Arzum Çay Makinesi Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Çok Satanlar
    Arzum Ar3129 Deminde Çay Makinesi
    Kredi Fırsatı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Arzum Ar3129 Deminde Çay Makinesi

    1.999 TL
  • Arzum AR3134 Drematea Çay Makinesi
    Kredi Fırsatı
    1.0 (1 Değerlendirme)

    Arzum AR3134 Drematea Çay Makinesi

    1.399 TL
  • Arzum AR3136 Teamond 1800 W Çay Makinesi
    Kredi Fırsatı

    Arzum AR3136 Teamond 1800 W Çay Makinesi

    2.399 TL
  • Arzum AR3080-O Çay Sefası 1650 W Okyanus Çay Makinesi

    Arzum AR3080-O Çay Sefası 1650 W Okyanus Çay Makinesi

    3.999 TL
  • Arzum AR3080-G Çay Sefası 1650 W Gün Batımı Çelik Çay Makinesi

    Arzum AR3080-G Çay Sefası 1650 W Gün Batımı Çelik Çay Makinesi

    3.999 TL
  • Arzum AR3080-T Çay Sefası Toprak 1650 W Çelik Çay Makinesi

    Arzum AR3080-T Çay Sefası Toprak 1650 W Çelik Çay Makinesi

    3.999 TL
  • Arzum AR3051-INX Çaycı Lux Çay Makinesi

    Arzum AR3051-INX Çaycı Lux Çay Makinesi

    2.299 TL
  • Arzum Ar3083 Ehlikeyif Semaver

    Arzum Ar3083 Ehlikeyif Semaver

    5.999 TL
  • Arzum AR3051 Çaycı Lux Çay Makinesi

    Arzum AR3051 Çaycı Lux Çay Makinesi

    2.499 TL

Türk kültürünün en önemli simgelerinden biri haline gelen çay, misafirperverliğin ve dostluğun bir göstergesidir. Hem kahvaltıda hem de akşam yemeklerinden sonra tüketilen çay, önceleri semaver kullanılarak demlenirken zamanla semaverin yerini çaydanlık alır. Bugün ise gelişen teknolojiyle birlikte ev pratiklerinin de değişmesi, çaydanlıkların yerini çay makinelerinin ve çaycıların almasını sağlar. Çay makinesi, çay demlemek ve demlenen çayı uzun süre sıcak ve taze tutmak için kullanılan pratik bir mutfak aletidir.

Arzum Çay Makinesi Modelleri ve Özellikleri

Hem evlerde hem de iş yerlerinde en sık tüketilen içeceklerin başında çay ve kahve gelir. Günün her anına eşlik eden bu içecekleri hazırlarken yaşanacak vakit kaybını önlemek ve enerji tasarrufu sağlamak için pek çok makine mevcuttur. Örneğin Türk kahvesi makinesi aracılığıyla, kültürümüzün önemli bir parçası olan Türk kahvesini saniyeler içinde pişirerek kahve keyfini katlayabilirsiniz. Arzum çay makinesi modelleri de çay keyfini artıran ve ergonomik tasarımları, pratik kullanımlarıyla sıkça tercih edilen ürünlerden biridir.

Çay makinesi konusunda uzman markalardan biri olan Arzum, farklı ihtiyaçlara ve zevklere hitap edecek şekilde çay makinesi modellerine sahiptir. Arzum çay makinesi, çayı lezzetli ve iyi bir şekilde demleyebildiğinden çay tutkunları için ideal bir seçimdir. Arzum çay makinesi modelleri arasında Arzum Çay Sefası, Arzum Jollietea, Arzum Çaycı Lux ve Arzum Çaycı Klasik sayılabilir.

  • Arzum Çay Sefası, çayın aromasını koruyan ve uzun süre sıcak kalmasını sağlayan çelik demlik ve 1.8 litre kapasiteye sahip bir su ısıtıcıdan oluşur. Su ısıtıcı, aynı zamanda kettle olarak da kullanılabilir. Isı ayarı sayesinde çay istenilen sıcaklıkta demlenebildiği gibi uzun süre ayarlanan sıcaklıkta da bekleyebilir. Çay Sefası, susuz çalışmayı önleme özelliği sayesinde su ısıtıcıda su bittiğinde makinenin otomatik olarak kapanmasını sağlayarak makineye zarar gelmesinin önüne geçer. Kablo saklama özelliği sayesinde ise mutfak tezgahlarında dağınık kablo görüntüsünün önüne geçer.
  • Arzum Jollietea, çayın rengini ve demini görmeyi sağlayan cam demlik ve 1.7 litre kapasiteye sahip, aynı zamanda kettle olarak da kullanılabilen su ısıtıcıdan oluşur. Jollietea da ısı ayarı, sıcak tutma, susuz çalışmayı önleme ve kablo saklama gibi özelliklere sahiptir. Cam demliğin şık ve modern tasarımı, Arzum Jollietea'nın mutfaklarda dekorasyona önem veren kullanıcıların ilk tercihlerinden biri olmasını sağlar.
  • Arzum Çaycı Lux, çayın uzun süre sıcak kalmasını sağlayan paslanmaz çelik demlik ve 1.8 litre kapasiteye sahip, aynı zamanda kettle olarak da kullanılabilen bir su ısıtıcıdan oluşur. Çaycı Lux, paslanmaz çelik malzeme sayesinde oldukça dayanıklıdır. Isı ayarı ve sıcak tutma özelliklerinin yanı sıra, paslanmaz çelik malzemeyle bir araya gelmesi ise çayın uzun süre istenilen sıcaklıkta kalmasını sağlar. Susuz çalışmayı önleme özelliği sayesinde güvenli bir kullanım imkanı sunar.
  • Arzum Çaycı Klasik, cam demlik ile 1.7 litre kapasiteye sahip ve suyu hızlı bir şekilde kaynatan su ısıtıcıdan oluşur. Çaycı Klasik, cam demliği sayesinde mutfağa modern bir dokunuş yaparken ısı ayarı ve sıcak tutma özellikleriyle çayın istenilen sıcaklıkta muhafaza edilmesini sağlar. Arzum Çaycı Klasik ayrıca susuz çalışmayı önleme ve kablo saklama gibi özelliklere de sahiptir.

Arzum Çay Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilir?

Arzum çay makinesi alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bunlar arasında su ısıtıcı ve demliğin kapasitesi, kullanılan materyal, çay makinesinin bazı teknik özellikleri sayılabilir.

  • Arzum çay makinesi modelleri, 1.7 litre ile 2.2 litre arasında değişiklik gösteren su ısıtıcı kapasitesine ve 0.7 litre ile 1 litre arasında değişiklik gösteren demlik kapasitesine sahiptir. Kapasite seçimi, çay tüketim miktarına ve kişi sayısına göre yapılmalıdır.
  • Arzum çay makinesi modelleri, demliklerde çelik veya cam; su ısıtıcılarda ise genellikle paslanmaz çelik gibi materyallerden üretilir. Çelik malzeme, çayın uzun süre sıcak kalmasını sağlayan ve demliğin yüzeyinde kireç oluşumunu engelleyen kaliteli bir malzemedir. Cam demlikler ise çayın rengini ve demini görmeyi sağlar. Filtre kahve makinesi modellerinde de kullanılan cam demlikler mutfaklara modern bir dokunuş da sağlar. Materyal seçimi, kullanım alışkanlığına ve beklentiye göre yapılmalıdır. Çayın lezzetini ve sıcaklığını önemseyenler için çelik demlik; çayın görüntüsünü ve makinenin mutfağa şık bir dokunuş yapmasını isteyenler için cam demlik modelleri tercih edilebilir.
  • Arzum çay makinesi modelleri, çayın kalitesini ve makinenin kullanım kolaylığını artıran farklı özelliklere sahiptir. Arzum çay makinesi ve Arzum çaycı modelleri çayın istenilen sıcaklıkta demlenmesini ve tutulmasını sağlayan ısı ayarı, çayın demlendikten sonra da sıcak kalmasını sağlama, su ısıtıcısının içinde su kalmadığında veya su seviyesi çok düştüğünde otomatik olarak kapanmasını sağlama ve su ısıtıcısının kullanılmadığı zamanlarda kabloların saklanmasını sağlayan bölme gibi özelliklere sahiptir.

İhtiyaç ve beklentilerinizi göz önünde bulundurarak Teknosa'nın sunduğu Arzum çay makinesi modellerinden sizin için en uygun olana karar verebilirsiniz.

Arzum Çay Makinesi Çok Elektrik Yakar mı?

Arzum çay makinesi modelleri, elektrikli bir makine olduğundan elbette belli bir miktar elektrik yakar. Fakat Arzum markasının prensiplerinin başında enerji verimliliğini sağlamak gelir. Arzum çay makinesi modelleri de ekolojiyi dikkate alan ve enerji verimliliği yüksek olan ürünlerdir. Arzum çay makinesi modelleri, ortalama olarak 1800 watt güç tüketir.

En Kullanışlı Arzum Çay Makinesi Modelleri

Arzum çay makinesi modelleri, farklı ihtiyaçlara ve zevklere hitap edecek şekilde değişik renk seçenekleri sunacak biçimde tasarlanmıştır. Böylece mutfakta kullanılan espresso ve cappuccino kahve makinesi gibi diğer küçük ev aletleriyle bir renk ve tasarım uyumu yakalayarak mutfak dekorasyonunu zenginleştirir. Modellerin kullanışlılığı ihtiyaç ve beklentilere göre kişiden kişiye değişebilir. Mutfakta tasarıma ve şıklığa özen gösterenlerin tercihi cam demlikli ve farklı renk seçenekleri sunan Arzum Jollietea ile Arzum Çaycı Klasik modellerinden yana olabilir. Bu modeller daha düşük kapasiteli olduğu için küçük ailelerin tercih edebileceği modeller arasında yer alır. Hafif, ergonomik ve kompakt tasarımlarıyla öne çıkarlar. Arzum Çay Sefası ve Arzum Çaycı Lux modelleri ise çelik malzeme kullanılarak tasarlanmış demlik ve çay filtreleriyle öne çıkan modellerdir. Çelik malzeme, ürünlerin uzun yıllar sağlıklı şekilde kullanılmasına imkan verir. Bu modeller daha yüksek kapasiteye sahip olduğundan kalabalık ailelerin mutfağında veya ofis ortamında kullanılmaya uygun modellerdir. İhtiyaçlarınızı dikkate alarak sizin için en kullanışlı modele karar verebilirsiniz.

Arzum Çay Makinesi Fiyatları

Arzum çaycı fiyatları, makinenin modeline, kapasitesine, materyaline ve özelliklerine göre değişiklik gösterir. Arzum, çay makinesi kategorisinde geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğundan her ihtiyaca ve her bütçeye yönelik ürünler sunar. Çay makinesinin sunduğu farklı bir teknik özellik varsa, bu durum fiyatının da artmasına sebep olur. Aynı şekilde paslanmaz çelik gibi kaliteli malzemeler de çay makinelerinin fiyatında artışa neden olabilir. Daha az kapasiteli çay makineleri daha uygun fiyatlıyken, yüksek kapasiteli makinelerde de fiyat artışı gözlemlenebilir.

İhtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilecek, bütçeniz için en uygun modeller Teknosa'nın zengin ürün kataloğunda sizi bekliyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.