Altus Bulaşık Makinesi Fiyatları ve Modelleri

11 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Altus AL 445 NIX Bulaşık Makinesi

Altus AL 445 NIX Bulaşık Makinesi

13.499 TL
Altus AL 404 MP 4 Program Bulaşık Makinesi
Kredi Fırsatı
5.0 (1 Değerlendirme)

Altus AL 404 MP 4 Program Bulaşık Makinesi

11.399 TL
Altus AL 403 MP 3 Program Bulaşık Makinesi
Kredi Fırsatı

Altus AL 403 MP 3 Program Bulaşık Makinesi

10.199 TL
Altus AL 413 P 3 Program Bulaşık Makinesi

Altus AL 413 P 3 Program Bulaşık Makinesi

%26
13.650 TL
10.094 TL
Altus AL 434 PS 4 Program Gümüş Bulaşık Makinesi
Kredi Fırsatı

Altus AL 434 PS 4 Program Gümüş Bulaşık Makinesi

11.999 TL
Altus AL 434 P 4 Programlı Bulaşık Makinesi

Altus AL 434 P 4 Programlı Bulaşık Makinesi

10.599 TL
Altus AL 454 X 4 Programlı Bulaşık Makinesi

Altus AL 454 X 4 Programlı Bulaşık Makinesi

10.899 TL
Altus AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi

Altus AL 445 NX 5 Programlı Bulaşık Makinesi

11.399 TL
Altus AL 445 NSX Bulaşık Makinesi 
Kredi Fırsatı

Altus AL 445 NSX Bulaşık Makinesi 

11.999 TL
Altus AL 445 NX Bulaşık Makinesi

Altus AL 445 NX Bulaşık Makinesi

11.599 TL
Altus AL 413 PS 3 Program Gümüş Bulaşık Makinesi

Altus AL 413 PS 3 Program Gümüş Bulaşık Makinesi

11.399 TL

Altus Bulaşık Makinesi

Bir Arçelik markası olan Altus bulaşık makinesi modelleriyle yüksek kaliteyi hesaplı fiyatlara sunuyor ve geniş kitlelerin beğenisini topluyor. Altus bulaşık makineleri, sade ve minimal tasarımları, fonksiyonel kullanımları ve bir bulaşık makinesinden tüm beklentileri fazlasıyla karşılaşacak teknik donanımları ile burada sizi bekliyor. Eğer siz de mutfağınız için fiyat - performans açısından ideal bir dengede bulunan bir bulaşık makinesi satın almak istiyorsanız, farklı program çeşitleri ve enerji sınıfları ile dikkatleri üzerine çeken Altus bulaşık makinelerine yönelebilirsiniz. En hesaplı Altus bulaşık makinesi fiyatlarını da aynı şekilde bu sayfamız üzerinden inceleyerek bütçenizi yormadan hayatınızı kolaylaştıracak bir bulaşık makinesine sahip olabilirsiniz.

Programlarına Göre Altus Bulaşık Makinesi Modelleri

Pek çok farklı bulaşık yıkama alışkanlığına ve çeşitli gereksinimlere uygun olacak şekilde envaiçeşit Altus bulaşık makinesi modeliyle karşılaşmanız mümkün. Altus bulaşık makinesi 4 programlı, 3 programlı veya 5 programlı olmak üzere öncelikli olarak program sayılarına göre değişkenlik gösteriyor. 4 programlı Altus bulaşık makineleri, 58 derece, Ekonomi 50 derece, Yoğun 70 derece ve Mini 30 derece olmak üzere 4 farklı program içeriyor. Bulaşıklarınızı ne kadar bir sürede ve nasıl bir düzeyde yıkamak istediğinize göre bu programlardan birini seçme şansınız bulunuyor. Bununla birlikte Altus bulaşık makinesi 5 programlı olarak tercih edildiği zaman bu programlara ek olarak bir de Optimum 65 derece programı yer alıyor. Hem hijyen hem de enerji tasarrufu bakımından ideal dengede çalışan bu program, minimum enerji sarfiyatı eşliğinde maksimum temizlik vadediyor. Daha minimal ihtiyaçlar için Altus bulaşık makinesi 3 programlı olarak da tercih edilebiliyor ve özellikle kalabalık olmayan ya da tek kişilik hanelerde fazlasıyla yeterli olabiliyor. Altus bulaşık makineleri, programlarının yanı sıra enerji sınıflarına göre de kategorize edilebiliyor. Bulaşık makinelerinde diğer tüm beyaz eşyalarda olduğu gibi enerji sınıfı yükseldikçe enerji verimliliği artıyor, dolayısıyla da makinenin çevre dostu olma özelliği ve elektrik faturanızı olumlu katkısı da yükseliyor. Özellikle uzun vadede elektrik tasarrufu yapmak, daha az enerji tüketimi sağlamak ve aile ekonominize katkıda bulunmak için A+ ya da A++ enerji sınıfında bir Altus bulaşık makinesi tercih etmeniz öneriliyor. Bu ve bunun gibi özelliklere dikkat ederek siz de aileniz ve sevdikleriniz için en uygun Altus bulaşık makinesini tespit edebilir ve Teknosa ayrıcalıklarıyla hemen satın alabilirsiniz.

Özelliklerine Göre Altus Bulaşık Makinesi Fiyatları

Konu Altus bulaşık makinesi fiyatlarına geldiğinde cihazların teknik donanımına, ek özelliklerine, program sayısına ve enerji sınıfına göre farklı fiyat aralıklarının söz konusu olacağını söylemek mümkün. Altus A+ bulaşık makinesi modelleri başta olmak üzere yüksek enerji sınıfında yer alan modeller, daha düşük enerji sınıfına ait makinelere göre bir miktar daha yüksek fiyatta olabiliyor. Bununla birlikte yüksek enerji sınıfında yer alan bir bulaşık makinesine yapılan yatırımın enerji tasarrufu bakımından kendini çok kısa sürede amorti edeceği hesaba katılırsa bulaşık makinesi seçiminde daha fazla randıman için genellikle yüksek enerji sınıflarına yönlenmesi tavsiye ediliyor. Altus, sadece enerji verimliliği ve program sayısı ile değil, ürünlerinde kullandığı hoş tasarımsal çizgiler ve minimal dizayn anlayışı ile de tüketicisinin beğenisini kazanmayı başarıyor. Altus bulaşık makinesi inox ve beyaz gibi evrensel renklerde piyasaya sunularak istisnasız her mutfağa kusursuz uyum sağlayabiliyor. Siz de mutfağınızdaki diğer beyaz eşyaların renk ve tasarımlarını göz önünde bulundurarak buna uygun bir Altus bulaşık makinesi seçebilir ve mutfak genelinde harika bir ahenk yaratabilirsiniz. Altus bulaşık makinesi fiyatlarının değişiminde rol oynayan program sayısı, tıpkı enerji sınıfında olduğu gibi arttıkça fiyatın artmasına sebep oluyor. Daha fazla program sayısı bulunan Altus bulaşık makineleri, bulaşık yıkama işlemlerini büyük ölçüde kolaylaştırdığı ve hızlandırdığı için geniş kitleler tarafından tercih ediliyor. Makinelerdeki ses seviyesinin düşük olması, alabildiği bulaşık kapasitesi ve içerisinde yer alan ek teknolojiler de yine fiyatların oynamasında etkili olan faktörler arasında. Siz de en güncel ve en ekonomik Altus bulaşık makinesi fiyatlarını Teknosa aracılığıyla inceleyebilir ve beğendiğiniz modeli sepetinize ekleyerek hemen alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Altus Bulaşık Makinesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Her bulaşık makinesi modelinde olduğu gibi Altus bulaşık makinesi satın alırken de dikkate almanız gereken birkaç önemli püf nokta bulunuyor. Bunlardan bir tanesi ve belki de en önemlisi, ihtiyaç ve beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacak bir Altus bulaşık makinesinde karar kılıyor olmanız. Altus bulaşık makinesi yorumlarından da esinlenerek ürünler hakkında daha fazla bilgi edinebilir, ürünü kullananlar tarafından yapılan değerlendirmeleri göz önünde bulundurarak ilgili cihazın sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Örneğin kaç programlı bir bulaşık makinesi aradığınıza karar vermeden önce evde çıkan bulaşık sayısını, bulaşık makinesini çalıştırma oranınızı ve devridaim olan bulaşık miktarını göz önünde bulundurabilirsiniz. Eğer mutfağınızda az miktarda araç gereç bulunuyor ve var olanları da sık sık yıkama ihtiyacı duyuyorsanız, özellikle kısa programı olan bir bulaşık makinesi bu bağlamda işlerinizi hafifletecektir. Öte yandan kalabalık bir aile olarak her gün bolca bulaşık yıkama gereksinimi hissediyorsanız, en az 14 kişi kapasitelik geniş iç hacimli Altus bulaşık makinesi modellerine yönelebilirsiniz. Yine burada da başta Altus 3 programlı bulaşık makinesi kullanıcı yorumları başta olmak üzere tüm Altus bulaşık makineleri için paylaşılan en güncel yorum ve değerlendirmelerden ilham alabilirsiniz. Altus bulaşık makinesi seçiminde enerji sınıfına da oldukça dikkat etmeli, ürünlerin yıllık kWh bakımından enerji tüketimini göz önünde bulundurarak makinenin size ortalama ne kadar masraf çıkartacağını tahmin edebilmelisiniz. Mutfağınızda bulaşık makinesi için özel bir tezgah altı bölme varsa, bölmenin net ölçülerini alarak ve beğendiğiniz Altus bulaşık makinesi ölçüleri ile karşılaştırarak tam uyup uymayacağını kestirebilirsiniz. Bu ve bunun gibi ince detaylara dikkat ettiğiniz sürece siz de uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz bir Altus bulaşık makinesi sahibi olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.