Ofis Masası Fiyatları ve Modelleri

662 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Yeni
    Bürosit Kare Masa

    Bürosit Kare Masa

    3.848,90 TL
  • Yeni
    Bürosit Kare Masa

    Bürosit Kare Masa

    3.848,90 TL
  • Ceramical MS1 60x160 CM Atlantik Çam Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    Ceramical MS1 60x160 CM Atlantik Çam Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    1.699,94 TL
  • Adore Mobilya Trendline Oslo Ceviz Çekmeceli Çalışma Masası

    Adore Mobilya Trendline Oslo Ceviz Çekmeceli Çalışma Masası

    3.103,90 TL
  • Adore Mobilya Rio Tori Ofis L Masa

    Adore Mobilya Rio Tori Ofis L Masa

    5.748,90 TL
  • Çok Satanlar
    Ceramical MS1 60x160 CM Beyaz Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    Ceramical MS1 60x160 CM Beyaz Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    1.599 TL
  • Ceramical MSE2 44x90 CM Barok Ceviz Ofis Masası

    Ceramical MSE2 44x90 CM Barok Ceviz Ofis Masası

    749,94 TL
  • Çok Satanlar
    Adore Mobilya Rio Diamond Beyaz Ofis L Masa

    Adore Mobilya Rio Diamond Beyaz Ofis L Masa

    5.748,90 TL
  • Kenzlife Masako 75x100x80 CM Beyaz Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    Kenzlife Masako 75x100x80 CM Beyaz Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    1.965,90 TL
  • Ceramical MS1 60x140 CM Beyaz Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    Ceramical MS1 60x140 CM Beyaz Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    1.849,94 TL
  • Çok Satanlar
    Ceramical MSE2 44x90 CM Beyaz Ofis Masası

    Ceramical MSE2 44x90 CM Beyaz Ofis Masası

    599 TL
  • Çok Satanlar
    Ceramical MSE2 44x90 CM Atlantik Çam Ofis Masası

    Ceramical MSE2 44x90 CM Atlantik Çam Ofis Masası

    599 TL
  • Adore Mobilya New York Lake Beyaz Ofis ve Çalışma Masası

    Adore Mobilya New York Lake Beyaz Ofis ve Çalışma Masası

    5.748,90 TL
  • Zizuva Tasarım 165x75x55 CM Ceviz L Çalışma Masası

    Zizuva Tasarım 165x75x55 CM Ceviz L Çalışma Masası

    23.630 TL
  • Enda Home STAR-E 100x56 CM 2 Raflı Kütüphaneli Çam Çalışma Masası

    Enda Home STAR-E 100x56 CM 2 Raflı Kütüphaneli Çam Çalışma Masası

    1.999 TL
  • Kenzlife Tamiko 75x170x80 CM Cordoba Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    Kenzlife Tamiko 75x170x80 CM Cordoba Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    3.400,90 TL
  • Adore Mobilya Diamond Beyaz Çekmeceli Çalışma Masası

    Adore Mobilya Diamond Beyaz Çekmeceli Çalışma Masası

    3.103,90 TL
  • Kenzlife Masako 75x100x60 CM Beyaz Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    Kenzlife Masako 75x100x60 CM Beyaz Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    1.651,90 TL
  • Kenzlife Masako 75x70x40 CM Gri Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    Kenzlife Masako 75x70x40 CM Gri Bilgisayar Ofis Çalışma Masası

    1.667,90 TL
  • Adore Mobilya Base İtalyan Meşe Beyaz Genç Odası Raflı Çalışma Masası

    Adore Mobilya Base İtalyan Meşe Beyaz Genç Odası Raflı Çalışma Masası

    5.173,90 TL
662 üründen  ürün görüntülediniz

Evlerden daha çok çalışma alanında vakit geçirildiği bu zamanlarda ofis masaları en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Farklı boyutlara sahip olan ve iş yerlerinde, firmalarda, evlerde ya da ofislerde çalışanlar tarafından iş yaparken kullanılan mobilyalara ofis masası dendiği bilinir. Bu ürünlerin amacı düzenli bir alan oluşturmaktır. Ofis masası yeterli yükseklik ve boyutta tercih edildiği takdirde daha verimli bir iş performansı elde etmenize olanak sağlar. Ofisinizde daha konforlu ve rahat bir şekilde çalışabilmek için Teknosa'da bulunan ofis masası modellerine bir göz gezdirebilirsiniz.

Ofis Masası Modelleri ve Özellikleri

Çalışma alanınızın en dikkat çeken ve olmazsa olmaz olan malzemelerinden biri masadır. Ofis masalarının pek çok farklı çeşidi vardır ve bunların imalatında farklı malzemeler kullanılır. Bu malzemelerden biri ahşaptır. Ahşap ofis mobilyası iş yerlerinde ve evlerde oldukça fazla tercih edilir. Bu masalar, çalışma ortamını yanında ek olarak kullanılan materyallere göre spor ya da klasik olarak dizayn edilebilir. Ahşap mobilyaların yapımında akçaağaç, ceviz ve meşe sıklıkla kullanılır; ayrıca suntalam, masif ve MDF malzemeli olurlar. Sadece ahşaptan da değil, dilediğiniz her materyalden sportif ya da klasik bir oda tasarlayabilirsiniz. Buna ek olarak metalden de yapılan ofis masası modelleri mevcuttur. Bunlar daha çok sportif bir tasarım sevenlere göredir. Ayrıca üstü ahşap ayakları metal ofis masaları da dikkat çekici görünümleri nedeniyle popüler modeller arasında yer alır. Sadece masanın yapıldığı materyal değil, rengi ve sahip olduğu özellikler de geniş ürün yelpazesi sunar. Antrasit, siyah, beyaz ve gri renklerine; ceviz, ahşap ve gold detaylarına sahip olabilirler. Ufak detayları da dahil olmak üzere çok fazla çeşidi vardır. Bazı modelleri sadelikten yanayken bazısı da masanın alt tarafında çekmecelere sahiptir. Bu çekmeceler tek taraflı ya da iki taraflı olabilir. Bu çeşitli modellerden biri de masanın alt veya üst tarafında rafları olanlar ya da kitaplığa sahip olanlardır. Rafları sayesinde evraklarınız ortalıkta dağınık bir görüntü oluşturmaz ve almak istediğiniz dosyaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ofis masaları, kullanım alanlarına göre farklı boyutlara ya da yüksekliklere sahiptir. Bir toplantı masası ile tek kişilik çalışma masası arasında boyut farkı vardır. Ayrıca çok kişili ofis masalarının bölmeli olanları ya da masasının araları açık olan modelleri de bulunur.

Ofis Masası Alırken Neye Dikkat Edilir?

Çalışma ortamı için ofis masası satın alırken herkes en doğru tercihi yapmak ister. Etraftaki diğer ekipmanlarla uyumlu, konforlu ve şık bir masada çalışmak birçok kişinin çalışma motivasyonunu daha da artırır. Bu nedenle doğru masayı seçebilmeniz için bazı belirleyici kriterleriniz olmalıdır. İlk olarak ürünün nerede kullanılacağına karar verilmelidir. Ofis masaları sadece iş ortamında değil evde de kullanılabilir. Ürünün nerede kullanılacağına bağlı olarak kullanılacak alanın genişliğine uygun büyüklükte bir masa tercih edilmelidir. Eğer alanınız küçükse raflı ya da çekmeceli bir masa, alanınız genişse de büyük bir ofis masası tercih etmeniz daha doğru olur. Dar alanlarda kitaplığı ile birlikte olan ofis çalışma masası tercih ederek ortalıktaki ofis sarf tüketim malzemeleri ve kitapları kitaplığa kaldırabilir ve daha ferah bir ortama sahip olabilirsiniz. Buna ek olarak ürünün rengi de oldukça önemli bir etkendir. Çünkü beyaz renkli bir ofis masası rengi sayesinde ortamı daha ferah ve geniş gösterebilir. Siyah ve ahşap görünümlü masalar da sıklıkla tercih edilir. Çalışma masası satın alırken dikkat edilmesi gereken ve önemli olan bir diğer nokta da ürünün rahatlığıdır. Rahat ve konforlu bir masa insana daha çok çalışma isteği getirebilir. Bunlara ek olarak üzerinde çalışacak kişi sayısına uygun bir masa satın alınırsa daha rahat bir çalışma ortamı yaratılmış olur. Birlikte çalışırken dikkatinizin dağılacağından endişhelenirseniz aralarında paravan bulunan ofis çalışma masalarını da tercih edebilirsiniz. Ofis masasını farklı alanlarda da kullanmak isterseniz portatif veya tekerlekli olan modelleri de tercih edebilirsiniz. Ayrıca çalışırken bilgisayarınızın da yanınızda bulunması gerekiyorsa bilgisayar ve çalışma masası bir arada olan modeller size daha kolaylık sağlar.

Ofis Masası Fiyatları

Ofis masası satın alırken ürünün fiyatı bütçenize uygun olmalıdır. Ofis masası fiyatları, sahip olduğu özelliklere göre değişiklik gösterir. Masanın suntalam, MDF, ahşap, masif ve metal olmasına bağlı olarak fiyatları değişir. Ahşap bir masa ile metal bir masanın fiyatı bir olmaz. Ayrıca ürünün yapımının zorluğu da fiyatı etkiler. Ofis masası fiyatları masanın kullanıldığı alana da bağlıdır. Bir patron masası ile evde kullanılacak olan masa bir olmayacağı için fiyatları da aynı olmaz. Ofis mobilyası içinde masanın yanı sıra kitaplıkta bulunması fiyatta değişikliğe sebep olur. Kitaplığa ek olarak masanın üstünde veya altında raf ya da çekmece bulunması ile de ürünün fiyatı değişiklik gösterir. Bu nedenle ihtiyaçlarınızı daha önceden belirleyip ona göre bir ürün tercih edebilirsiniz. Masayı kullanacak olan kişi sayısı da ofis masası seçiminde önemli bir etkendir. İki ya da daha fazla kişi için kullanılan masalar daha büyük ebatlı olur ve yapımında daha çok malzeme gider. Bu nedenle tek kişilik büro masaları ile iki ya da daha fazla kişi tarafından kullanılan masalar arasında fiyat farkı vardır. Görsel olarak dikkat çekici modeller ile sade olan modeller de birbirinden farklı fiyatlarda satışa sunulur. Sade olan çalışma masası modelleri ızgara görünümlü olan ağaçtan yapılan modellere oranla daha uygun fiyatlıdır. Dizüstü bilgisayarlar için özel olarak üretilen tekerlekli modelleri aynı zamanda pratiklikleri ile de popüler olan ürünler arasındadır ve oldukça da uyguna satışa sunulur. Siz de ofis masası satın alırken hangi ürünü alacağınız konusunda kararsız kalırsanız Teknosa'nın uzman ekibinden destek alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.