeceklerin başında geliyor. Misafir ağırlarken, dertleşirken, soğukta ve sıcakta kısacası günün her anına tüm lezzetiyle eşlik eden çayın demlenme şekli lezzetini belirlemede büyük rol oynuyor.

Çay keyfinizi daha üst seviyeye çıkarmak için tasarlanan Arzum çay makinesi modelleri sadece çayınızı iyi demlemekle kalmıyor, aynı zamanda çayınızı sıcak da tutuyor. Ergonomik ve pratik kullanımları sayesinde çok sevilen modeller arasında yer alan Arzum çay makinesi, çayın karşı konulamaz kokusunu evlerinize ve işyerlerinize taşıyor.

Hızla değişen teknolojinin getirdiği tüm yenilikleri ürünlerine uyarlayan Arzum, çay makineleriyle de mutfağınızın en sık kullanılan ürünlerine imza atıyor. En pratik çay makinesi modelleri, Teknosa güvencesiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Arzum Çay Makinesi Modelleri

En lezzetli çaylar Arzum çay makineleriyle hayat buluyor. Arzum çay makineleri 1650 Watt ilâ 1900 Watt arasındaki güç seçenekleriyle kullanıcılarla bir araya geliyor. Arzum modellerinde farklı demlik kapasiteleri de bulunuyor. Demlikler 0.7 litre ilâ 1 litre demlik kapasitesinde tasarlanıyor. Kullanım yeri, sıklığı ya da çayı demlediğiniz kişi sayısına göre seçebileceğiniz modeller, farklı materyallerde üretiliyor. Arzum çaycı modelleri çelik, cam ya da porselen demliklerle tasarlanıyor.

Ergonomik tasarım Arzum elektrikli ev aletlerinin öne çıkan özelliklerinden biri. Çay makinelerinde de ergonomi oldukça dikkat çekiyor. Kablo saklama ünitesi, susuz çalışmayı önleyici güvenlik sistemi, çelik çay filtresi gibi pratik ve işlevsel kullanımı destekleyen özellikler, Arzum çay makinelerinin en beğenilen özellikleri arasında yer alıyor.

Arzum elektrikli ev aletleri ve Arzum çay makinesi modelleri en uygun koşullarla Teknosa'da yer alıyor. Arzum AR3061 Cam Demlikli Çay Makinesi, karşı konulmaz çay rengini görünür hâlde sunan cam demliğiyle büyük ilgi görüyor. Bir litrelik geniş kapasiteli cam demliğiyle tek seferde daha fazla çay demleme imkânı tanıyan Arzum AR3024-CD Cam Çay Makinesi ve Arzum AR3089 Jollietea Çay Makinesi modelleri, özel tasarım tutma saplarıyla mutfak dekorasyonunuza farklı bir hava katıyor.

Arzum AR3023-INX Inox Çay Makinesi, çelik demlikten vazgeçemeyenler için en ideal seçeneklerden biri olarak kabul ediliyor. Arzum AR3051 Çaycı Lux Çay Makinesi hızı ve yuvarlak hatlardan oluşan tasarımıyla dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

Çay demlemek ve sıcak tutmak için tasarlanan Arzum çay makinesi modelleri, çayı sıcak tutmak için doğal gaz ya da tüp yerine elektrik enerjisinden faydalanıyor. Çayı sıcak tutarken düşük güç tüketimi yapacak şekilde tasarlanan modeller, kontrollü demleme fonksiyonu sayesinde en sevdiğiniz dem ayarını yakalamanıza da yardımcı oluyor.

Arzum çaycı modellerinde yer alan paslanmaz çelik rezidans ve paslanmaz çelik çay filtresi, ürünlerin uzun yıllar sağlıklı şekilde kullanımını destekliyor. Arzum ürünlerinin tasarımları da büyük beğeni kazanıyor. Çay ve suyu ekledikten sonra tek tuşla enfes çay deneyimi yaşamanızı sağlayan modeller, modern ve şık tasarımıyla mutfaklarınızın havasını değiştiriyor.

Arzum Çay Makinesi Fiyatları

Şık ve kaliteli tasarımları çay tutkunlarıyla bir araya getirmeyi hedefleyen Arzum, çay makinesi fiyatlarıyla da kullanıcı dostu yaklaşımını sürdürüyor. Her bütçeye uygun, yenilikçi ve ergonomik tasarımları kullanıcılarla bir araya getiren modeller çay keyfinize eşlik ediyor.

Teknosa, çay tiryakileri için özel olarak tasarlanan en güzel Arzum çay makinesi modellerini kullanıcılarla buluşturuyor. Siz de en lezzetli çayı demlemenize yardımcı olan Arzum modellerine sahip olmak istiyorsanız Teknosa'da yer alan modellere göz atabilir, en uygun fiyat ve ürün garantisi ile dilediğiniz cihazı satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.