Bilgisayar Oyunu Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Tiglon Brave Pc Oyun
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Tiglon Brave Pc Oyun

    67 TL

Gelişmiş donanımlarınız ile kolaylıkla oynayabileceğiniz bilgisayar oyunu çeşitleri son zamanlarda vakit geçirmek, stres atmak ve eğlenmek için en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Farklı türlerde piyasaya sürülen bilgisayar oyunu çeşitleri sayesinde devasa yaratıklarla savaşabilir, kendi çiftliğinizi kurabilir, distopik bir gelecekte hayatta kalmaya çalışabilir ya da kendinize uygun stratejiler geliştirerek dilediğiniz dükkanı işletebilirsiniz. Aksiyon, savaş, spor, simülasyon, hayatta kalma ve korku oyunları pc üzerinden oynanabilecek en popüler türlerdir. Birbirinden farklı pc oyunları hem tek hem de çok oyunculu formatlara sahiptir. Böylelikle dilerseniz tek başınıza kafanızı dinleyebileceğiniz, dilerseniz de arkadaşlarınızla eğlencenin dibine vuracağınız bir gece geçirmeniz mümkündür. Aynı zamanda bazı FPS ve RPG oyunlarında online olarak tanımadığınız insanlarla oyun oynayabilir, hatta bu şekilde yeni arkadaşlıklar da kurabilirsiniz. Kendinize en uygun bilgisayar oyunu önerileri için Teknosa'yı ziyaret etmeniz tavsiye edilir. Müşteri hizmetleri sayesinde hem bilgisayarınızın kaldırmakta sorun yaşamayacağı hem de fazlasıyla eğlenebileceğiniz sizin için en iyi bilgisayar oyunu çeşidini bulabilirsiniz.

En Bilinen Bilgisayar Oyunları

Hem konsol oyunları hem bilgisayar oyunları kategorisinde birçok farklı oyun seçeneği ile karşılaşmak mümkündür. Bu pc oyunları arasından en çok tercih edilenlerden biri hayatta kalma temalı olanlardır. Hayatta kalma oyunları pc üzerinden rahatlıkla oynanabilir. Özellikle son zamanlarda çıkış yapmış olan oyunlar yüksek grafik kalitesi sayesinde ekstra bir gerçeklik sunar. Genellikle bu oyunlar dünyanın sonu, uçak kazası ya da adada yaşam gibi hayatta kalmaya odaklı hikâyelere sahiplerdir. Hem tek hem de çok oyunculu hayatta kalma oyunları mevcuttur. Bunun yanı sıra strateji oyunları pc üzerinden en çok tercih edilen bir diğer türdür. Eğlenceli olmasının yanı sıra zekânızı da geliştirmeye yarayan strateji oyunları, geniş bir kitleye hitap eder. Bu oyunlar genellikle tarih odaklı olarak ilerler, eski ve modern savaşları konu alır. Özellikle Civilization oyunu bu bağlamda en çok bilinenlerden biridir. Bunların yanı sıra savaş, korku, aksiyon ve spor gibi birçok temaya sahip popüler oyunlar da bulunur. Özellikle PES olarak da kısaltılabilen Pro Evolution Soccer serisi, Call of Duty ve Need For Speed gibi oyunlar en bilinen seçenekler arasında sayılabilir.

RPG & FPS Bilgisayar Oyunları

Hem arkadaşlarınızla hem de tek başına oynayabileceğiniz RPG ve FPS oyun türleri son zamanlarda konusu, oynanış tarzı ve grafik kalitesi ile ön plana çıkar. Rol yapma oyunları olarak da adlandırılan RPG türü, öykü ve diyaloğun bol olduğu bilgisayar oyunu çeşitlerindendir. Adeta film gibi işlenen hikâyeler sayesinde kendinizi büyülü bir dünyaya bırakabilirsiniz. Bunun yanı sıra geniş çevrimiçi oyunculu rol yapma oyunlarına da MMORPG denir. Bu tarz oyunlarda dünya üzerinden birçok oyuncu aynı anda oyuna bağlanarak maceranızda size eşlik edebilir. FPS olarak kısaltılan First Person Shooter türü ise karakterin gözünden oynayabildiğiniz gerçekçi nişancı oyunlarıdır. Bu türün de hem online hem de tek kişilik seçenekleri mevcuttur. FPS oyunlarında genel tema savaş ve aksiyondur. FPS ve RGB kategorisinde sayılabilecek en iyi pc oyunları; The Elder Scrolls, Escape From Paradise City, Diablo ve Call Of Duty'dir. Bu oyunların kimisinde amaç karşı düşmanları yenip savaşı kazanmak iken kimisinde ise zindandaki yaratıkları temizleyip güçlenmektir. Seçenekleri ve hikâyeleri inceleyerek kendi tarzınıza en çok uyan RPG ve FPS oyunu alabilirsiniz.

Spor Bilgisayar Oyunları

Bilgisayar oyunu önerileri arasında en çok yer alan kategorilerden biri de spordur. Özellikle erkekler arasında yaygın bir şekilde oynanan FİFA ve PES serileri çok oyunculu olması bakımından eğlenmek isteyenlerin ilk tercihleri arasındadır. Bu tarz oyunlar sayesinde arkadaşınızla birlikte seçtiğiniz takımları yarıştırabilir, tüm maçları gerçek zamanlı olarak oynayabilirsiniz. Bunun yanı sıra pc araba oyunları da spor kategorisinde oynanabilecek türlerdendir. İster yapay zekayla isterseniz de arkadaşlarınızla yarışabileceğiniz oyunlar ile rekabeti üst sınırlara taşıyabilirsiniz. Ayrıca yine bu tarz bisiklet ve golf gibi sporların ön planda olduğu online oyunlar da mevcuttur. Bunların yanı sıra hem sporun hem de stratejinin bir arada bulunduğu Football Manager serisi gibi tek kişilik şekilde oynanan spor oyun seçenekleri de mevcuttur. Bu oyun içerisinde bir futbol takımını aynı gerçek hayattaki gibi yönetebilir, tüm stratejilerinizi geliştirerek takımınızı üst sıralara taşıyabilirsiniz.

Çok Satan Bilgisayar Oyunları Teknosa'da!

Piyasada birçok farklı kategorisi ve hikâyesi bulunan pc oyunları bulunur. Özellikle hayatta kalma, RPG, korku, strateji ve aksiyon oyunları pc üzerinden en çok tercih edilen seçenekler arasındandır. Bu oyunların hem tek hem de çift kişilik oynanabilen çeşitleri mevcuttur. The Sims, Football Manager, FiFA, Brave, Sonic Racing ve RDR gibi oyunlar son zamanların en çok tercih edilenleri arasında sayılabilir. Bunun yanı sıra Call of Duty, Battlefield ve Sniper Elite gibi savaş oyunları pc için en çok satılanlar arasına girebilir. Teknosa ile çok satan oyunlara anında ulaşabilirsiniz. Yorumlar sayesinde oyunların içeriği ya da sistem gereksinimleri gibi birçok bilgiyi de öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda indirimli ve kampanyalı fiyatlar sayesinde dilediğiniz gaming oyunları çok daha ucuza alabilirsiniz. Bunun yanı sıra oyunlarda gerçekçiliği artırmak adına VR teknolojisini kullanarak rüyada bilgisayar oyunu oynamak gibi bir deneyim yakalayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.