Apple Şarj Kablosu Fiyatları ve Modelleri

16 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Apple MXLY2ZM/A Apple Lightning  USB Kablosu 1M
4.9 (33 Değerlendirme)

Apple MXLY2ZM/A Apple Lightning USB Kablosu 1M

707 TL
Çok Satanlar
Apple Type-C  Lightning Kablosu 1M MM0A3ZM/A
5.0 (2 Değerlendirme)

Apple Type-C Lightning Kablosu 1M MM0A3ZM/A

714 TL
Apple MY1W2TU/A 30W USB-C Güç Adaptörü

Apple MY1W2TU/A 30W USB-C Güç Adaptörü

1.495 TL
Çok Satanlar
Apple Type C’den Type C’ye 1M Örgü Data Şarj Kablosu MQKJ3ZM/A

Apple Type C’den Type C’ye 1M Örgü Data Şarj Kablosu MQKJ3ZM/A

707 TL
Apple MU7E2ZM/A USB-C 3.5 MM Kulaklık Jakı Adaptörü
4.9 (7 Değerlendirme)

Apple MU7E2ZM/A USB-C 3.5 MM Kulaklık Jakı Adaptörü

399 TL
Apple MagSafe Duo Charger MHXF3TU/A Apple Watch iPhone Ve AirPods Uyumlu Kablosuz Şarj Aygıtı

Apple MagSafe Duo Charger MHXF3TU/A Apple Watch iPhone Ve AirPods Uyumlu Kablosuz Şarj Aygıtı

5.239 TL
Apple Mu2g3zm/A 240w Type-C 2m Şarj Kablosu
Kredi Fırsatı

Apple Mu2g3zm/A 240w Type-C 2m Şarj Kablosu

1.169 TL
Apple 2M Type C Lightning Kablosu MQGH2ZM/A

Apple 2M Type C Lightning Kablosu MQGH2ZM/A

1.096 TL
Çok Satanlar
Apple MLL82ZM/A Usb-C Şarj Kablosu (2M)

Apple MLL82ZM/A Usb-C Şarj Kablosu (2M)

996 TL
Apple ME291ZM/A 0.5M Lightning Usb Kablo

Apple ME291ZM/A 0.5M Lightning Usb Kablo

899 TL
Apple Lightning To Usb Kablo 2 M
4.8 (30 Değerlendirme)

Apple Lightning To Usb Kablo 2 M

1.379 TL
Apple Lightning To USB 2 Metre Beyaz Şarj Kablosu

Apple Lightning To USB 2 Metre Beyaz Şarj Kablosu

789 TL
Apple Mqln3tu/A 70w Usb-C Güç Adaptörü
Kredi Fırsatı
3.0 (2 Değerlendirme)

Apple Mqln3tu/A 70w Usb-C Güç Adaptörü

2.279 TL
Apple MA591ZM/C 30-Pin Usb Data Şarj Kablosu

Apple MA591ZM/C 30-Pin Usb Data Şarj Kablosu

718 TL
Apple Mt0h3zm/A Apple Watch Usb-C Manyetik Hızlı 1m Şarj Kablosu
Kredi Fırsatı

Apple Mt0h3zm/A Apple Watch Usb-C Manyetik Hızlı 1m Şarj Kablosu

979 TL
Apple MQUE2ZM/A 1M Lightning Usb Kablo
4.9 (22 Değerlendirme)

Apple MQUE2ZM/A 1M Lightning Usb Kablo

899 TL

Teknoloji dünyasının ulaştığı en üst mertebeyi temsil eden Apple ürün grupları, kendileri için geliştirilen aksesuarlar ile birlikte değerlendirildiklerinde çok daha verimli ve uzun soluklu kullanılabiliyor. İlgili cihazların, sağlıklı çalışmasını mümkün kılan aksesuarların başında ise iPhone şarj kablosu ve Apple imzalı diğer cihazlar için sunulan adaptörler geliyor. Eğer siz de kullandığınız Apple akıllı cihaz ve taşınabilir bilgisayarlar için orijinal şarj kablosu arayışındaysanız; iPad, MacBook ve iPhone orijinal şarj kablosu modellerini inceleyebilir, gereksinimlerinize yanıt veren ürünü, Teknosa avantajlarıyla satın alabilirsiniz.

Apple Şarj Kabloları ve Adaptörler

Dünyanın önde gelen teknoloji markalarından Apple, geliştirdiği akıllı cihaz ve bilgisayarlar için özel şarj kabloları ve adaptörler sunarak bu aygıtların, fazla ya da düşük akıma maruz kalarak sorun yaşamalarının önüne geçiyor. Ayrıca Apple'ın taahhüt ettiği batarya şarj sürelerinin sağlanabilmesi de orijinal Apple şarj kablosu modelleriyle mümkün oluyor. Bu noktada, Apple'ın sizlere sunduğu şarj kablosu çeşitleri, dört maddede toplanabilir:

  • Lightning Kablosu: iPhone şarj kablosu orijinal olarak da bilinen ve iPad, iPod gibi aygıtların da şarj sürecinde değerlendirebileceğiniz kabloların bir ucu Lightning portu olurken diğer ucu USB-A ya da USB-C olabiliyor.
  • USB Güç Adaptörleri: Duvarlardaki prizlere takılarak kullanabileceğiniz ve Apple imzalı cihazlarınızı şarj etmenize olanak veren modeller, tercih edeceğiniz ürüne göre 5 ila 20 Watt'lık güç çıkışı sağlayabiliyor.
  • USB-C Güç Adaptörleri: Bir ucu Lightning ya da USB-C olan Type C şarj kablosu çeşitlerini takabileceğiniz, böylece hem Apple akıllı cihazlarınızı, MacBook bilgisayarınızı şarj edebilmenize imkân tanıyan yeni nesil güç adaptörleri de Teknosa'da sizleri bekliyor.
  • MagSafe Şarj Aygıtı: Kablosuz şarj teknolojisine sahip iPhone modellerinin bu teknoloji yardımıyla şarj olmasını mümkün kılan MagSafe şarj aygıtı, hızlı şarj kablosu kullanmak istemeyen teknoloji meraklıları tarafından tercih edilebiliyor.

Apple Cihaza Göre Adaptör Seçimi

Hâlihazırda kullandığınız Apple cihazı şarj etme sürecinde hangi tip şarj adaptörünü ve şarj kablosunu kullandığınız son derece önemlidir. Zira Apple, geliştirdiği cihazlarda, mutlak surette, olması gereken güç çıkışı değerlerini sağlayabilen adaptörlerin ve uygun yapıda kabloların kullanılmasını öneriyor. Buradan hareketle:

  • iPhone ve iPad Modelleri İçin: Orijinal Lightning şarj kablosu modellerine ek olarak kullandığınız akıllı cihazın modeline bağlı olarak; 5 ila 20 Watt'lık şarj adaptörlerini edinmeniz, şayet iki cihaz kullanıyorsanız, çift bağlantı noktasına sahip 35 Watt'lık adaptörleri Teknosa'dan almanız gerekiyor.
  • MacBook Modelleri İçin: Şarj olanakları, akıllı cihazlara kıyasla daha gelişmiş durumda olan MacBook modellerinde, yine orijinal olmak kaydıyla MacBook şarj kablosu ve 96 Watt'a kadar geniş bir yelpazede bulunan USB-C güç adaptörlerini kullanmanız öneriliyor.
  • AirPods ve Apple Watch Modeller İçin: Kablosuz şarj teknolojisi destekleyen bu aksesuarları güvenle şarj etmeyi planlıyorsanız, Apple imzası taşıyan MagSafe ve MagSafe Duo çözümlerine yönelmeniz tavsiye ediliyor.

Apple Cihaza Göre Şarj Kablosu Seçimi

Sahip olduğunuz Apple ürününün taşıdığı bağlantı noktası, hangi tip kabloyu seçeceğinizi doğrudan doğruya belirliyor. Apple, iPhone ve iPad modellerinde, Lightning portuna yer verdiği için bir konnektörü Lightning olmak kaydıyla, şarj cihazınıza uygun bir kablo edinmeniz gereklidir.

MacBook modellerinin şarj portu ise USB-C tipinde ve Lightning 3 yapısında olduğu için yüksek hızlı şarj destekleyen çift tarafında USB-C konnektörü bulunan şarj kablolarına yatırım yapmanız önemlidir.

Apple Şarj Kablosu ve Adaptör Fiyatları

Kullanıcıların beğenisine sunduğu tüm ürünleri, en yüksek kalitede materyaller kullanarak geliştiren Apple; akıllı cihaz, bilgisayar ve bu ürünleriyle birlikte değerlendirilebilen aksesuarlarının fiyatlarını, üretim maliyetleri çerçevesinde yüksek tutabiliyor. Bu nedenle şarj kablosu ya da adaptör olması fark etmeksizin, Apple'ın geliştirdiği orijinal ürünler, standart şarj kablosu ve güç adaptörü fiyatlarına kıyasla daha yüksek fiyat aralıklarında kalabiliyor. Ancak cihazların verimli ve güvenli çalışabilmesi, pil sağlıklarının uzun yıllar boyunca korunabilmesi adına mutlaka Apple imzası taşıyan aksesuarların kullanılması tavsiye edilmektedir.

Apple şarj kablosu ve adaptör fiyatlarını yüksek bulan kullanıcılar, Teknosa'nın cazip kampanyalarını ve avantajlı fiyatlarını takip ederek bütçelerini zorlamadan, diledikleri Apple aksesuarını satın alabiliyor.

MacBook Şarj Aleti ile Telefon Şarj Edilir mi?

Bu soruya “Evet, şarj edilebilir,” şeklinde bir yanıt verilebilir. Apple'ın USB-C güç adaptörleri, iPhone gibi mobil cihazları şarj etmek amacıyla kullanılabiliyor. Fakat doğrudan MacBook şarj aletiyle telefonunuzu şarj etmek için uyumlu bir kablo kullanmanız gerekmektedir. MacBook şarj aletleri genellikle USB-C konnektörüyle geliyor. Eğer iPhone'unuzda Lightning konnektörü varsa bir ucu USB-C, diğer ucu Lightning konnektörlü kablolar kullanarak MacBook şarj aletini iPhone'a bağlayabilirsiniz. Böylece MacBook şarj aleti, iPhone'unuzu şarj edebilir ve ona, enerji sağlayabilir.

Bunun yanı sıra MacBook şarj aletleri daha yüksek güç çıkışlarıyla gelebiliyor. Bu nedenle iPhone gibi cihazları şarj ederken aşırı güç çıkışı noktasında dikkatli olmanız gerekir. Genellikle Apple'ın önerdiği güç çıkışı değerlerine uygun bir MacBook şarj aleti kullanmanız, daha güvenli ve etkili bir şarjı mümkün kılar. Kısacası, MacBook şarj aletiyle telefon şarj edebilirsiniz ama uyumlu bir kablo kullanmanız ve güç çıkışını gözetmeniz son derece önemlidir.

Eğer siz de sahip olduğunuz Apple imzalı akıllı cihazları ve bilgisayarları, en verimli şekilde şarj etmeyi planlıyorsanız, Teknosa kataloglarında yer alan orijinal şarj kablosu ve adaptör modellerini inceleyebilir, gereksinimlerinize yanıt veren ürünü, Teknosa güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.